Opublikowano 21 stycznia 201510 l Ot, taka zabawa. Bo może mi przy okazji jakiś pomysł wpadnie. Ja dziś zrobię jakiś sos z pomidorów z puszki do makaronu razowego i kurczaka.
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Przed chwilą zjadlem pizze którą zamówiliśmy do biura. Wczoraj zresztą tez
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Mielone od teściowej + ryż + surówka z buraczków ze sklepu Do picia: herbata, która została od śniadania Do oglądania: Vikings S01E03
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Obiad w OPSO jak zwykle w robocie. Zupa szpinakowo-cebulowa z grzankami stek z sosem żurawinowym, pieczone ziemniaczki, marchewka+brokuły+kalafior a do tego dodatkowe kromeczki chleba, 2 jabłka i oczywiście kompocik
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Obiad w OPSO jak zwykle w robocie. Zupa szpinakowo-cebulowa z grzankami stek z sosem żurawinowym, pieczone ziemniaczki, marchewka+brokuły+kalafior a do tego dodatkowe kromeczki chleba, 2 jabłka i oczywiście kompocik Ile wychodzi za taki obiad?
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Dobre to Vikings? Zaje.biste, dla mnie lepsze niż Gra o Tron, ale ja się jaram mitologią nordycką więc mi robi bo sam serial obiektywnie jest mniej rozwinięty fabularnie niż GoT, intryga jest dużo słabsza, zwroty akcji przewidywalne, ale dobrze się to ogląda. Ku.rwa Harbuz myslałem, że już trzeci sezon wyciekł ale to dopiero za miesiac. Ja dzisiaj robię spaghetti z kaparami i oliwkami do tego wino czerwone pół słodkie jakieś niemieckie. Edytowane 21 stycznia 201510 l przez _Be_
Opublikowano 21 stycznia 201510 l I to jest sam łosoś, czy jakieś klopsy z łososia? Nie widziałem tego nigdy w Biedrze.
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Samo mięso w sosie pomidorowym. Wpierdalam jak małpa kit. Tu masz tabelkę - >>Klik<< Edytowane 21 stycznia 201510 l przez 2razyjot
Opublikowano 22 stycznia 201510 l Ja dzisiaj elegancko ziemniaki z jajkiem i surówką. Nie jadłem chyba miesiąc pyrów. Dodam do nich masełko, trochę śmietany, koperku, ale będą dobre
Opublikowano 22 stycznia 201510 l Dzisiaj jest grany Chinol. Budka przy M1 w Ząbkach Edytowane 22 stycznia 201510 l przez Ferris71
Opublikowano 22 stycznia 201510 l Łosoś z puszki a'la Biedronka w sosie pomidorowym x2. Polecam!Jesz to samo, czy z chlebem, ryżem?Wcześniej brałem łososia w sosie własnym, nie widziałem tego o którym piszesz, przekonales mnie i dziś kupiłem;)
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Gulasz z lopatki wieprzowej z cebula, marchwia, papryka, ogorkami, ziolami. Wlasnie sie dusi.Do tego ziemniory i surowka z kapusty. Zanosi sie niebo w ryju.Aha, no stadardowo fotka: Edytowane 25 stycznia 201510 l przez _Red_
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Obiadokolacja, dziś cały dzień byłem poza domem.Spokojna twoja poczochrana, kalorie są jak zwykle w normie, więc wyjaśnij mi jakim magicznym cudem urośnie dupa od warzyw i porcji mięsa?. Najlepiej w spartakusie w dziale o odżywianiu, chętnie spolemizuję