Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Featured Replies

Opublikowano

Tylko pamiętajcie żeby dać wyzwanie tak żebym mógł w poniedzialek jeszcze pojechac :) BTW który jestem obecnie bo nie mam dostepu do konsoli

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 352,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Klasyfikacja Generalna po 3 wyzwaniu       PS: tyle pracy w to wkładam ze jak nie bedzie 10 plusów to rzucam to w cholere   PS2: ostatnie wyzwanie miesiaca robie Ja. Bedzie naprawde ciezko

• W wolnej chwili podsumowałem pierwsze dwa wyzwania, mam nadzieję że wszystko się zgadza. Użyłem wzoru punktacji podanej przez balona na wcześniejszej stronie. Ficuś wklej tabelkę do pierwszego posta j

• filmik z losowania, ponad godzina roboty z karteczkami i poswiecony stary sloik po ogorkach  

Opublikowano

ja poj3bal, nie chce mi sie jezdzic jak patrze na tabele, a tam 24 pozycja, troche mnie to demotywuje. i juz odpusze. z moich obliczen wynika ze jestem 13 w Rywalizacji

P.S. Welna podejrzewam, ze mozesz miec kupe pretensji o pkt po tym evencie.

P.S.2. sluchajcie masteruja na platyne i nie moge wbic trofika "czysta jazda" i "trzeba przyznac", w tym pierwszym juz kilka razy mialem czysciutkie przejazdy na 11 przeciwnikow, i to w wolnym wyscigu lub w tour, ale trofik nie wpadl, moze ktos cos poradzi??

Edytowane przez gebus_3008

Opublikowano

Powiem wam teraz petarde. Padla mi (pipi) ps4

pi3dolisz, powaznie?? jeszcze masz gwarancje? pierwszy raz slysze o padnietej ps4, jakie objawy??

Opublikowano

No sie nie wlacza. Cos mi smierdzi przypadkiem zepsutego hdmi chyba. Ja mam premierowa ps4

Opublikowano
  • Autor

smiales sie z ordera to cie sony zdalnie pokaralo 

Opublikowano

nie no bez jaj podlanczales hdmi przy wlonczonej ps? dziwne ze od portu wogole by sie konsola nie wlanczala, powinna startowac ale bez obrazu. nie jestem specjalista

Opublikowano

a czemu nie można podlanczac  hdmi przy wlonczonej konsoli?

Opublikowano

konsola od 16 misiecy stoi w tym samym miejscu. nic nie było z kablami cudowane. odpaliła sie ale nie pojawia sie obraz.

Edit: juz sie nie odpala

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Welna to współczuje, a z hdmi nic nie modziłeś, nie odłaczałeś przypadkiem na zasilaniu rozumiem

opisz sytuacje w dziale Hardware awarie, może ktoś coś doradzi, jest jakiś serwis PS4 w wawie, prywatny serwis

Opublikowano

Narazie nic nie działa, Ja jestem z tych nadpobudliwych i jak sie zaraz w(pipi)ie to jutro kupie druga. 

Ale narazie nie panikuje. 

Opublikowano

rodzi sie pytanie: kto przejmie stery naszej zabawy? sorry, ze to napisalem, ale w razie czego trza szukac chetnych

Opublikowano

Jakby nie wyszło to moge "profesjonalnie" przejsc stery. W drivedeszcza juz mniej grywam ale wciaz jestem na bieżąco :)

Opublikowano
  • Autor

ja obecnie znowu siedze w chorzowie wiec same wyzwania bez problemu moge wrzucac w siec, nie mam glowy do uczestnictwa w nich, zliczania punktow, wklejania tabel wynikow itp

Opublikowano

Ja bede podliczał punkty nie pa problemu. Tylko niech ktos podrzuca zdjecia do tematu. No chyba ze dzisiaj kupie konsole

Opublikowano
  • Autor

mi, o ktorej mam wrzucic?

Opublikowano

Wyslalem Ci tez teraz Ficus w wiadomosci tu na forum.

Edit: jak dasz rade to im pozniej tym lepiej bo sporej ilosci uczestnikow zalezalo na tym, zeby sie konczylo w pon. wieczorem[emoji4]

Edytowane przez elvis004

Opublikowano
  • Autor

mam, o ktorej tak mniej wiecej wrzucic wyzwanie bo nie mam pojecia, o ktorej sie te obecne konczy?

Opublikowano

ussr  - klejej zdjecia po zakonczeniu wyzwania

Ficus wrzucaj wyzwania

Ja bede zliczał

Opublikowano

Odpaliła, Nie bede jej wyłaczał narazie, niech pochodzi na spokojnie. Dobrze na nia działasz bracie. Ale pamietaj Piłes nie jedz