Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

Opublikowano

Autobild podaje ze Stroll zakupil FI lub jakis tam pakiet wiekszosciowy...ciekawe co wyjdzie z tych szumnie zapowiadanych zmian w teamach

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 478,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano

Pomysły sa by ograniczać budżety  i wydatki, więc nie ma szans na 3 bolid. W ogóle nie miałoby to sensu. 

Opublikowano

Interesujesz się w ogóle F1? Przecież to nie jest nasz wymysł tylko jeden z oficjalnych pomysłów.

A czy ma on sens czy nie to już inna sprawa :) Wtedy Kubica napewno by wrócił [emoji14]

Opublikowano

No właśnie interesuję się i rzeczywiście taki pomysł pojawił się ale to było kilka lat temu, w gaszczu innych, ale od razu umarł uznany za absurdalny.

Dlatego zdziwiłem się, że Kaczi nagle wyskoczył z takim pomysłem.

Opublikowano

Stroll kupił jednak Forca India, no ciekawie się robi, ciekawie. O ile faktycznie KUB się dogada z nim to teoretycznie - czemu miałby nie wystartować jeszcze w tym sezonie w barwach FI? Ehh, fajnie sobie pospekulować :) 

Edytowane przez szejdj

Opublikowano

Fajnie by bylo zobaczyc ew. przejscie Strolla do FI po wakacyjnej przerwie, a Kubice wskakujacego w Williamsie za kolko.

Fajnie jakby ten sezon poswiecil na jezdzenie po prostu w F1 regularnie, a od nastepnego ew. zmienil zespol jesli wierzyc plotkom.

Zycze Kubicy jak najlepiej, ale po zeszlym roku stalem sie bardzo sceptyczny. Wszyscy w padocku go zachwalaja, ale jednak ostatecznie nie biora na kierowce wyscigowego.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uważam, że do RBR trafi Gasly a Sainz pójdzie do McLarena.

Hartley - out, a jedno s miejsc a STR zajmie Norris.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja jestem ciekaw jak Halo by się zachowało w przypadku Bianciego w Japonii. Robili jakieś symulacje czy cos?

Opublikowano

No czekam na link z tymi niby symulacjami XD

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

ktoś wie czy na player.pl mogę teraz wejść i obejrzeć powtórkę kwalifikacji? do tej pory miałem eleven wykupione a teraz wykupiłem na playerze :/ 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kimi mówił, że zakonczy karierę w Ferrari i tak zrobi.

Opublikowano
53 minuty temu, szejdj napisał:

Kimi mówił, że zakonczy karierę w Ferrari i tak zrobi.

co? :dafuq: