Opublikowano 23 lipca 20186 l Autobild podaje ze Stroll zakupil FI lub jakis tam pakiet wiekszosciowy...ciekawe co wyjdzie z tych szumnie zapowiadanych zmian w teamach
Opublikowano 24 lipca 20186 l Bo są takie pomysły. Ale ogólnie jest dużo różnych pomysłów i raczej większość z nich nie wejdzie.
Opublikowano 24 lipca 20186 l Pomysły sa by ograniczać budżety i wydatki, więc nie ma szans na 3 bolid. W ogóle nie miałoby to sensu.
Opublikowano 24 lipca 20186 l Interesujesz się w ogóle F1? Przecież to nie jest nasz wymysł tylko jeden z oficjalnych pomysłów. A czy ma on sens czy nie to już inna sprawa Wtedy Kubica napewno by wrócił [emoji14]
Opublikowano 24 lipca 20186 l No właśnie interesuję się i rzeczywiście taki pomysł pojawił się ale to było kilka lat temu, w gaszczu innych, ale od razu umarł uznany za absurdalny. Dlatego zdziwiłem się, że Kaczi nagle wyskoczył z takim pomysłem.
Opublikowano 25 lipca 20186 l Stroll kupił jednak Forca India, no ciekawie się robi, ciekawie. O ile faktycznie KUB się dogada z nim to teoretycznie - czemu miałby nie wystartować jeszcze w tym sezonie w barwach FI? Ehh, fajnie sobie pospekulować Edytowane 25 lipca 20186 l przez szejdj
Opublikowano 25 lipca 20186 l Fajnie by bylo zobaczyc ew. przejscie Strolla do FI po wakacyjnej przerwie, a Kubice wskakujacego w Williamsie za kolko. Fajnie jakby ten sezon poswiecil na jezdzenie po prostu w F1 regularnie, a od nastepnego ew. zmienil zespol jesli wierzyc plotkom. Zycze Kubicy jak najlepiej, ale po zeszlym roku stalem sie bardzo sceptyczny. Wszyscy w padocku go zachwalaja, ale jednak ostatecznie nie biora na kierowce wyscigowego.
Opublikowano 4 sierpnia 20186 l Uważam, że do RBR trafi Gasly a Sainz pójdzie do McLarena. Hartley - out, a jedno s miejsc a STR zajmie Norris.
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l Ja jestem ciekaw jak Halo by się zachowało w przypadku Bianciego w Japonii. Robili jakieś symulacje czy cos?
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l No czekam na link z tymi niby symulacjami XD Edytowane 27 sierpnia 20186 l przez maciucha
Opublikowano 1 września 20186 l Komentarz Vettela z bulidu jak dowiaduje się że to nie on wygrał kwalifikacji
Opublikowano 1 września 20186 l ktoś wie czy na player.pl mogę teraz wejść i obejrzeć powtórkę kwalifikacji? do tej pory miałem eleven wykupione a teraz wykupiłem na playerze
Opublikowano 11 września 20186 l Raikkonen od nowego sezonu na 2 lata w Sauberze. https://www.instagram.com/kimimatiasraikkonen/ Zamiast Kimiego w Ferrari będzie jeździł Leclerc. Edytowane 11 września 20186 l przez KamileQ
Opublikowano 11 września 20186 l 53 minuty temu, szejdj napisał: Kimi mówił, że zakonczy karierę w Ferrari i tak zrobi. co?