Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Featured Replies

Opublikowano

Ano, na całej trasie już zniwelowałem przewagę i jedziemy równo/albo wyprzedzam - ale w połowie ostatniego zakrętu twój duch mnie wyprzedza.  No nic, przy w miarę optymalnym przejeździe da się zejść sporo poniżej 52.000 :D

I tak, trasa jest całkiem techniczna - dlatego mi się podoba.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 365,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Klasyfikacja Generalna po 3 wyzwaniu       PS: tyle pracy w to wkładam ze jak nie bedzie 10 plusów to rzucam to w cholere   PS2: ostatnie wyzwanie miesiaca robie Ja. Bedzie naprawde ciezko

• W wolnej chwili podsumowałem pierwsze dwa wyzwania, mam nadzieję że wszystko się zgadza. Użyłem wzoru punktacji podanej przez balona na wcześniejszej stronie. Ficuś wklej tabelkę do pierwszego posta j

• filmik z losowania, ponad godzina roboty z karteczkami i poswiecony stary sloik po ogorkach  

Opublikowano

Ano, na całej trasie już zniwelowałem przewagę i jedziemy równo/albo wyprzedzam - ale w połowie ostatniego zakrętu twój duch mnie wyprzedza. No nic, przy w miarę optymalnym przejeździe da się zejść sporo poniżej 52.000 :D

I tak, trasa jest całkiem techniczna - dlatego mi się podoba.

Ganiam sie bez duchow..jakos bardziej mi przeszkadzaja niz pomagaja ;-) tez sobie zalozylem zeby zejsc ponizej 52 ale ten cholerny remaster coda skutecznie mnie odciaga :-P

Az musze zobaczyc w galeri jak wszedlem w ten ostatni zakret :-)

Edytowane przez Szymek_PL_

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nic rzucacie już wyzwań ? :) Może jakieś małe wznowienie zabawy ? :)

Opublikowano

Ale do tej pory tak naprawdę nie ma innej alternatywy. CARS i Corsa nie dają rady.

Opublikowano

Było wznowienie w listopadzie, ale frekwencja znikoma.

Opublikowano

Moze warto rozruszac ponownie? :)

Opublikowano

Było nas średnio 10 sztuk gdzie większość robiła dwa trzy kółka i tak naprawdę mało kto poprawial czasy wykrecone pierwszego dnia...jakby co To multi chętnie zawsze można pograć ;-)

Opublikowano

Szymek, tak w ogóle to napisz mi na PW jaki Ci tytuł ustawić za zwycięstwo.

Opublikowano

Było nas średnio 10 sztuk gdzie większość robiła dwa trzy kółka i tak naprawdę mało kto poprawial czasy wykrecone pierwszego dnia...jakby co To multi chętnie zawsze można pograć ;-)

Pomimo faktu, że byłem świeżo po wbiciu 100%, to nawet się nie zbliżyłem do czasów top3 :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Po kilku miesiącach przerwy też wracam do DC. Jak ktoś jeszcze gra to chętnie sprawdzę jakieś wyzwania dodawać i wysyłać zaproszenia pozdr.

Opublikowano
  • Autor

poszlo wyzwanie 5dniowe, dla nowych w pierwszym poscie zasady jak dolaczyc, nic sie nie zmienilo

Opublikowano

Chciałem odpalić DC, ale mam kłódkę zarówno na podstawce jak i Bikes. Odnawianie licencji nie pomaga i pozostaje napisać do Sony :/ Oby się nie okazało to co miał Zdunek.

Opublikowano

To jak, dostał ktoś wyzwanie od Ficusia? Tutaj cisza, a wysłałem też prośbę na psn i pusto.

Opublikowano

Wełna, a Ty nie masz dalej dostępu do konta Rywalizacji? Jak coś jest puszczane masowo to z tego konta.

Możesz zapodać sam wyzwania.

Opublikowano

Oddałęm to konto komus ( a konto moze byc aktywne na 2 konsolach) 1 ma ficus drugie niepamietam

Opublikowano
  • Autor

Luqat wyslalem wiadomosc mi a tak sie nie dolacza do rywalizacji

Dzis znowu wejde na rywalizacja i wysle ale bankowo dostal kazdy z friendlisty rywalizacji bo sprawdzalem

Opublikowano

Aktywne jeżeli chodzi i zawartość, ale logować można się chyba z większej ilości konsol. Oprócz Ficka jeszcze ja mam dostęp.

Wyzwania można też znaleźć po znajomych, ale na ogół wszystko jest w grze, tylko powiadomienia nie przychodzą.

Opublikowano

Luqat wyslalem wiadomosc mi a tak sie nie dolacza do rywalizacji

Dzis znowu wejde na rywalizacja i wysle ale bankowo dostal kazdy z friendlisty rywalizacji bo sprawdzalem

Wiem, później doczytałem i wysłałem też na rywalizcję, ale nie mam tego konta w znajomych nawet.

@Szymek - sprawdzałem i w powiadomieniach i w grze.

Opublikowano
  • Autor

Aktywne jeżeli chodzi i zawartość, ale logować można się chyba z większej ilości konsol. Oprócz Ficka jeszcze ja mam dostęp.

Wyzwania można też znaleźć po znajomych, ale na ogół wszystko jest w grze, tylko powiadomienia nie przychodzą.

logowac sie mozesz na konto nawet i z miliona konsol, po prostu zawartosc konta (czyli zakupy) sa dzielone na max dwie konta

nie czekajcie na powiadomienia w menu konsoli bo czesto nie dochodza, a jak odpalicie sama gre to w przyslanych bedzie czekac wyzwanie

Opublikowano

Dalej nic nie mam. Ficuś, dostałeś moją prośbę o dodanie w znajomych? Mówię o koncie "rywalizacja".

Opublikowano

Puściłem dwa wyzwania na pięć dni z konta Rywalizacji. Zaproszenia wysłane do wszystkich z listy znajomych, sprawdźcie w grze czy macie.