January 31, 201511 yr Jestem dzisiaj BARDZO szczęśliwy. Niech powróci nasz kompozytor!!! Kto oprócz mnie z powodu zapowiedzi słucha OSTa?
January 31, 201511 yr Author Ja to w ogóle jestem w takiej ekstazie że ledwo mogę usiedzieć. MGR2 na Fox Engine? Nowi Bossowie i jeszcze bardziej wyje.bany ost? Zmiana broni w locie? Bardziej różnorodne lokacje i podatnych na cięcia obiektów? Poprawiona kamera? Dłuższa rozgrywka? Pełen czas developingu dla PG? No coś pięknego!
January 31, 201511 yr ciekawe czy ex dla ps4,bo jeśli tak to każda strona by miała po exie od platynowych
January 31, 201511 yr Ja to w ogóle jestem w takiej ekstazie że ledwo mogę usiedzieć. MGR2 na Fox Engine? Nowi Bossowie i jeszcze bardziej wyje.bany ost? Zmiana broni w locie? Bardziej różnorodne lokacje i podatnych na cięcia obiektów? Poprawiona kamera? Dłuższa rozgrywka? Pełen czas developingu dla PG? No coś pięknego!O ku.rwa, to brzmi już wprost genialnie! Jeszcze taką Bayonette 3 poproszę i będę w siódmym niebie. Na nowego jeszcze bardziej dopieszczonego Vanquisha też bym się nie obraził.
January 31, 201511 yr Był szał, będzie szał! Czekam z ręką w gaciach na jakieś bardziej szczegółowe informacje, a przy trailerze pewnie popuszczę z trzy razy
January 31, 201511 yr Ale mam teraz motywacje by powbijać pozostałe trofki do calaka. Z jednej strony wstyd mi ale z drugiej radość
January 31, 201511 yr No sequel na 100 procent robi PG. I nie oczekiwałbym footage'u do premiery MGS V.
January 31, 201511 yr Jaram się jak pochodnia. Liczę na to, że jej multiplatformowość zostanie szybko potwierdzona...
January 31, 201511 yr Na tego newsa czekałem. Sequel jednego z najlepszych slasherów z najbardziej zayebistym OST ever.
January 31, 201511 yr Oj co-op do trybu story lub jakiś osobny wątek i byłoby mega (takie coop kille robią swoje). Ciekawi mnie czy będzie to ex na PS4 czy całkowita multiplatforma wliczając WIi U(ale pewnie obejde sięna platformie Big N smakiem, aczkolwiek tam mogę oczekiwać Bayo 3;-]). Jakby nie było czekam bo jedynka to cud miód orzeszki.
January 31, 201511 yr Author Ja dla mnie to tutaj coop w ogóle nie pasuje. No, ale w B2 jest i podobno daję radę więc jak będą mieli pomysł i nie ucierpi na tym zawartość singleplayer to przyjmę z otwartymi ramionami. Lepiej niech oddają mi wall run'a z pierwszych trailerów!
January 31, 201511 yr Dokładnie wall run musi być, niech wrzucą w tą piękną mechanikę trochę pięknej mechaniki z NG Jak chcecie pograć sobie w co-opa to zapraszam gdzie indziej .