Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

Opublikowano

Zadzwonie do tych du.pków chyba. 

Człowiek płaci i ma jakość jak na darmowym streamie. 

Ech :/

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 477,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano

nie dość że słaba jakość to jeszcze wszystkie materiały z F1 kasują po 72h, także nie ma możliwości obejrzenia powtórki wyścigu :D parodia

Opublikowano

Sokół jest zaje,bisty. W jeden weekend wyścigowy w australii opowiedział tyle ciekawostek z F1 co Borowczyk przez cały sezon. Mikołaj co chwila rzuca jakimiś niuansami technicznymi, widać, że ma niesamowite pojęcie o wyścigach.

Opublikowano

Tak żen czuł, miałem te kanały na próbę, kicha.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Daniel Ricciardo na treningu przed GP Rosji. RedBull już odważnie już testuje osłonę kierowcy. Można spodziewać się poważniejszych zmian w wyglądzie bolidów kolejnych zespołów. 

snap011.jpg

snap012.jpg

snap013.jpg

snap015.jpg

snap017.jpg

snap016.jpg

Opublikowano

Jak to wygląda :reggie: i ciekawe ile czasu zajmie opuszczenie kierowcy bolidu przy takiej obudowie.Dobrze ,że polsat odpuscił sobie F1 i nie korci już człowieka by oglądać tego żałosnego cyrku, a człowiek od 96 to niewiele wyścigów opuścił.

Edytowane przez Mecenas

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Recepta na wzrost popularności F1?

Wyje.bać Mercedesa.

No przecież to był najlepszy wyścig ostatnich lat.

Opublikowano

no kurna jak zobaczylem krakse to aż zapiałem z radości

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Monaco. I do tego pada ;) nic piękniejszego dla emocji być nie może ;)

Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Świetnie się zapowiada ten tor w Baku, te długie proste i dohamowania, może być dużo wyprzedzania:)

Opublikowano

Ta sekwencja zakrętów przy zamku, to coś pięknego :obama:

EDIT:

Co za kwalifikacje. Przez godzinę było więcej emocji niż w niejednym wyścigu.

Wincyj takich torów :banderas:

Edytowane przez maciucha

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie, na czym oglądacie streamy ze Skysports F1?

Mam wykupione do końca miesiąca Eleven, ale tych jełopów na stanowiskach komentatorskich nie idzie słuchać.

Oczywiście idzie znaleźć słabej jakości streamy, ale oglądnąłbym coś w lepszej jakości niż 240p.

Opublikowano

Trzeba tego aca jakoś specjalnie konfigurować, czy wystraczy tylko wkleić kod do streama i dzida?

Opublikowano

Ja również przestałem opłacać Eleven i oglądam streamy na Skysports. Meega fajniej to wygląda.