Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Zadzwonie do tych du.pków chyba. Człowiek płaci i ma jakość jak na darmowym streamie. Ech
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l nie dość że słaba jakość to jeszcze wszystkie materiały z F1 kasują po 72h, także nie ma możliwości obejrzenia powtórki wyścigu parodia
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Sokół jest zaje,bisty. W jeden weekend wyścigowy w australii opowiedział tyle ciekawostek z F1 co Borowczyk przez cały sezon. Mikołaj co chwila rzuca jakimiś niuansami technicznymi, widać, że ma niesamowite pojęcie o wyścigach.
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l Daniel Ricciardo na treningu przed GP Rosji. RedBull już odważnie już testuje osłonę kierowcy. Można spodziewać się poważniejszych zmian w wyglądzie bolidów kolejnych zespołów.
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l Jak to wygląda i ciekawe ile czasu zajmie opuszczenie kierowcy bolidu przy takiej obudowie.Dobrze ,że polsat odpuscił sobie F1 i nie korci już człowieka by oglądać tego żałosnego cyrku, a człowiek od 96 to niewiele wyścigów opuścił. Edytowane 30 kwietnia 20168 l przez Mecenas
Opublikowano 15 maja 20168 l Recepta na wzrost popularności F1? Wyje.bać Mercedesa. No przecież to był najlepszy wyścig ostatnich lat.
Opublikowano 29 maja 20168 l Monaco. I do tego pada nic piękniejszego dla emocji być nie może Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Świetnie się zapowiada ten tor w Baku, te długie proste i dohamowania, może być dużo wyprzedzania:)
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Ta sekwencja zakrętów przy zamku, to coś pięknego EDIT: Co za kwalifikacje. Przez godzinę było więcej emocji niż w niejednym wyścigu. Wincyj takich torów Edytowane 18 czerwca 20168 l przez maciucha
Opublikowano 19 czerwca 20168 l nie wiem gdzie pisać to napiszę tu. Ktoś ogląda Le Mans? Toyota na ostatnim okrążeniu doznała awarii. Niewiarygodne.
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Autor http://www.psxextreme.info/topic/106420-wtcc-wec-dtm-erc-i-inne-vroom-vroom/ oglądam i nie wierzę. 5 minut, jedno okrążenie przed końcem przegrany wyścig. A tak im kibicowałem
Opublikowano 23 października 20168 l Panowie, na czym oglądacie streamy ze Skysports F1? Mam wykupione do końca miesiąca Eleven, ale tych jełopów na stanowiskach komentatorskich nie idzie słuchać. Oczywiście idzie znaleźć słabej jakości streamy, ale oglądnąłbym coś w lepszej jakości niż 240p.
Opublikowano 23 października 20168 l Trzeba tego aca jakoś specjalnie konfigurować, czy wystraczy tylko wkleić kod do streama i dzida?
Opublikowano 23 października 20168 l Ja również przestałem opłacać Eleven i oglądam streamy na Skysports. Meega fajniej to wygląda.