Opublikowano 7 stycznia 201510 l Balon ma rację, Star Fox nie ma jeszcze swego tematu. Niewiele wiemy. Będzie widok z kokpitu, jak i z trzeciej osoby. Wyjdzie w 2015 roku, przed Zeldą. Gra będzie kompatybilna z amiibo. Będzie jakiś helikopter w grze, nowy pojazd. Edytowane 7 stycznia 201510 l przez Figaro
Opublikowano 7 stycznia 201510 l To Amiibo to gorszy rak niż wrzucanie do wszystkiego Kinecta . Nie wiem czy czekać, Star Fox Adventures od lat leży na półce i jakoś nie korci by w niego zagrać.
Opublikowano 7 stycznia 201510 l Autor Nie wiem czy czekać, Star Fox Adventures od lat leży na półce i jakoś nie korci by w niego zagrać. Dobrze robisz.
Opublikowano 7 stycznia 201510 l No ja właśnie jestem ciekaw formy rozgrywki ale obstawim mix klasycznego gwiezdnego liska z TPP jak w Adventures. Fajne "uniwersum", super postacie, wcześniejsze gry były świetna więc jakoś nie mam obaw. Figaro nie podeszło Tobie Adventures ? Ja nie grałem ale mam na liście ze statusem do ogrania.
Opublikowano 7 stycznia 201510 l Autor fuu, teraz nie wiem czy chodziło mi o Adventures czy Assault... To było tak dawno temu. Ale pamiętam, że chodzone misje były straszne.
Opublikowano 7 stycznia 201510 l Na e3 będzie grywalny Star Fox, takie info poszło w necie. Dziwaczne biorąc pod uwagę, że premiere ma być w tym roku to chyba powinno być oczywiste.
Opublikowano 7 stycznia 201510 l fuu, teraz nie wiem czy chodziło mi o Adventures czy Assault... To było tak dawno temu. Ale pamiętam, że chodzone misje były straszne. Adventures to głównie chodzona gra przeplatana momentami w powietrzu. Oceny i recenzje zbierała kozackie. Ja nigdy gacława się nie dorobiłem. Kiedyś nadrobię.
Opublikowano 7 stycznia 201510 l Ja Adventures wspominam bardzo dobrze. No, ale grałem za czasów szkolnych i szczerze zbyt wiele poza zjazdem na śniegu i diplodokiem nie pamiętam.
Opublikowano 7 stycznia 201510 l Ja Adventures pamiętam choćby za tego malca którym lubiłem się bawić rzucając mu piłkę, potem doszedłem do 2 podejścia do wodnej świątyni i zapał opadł. Foxa nie lubię, ale zobaczymy co z tego będzie może uda im się stworzyć coś ciekawego.
Opublikowano 7 stycznia 201510 l W Adventures głównie hejcono za wrzucenie tego dziwacznego języka dinozaurów jako dubbing zamiast normalnego angielskiego tekstu... Tutaj jest mała próbka od JonTrona: Mi osobiście to tak bardzo nie przeszkadzało i grało się w miarę dobrze chociaż to, że samo RareWare nie było z tego tytułu do końca zadowolone i była to ich ostatnia gra na konsole Nintendo coś musi znaczyć
Opublikowano 7 stycznia 201510 l Przeglądałem jakieś materiały z wcześniejszych części i dobrze widziałem, że to liniowy szuter na szynach?
Opublikowano 7 stycznia 201510 l Tak, ale w niektórych sekcjach jest troszkę więcej "wolności". Jak np. przy części bossów w StarFox 64
Opublikowano 7 stycznia 201510 l Sądząc po opisie Figaro miał raczej na myśli Assault, a Tobie Balon pisałem, żebyś kupił gacka - jak to zrobisz to Ci Adventures pożyczę
Opublikowano 8 stycznia 201510 l Mogliby zrobić taką duchową kontynuację Adventures. To jedna z moich ulubionych gier na GCN. Cape Claw do dziś fajnie wygląda.
Opublikowano 8 stycznia 201510 l Balon w PT ktoś sprzedaje GC za grosze ;> THX za info ale teraz poluję na nowego PSX i PS2, bo moje się pokończyły a część gierc z gacka mam ograne na Wii. Edytowane 8 stycznia 201510 l przez balon
Opublikowano 8 stycznia 201510 l Mam tylko nadzieje, ze gra ukaze sie jeszcze na Wii U i nie przeniosa jej na kolejna konsole - w koncu powstawala juz na Wii i pracowano nad nia az 6 lat. Najbardziej chcialbym jednak StarFox Adventures 2 bo pierwsza czesc bardzo mi sie podobala.
Opublikowano 8 stycznia 201510 l Autor Mam tylko nadzieje, ze gra ukaze sie jeszcze na Wii U i nie przeniosa jej na kolejna konsole - w koncu powstawala juz na Wii i pracowano nad nia az 6 lat. Chyba mylisz z Pikminem 3...
Opublikowano 8 stycznia 201510 l Oni chyba eksperymentowali z różnymi pomysłami za czasów Wii, ale żadna konkretna gra nie powstawała. Produkcja nowego Star Foxa rozpoczęła się jakoś przed zeszłorocznym E3. No ale mogło mi się coś pomieszać.
Opublikowano 8 stycznia 201510 l Mam tylko nadzieje, ze gra ukaze sie jeszcze na Wii U i nie przeniosa jej na kolejna konsole - w koncu powstawala juz na Wii i pracowano nad nia az 6 lat. Najbardziej chcialbym jednak StarFox Adventures 2 bo pierwsza czesc bardzo mi sie podobala. Ja liczę na mix latanki i chodzonki. Czuję w kościach, że jak będą takie i takie poziomy to będziemy mieli kolejną grę od Nintendo na ok 90%
Opublikowano 8 stycznia 201510 l Tak naprawdę to nie wiemy, co w tej materii zaserwuje nam Miamoto. Zdjęcie na którym stoi z gamepadem i ma przed sobą telewizor(na którym podobno widzimy nowego Star Foxa) sugeruje, że mamy tu do czynienia z kontynuacja Star Foxa 64. Taką kontynuacją na pewno bym nie pogardził jednakże, podzielam zdanie saptisa i także wolałbym Star Fox Adventures 2. Lub chociaż, jak pisze balon - misz masz strzelanki i nożnej eksploracji planet. Mam nadzieje, że na najbliższym Dajrekcie Miamoto zaprezentuje gameplay i rozwieje nasze wątpliwości. Edytowane 8 stycznia 201510 l przez kazuyoshi
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Temat już można zmienić, to wygląda jak gra indie, ale wtopa, nawet na gcn lepiej się star fox prezentował. Kurde liczyłem na coś konkretnego
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Za kampanię odpowiada Platinum Games. Dla mnie najjaśniejszy punkt Digital Eventu, chociaż generalnie panuje drama w związku z grafiką. Widać po dzisiejszym dniu, że Wii U idzie w odstawkę.