Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

troche jak wind waker, ale ponoc nudna jest ta gra 

Opublikowano

początek wygląda jak budżetowy Zew Dziczy 

Opublikowano

ahahaha

no ale podobno jak kraść, to od najlepszych

Opublikowano

Na wyprzedaży PSN jest ciekawy indyk - Butcher. Wyszło to w maju i już jest za 25 zł. Grał w to ktoś? Wygląda jak Doom w 2D.

Opublikowano

ta gierka z filmiku figaro - ja pitole jaki plagiat nowej zeldy hahahahaha

Opublikowano

Ten Butcher ma bardzo frustrujacy i niezbalansowany gameplay, nie polecam.

Opublikowano

A jak ze strifem? Jest promo, może bym wziął.

Opublikowano

Żeby ułatwić Wam zadanie i zdecydowanie czy warto kupic Butchera, albo Strafe, to zachęcam do obejrzenia dwóch filmów jednego z moich ulubionych recenzentow :)

Opublikowano

"podobno slabe" - czyli nie ma to jak dostac odpowiedz na "czy warto" od kogos kto nie grał

Opublikowano

O to akurat żadne zaskoczenie. Bastion był wyśmienity a Transistor to jedna z najlepszych gier na tej generacji.

Opublikowano

NNadrabiam filmiki z kanału i trafiłem na ten poświęcony mojej ulubionej grze na wii u:

Trzymam mocno kciuki za XC2 i remaster na switcha XCX. Gra o najlepszej eksploracji jakiej doświadczyłem, ten sam efekt otwartości świata jest też w urzekającej mnie aktualnie Zeldzie.

Musiałem coś skrobnac o tej grze bo jest naprawdę genialnym tytułem.

Opublikowano

A wiesz czemu? Bo ludzie od Xeno pracowali przy Zeldzie :usmiech:

Opublikowano

Gry robione byłyby krótko, produkcja nie byłaby taka droga, twórcy mieliby okazję na więcej projektów z różnymi pomysłami, ludzie szybciej by je kończyli i nie zniechęcali się kolejnymi zakupami z powodu backlogu, gry nie byłyby sztucznie przedłużane... no fajnie by było.