Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fryzury, brody, wąsy...

Featured Replies

Opublikowano

nie wiem, ale z żelami do włosów to joanna ssie po kule xd ten wymiennie z czerwonym i jest goty, może lać deszcz lub mieć słuchawki nauszne na głowie to fryzura się nie odkształci xd raz dla beki zrobiłem sobie tortownice a'la pouly d z jersey shore

thumb31_9664133.png

• Odpowiedzi 400
  • Wyświetleń 95,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jakby tak boki tutaj ogolić: to by było jak w poscie wyżej.

• O dziwo w dobie tych hipsterskich fryzur zawierających tonę żelu, czy tam innego gówna na głowie to posiadanie w miarę prostej schludnej fryzury z dłuższą grzywką jest bardziej hipsterskie xd   Prze

• Teraz zrobie sobie chyba taką :   Mam nadzieje ze dobrze powiem jak to ma wyglądac .

Opublikowano

Fryzjerka wysmarowała mi dziś kłaki jakimś American Crew Forming Cream. I w sumie nie jest złe, na silniejszy wiatr bezużyteczne, bo maź trzyma dość delikatnie, ale można nosić czapkę, a jak się zdejmie to wystarczy przeczesać zwilżoną ręką i jest jak nowe. Wziąłem mały słoiczek.

forming-cream_0.jpg

Opublikowano

różni się czyms ta pasta bitch boy od gumy dajmy na to Joanny?

beach boy jest matowy, po joannie wlosy sa sklejone i blyszczace.

Opublikowano

kupcie sobie głupiego murraya za 20zł a nie jakieś joanny xD 

http://beardshop.pl/kategoria/pomady

Opublikowano

Sam chciałem kupić, ale nie widzi mi się zmywanie po 3 razy głowy, a poza tym mam jeszcze chyba za krótkie na zabawy z pomadą.

Opublikowano

jest taka sytuacja, że nie gole sie dłuższy czas i włosy też przydługie. jak kloszard

włosy bardzo gęste, broda......nie znam skali, ale raczej nie jano......okej dostałem tipa że jednak gęsta

dawać propozycje tylko bez żadnych bitch bojów, pofalowań, wygolonych boków i innego gó,wna. najlepiej jakiegoś zayebistego aktora z którym bede sie utożsamiał

Opublikowano

Na kanabisa.

Opublikowano

tylko poważne oferty

obrazek sie nie wyświetla

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

strona sie nie może wczytać  :reggie:

ale widze po tytule że oferta nie do końca poważna

musi być broda

Opublikowano

young_clint_eastwood.jpeg

polecam, żanet kaleta

Clint eastwood tak blisko transformacji w Lich'a jest aktualnie

Opublikowano

Tak jak myślałem - Beach Boy spada z tronu, wchodzi Goldwell Roughman. Nawet przy moich długich włosach zadziałał super, fryzura przetrwała długo, włosy się nie skręcały. No król po prostu.

Opublikowano

W piątek pierwszy raz u fryzjera, żeby boki i tył przyciąć. Zapuszczam na swój ślub. Do tej pory to samą blachą głowę ciąłem. Broda, a raczej zarost dopuszczam tak do max 5mm, później trzeba ściąć bo morda swędzi. W planach na chwilę obecną zapuszczanie góry i systematyczne przycinanie boków i tyłu. Kiedyś marzył mi się warkocz a'la Ragnar, ale za długo trzeba czekać:

slajdy-09-wikingowie.jpg

Opublikowano

head008.jpg

Ja to od paru lat chciałem mieć takie włosy, ale jakoś za stary już jestem, może jak bym był na studiach albo miał z 18 lat, to jeszcze by przeszło xD

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

Broda, a raczej zarost dopuszczam tak do max 5mm, później trzeba ściąć bo morda swędzi. 

spoiler - swedzi tylko kilka dni, potem skora sie przyzwyczaja.