Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wrzuć screena

Featured Replies

Opublikowano

Widoczki widoczkami ale to bardzo zła gra. Spędziłem z nią ok 15h licząc ze wkoncu będzie lepiej ale nie dalem rady. Tj w trylogie się zagrywalem to tutaj nie byłem wstanie tego skończyć a bardzo rzadko jak już się zabieram za jakaś gierkę to jej nie kończę.

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 725,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano

Graficznie i widoczki ładnie ale gra ujowa, kurde, mam te 100 godzin na liczniku ale przejść gry nie mogę, nie mam mocy i teraz tak ogrywam w MGS: PP na przemian z Nier Automata. Nie wiem czy Andromeda nie będzie tą grą, której nie ukończę.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Graficznie i widoczki ładnie ale gra ujowa, kurde, mam te 100 godzin na liczniku ale przejść gry nie mogę, nie mam mocy i teraz tak ogrywam w MGS: PP na przemian z Nier Automata. Nie wiem czy Andromeda nie będzie tą grą, której nie ukończę.

Gra ujowa, ale 100h nabite  :pawel:

Choć bardzo dobrze wspominam trylogię z poprzedniej generacji, tak androbiedę darowałem sobie po paru godzinach tego triala/dema, co tam ostatnio wrzucili. EA, dzięki za zabicie kolejnej dobrej marki :/

Opublikowano

No sam jestem w szoku skąd te 100h, może dlatego, że wszystko i długo odkrywałem planety i tego typu pierdoły XD Nie zmienia tego faktu, że gra lipa, nawet ostatnio z tego, co pamiętam miałem chyba 30-40% gry na tym liczniku XD.

Opublikowano

Da się czas potrzebny na przejście skondensować do ok 30-40h tak żeby poza głównym wątkiem łyknąć trochę aktywności pobocznych nie przyspieszając wszystkiego na sile? Pytanie jest o Andromedę ale w sumie pasuje też do mgs5 xd

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wy pewnie w Mariana, a PINGER niestety nie dysponuje switchem i musi się ratować jakimiś starociami.

Opublikowano

We'll make diamonds from their ashes

22769804_1685967338131765_71001521331427

22713337_1685966964798469_35112934829759

Opublikowano

walczyłeś z hipopotamem? 

Opublikowano

Wy pewnie w Mariana, a PINGER niestety nie dysponuje switchem i musi się ratować jakimiś starociami.

Ping jak ty mnie tą swoją kolekcją o herzklekot przyprawiasz. Pikne mocium Panie Pikne

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=AgyBgz0QRLM

Zdecydowanie najlepszy materiał jaki widziałem w tym miesiącu. Ta słynna dolce vita.

Opublikowano

klimat wylewa sie z ekranu :fsg:

Opublikowano

Nie przepadam za takimi grami, ale dostalem na forumkowych mikolajkach, duzo osob chwali no i dwojka za rogiem i to nawet na switcha tez wiec uznalem ze spróbuje, nie nastawiajac sie na zbyt wiele bo nie moja dzialka.

...ja yebie co za SZTOS :fsg::banderas:

Zamiast pykac w animowane lale z japonii moglem wczesniej to odpalic.

XC0PSFh.jpg

Opublikowano

ile razy mamy prosić o podpisywanie screenów? z jakiej to gry...? 

Opublikowano

Wolfenstein New Order

Opublikowano

W sumie mogłem się domyślić po napisie Milch, no ale nie pomyślałem. Dzięki bluber 

Opublikowano

Wolf? Wraz z dlc najlepszy fps w jakiego grałem.

Opublikowano

Wolfik super ale do halfow (oraz black mesy) nie ma startu :smutas:

Opublikowano

no to prawda, ogrywam sobie teraz kolejny raz HL2 + epizody no i gierka dalej gniecie, musze sobie jedynke odswiezyc mam HL Generation na polce ale nie mam aktuanie kompa z windowsem xD w sumie szkoda ze nie wypuscili jedynki na konsoli w pakiecie orange box czy cos 

Opublikowano

Równe 20 lat marki in 2017  :obama:

vwOW0kV.jpg

>cały czas turowe walki, handel i eksploracja są znakomite

>cały czas klimat i muzyka są perfekcyjne

>cały czas wypjerdala mnie do widnowsa przy każdej dłuższej sesji xdddd

Opublikowano

Przegrałem w tę grę dziesiątki godzin, a takiego śladu to ja nie widziałem.

Swoją drogą nie wyobrażam sobie F1+F2 nie po polsku - takie były pierwsze wersje moich gier i pomimo że wolę jednak ogrywać wszystko w oryginale, tak tutaj robiłem zawsze wyjątek przy okazji odświeżania sobie serii. Klimat.

Opublikowano

JQ4RN39.jpg °

Podróżowanie pociągiem? Można.

Opublikowano

ku,rwa xD będzie przypał jak ktoś się dosiądzie

Opublikowano

Zapraszam, będę głosił boże słowo xD

ehh dosiadla się loszka 5/10 to może założę słuchawki i pogram w trybie przenośnym :cool:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

W sumie też róż mogli sobie darować na prawym chwytaku  :corvo: