Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

Opublikowano

Co za debil to jest. Goatifi 2.0 

andrew newey widzac to:

unnamed.gif

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 478 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano

Są jacyś kibice sTrolla na forum? (na świecie?) :mocking:  Lepiej teraz, niż gdyby miał kogoś skosić na torze.

Opublikowano

Sędziowie powinni tego Strolla nie dopuścić do wyścigu po takiej rozgrzewce

Opublikowano
1 minute ago, D.B. Cooper said:

Sędziowie powinni tego Strolla nie dopuścić do wyścigu po takiej rozgrzewce

Nie dopuszcza, zasady sa proste. Jak by sam wyjechal to tak, ale ze go wyciagneli to nie moze wrocic. 

3 minutes ago, Ps4Player said:

Są jacyś kibice sTrolla na forum? (na świecie?) :mocking:  Lepiej teraz, niż gdyby miał kogoś skosić na torze.

kolega widze na twitter nie wchodzi 

Opublikowano

Powiem tak, jak bardzo chce żeby Max i RB przegrali oba mistrzostwa, to ten dębił Lando nie zasługuje. 8 na 9 wyścigów, gdzie miał PP, stracił je niemal natychmiast.
Liam widze mial rozmowe na temat bronienia sie przed RB.. Perez pieknie :dynia: 

Opublikowano

ciekawe że jeden Merc jedzie na P1 a Hamilton mówi że taczka i nie da się juechać

Swoją drogą to Tsunoda robi robotę dla Lando trzymając całą stawkę 

Edytowane przez Kaczi

Opublikowano

Pieknie Ferrari czy oni sie kiedys naucza? :dynia:

Opublikowano

Lance Stroll:

To był impuls, podjąłem decyzję świadomie, nie czuje się dobrze na mokrej nawierzchni, nie chciałem żeby ktoś zginął na torze, jestem z siebie dumny.

Opublikowano
2 minutes ago, Ps4Player said:

Lance Stroll:

To był impuls, podjąłem decyzję świadomie, nie czuje się dobrze na mokrej nawierzchni, nie chciałem żeby ktoś zginął na torze, jestem z siebie dumny.

Z jkednej strony dobrze powiedział, ale z drugiej pokazuje jak bardzo nie zasługuje na to aby być w F1

Opublikowano
41 minutes ago, Ps4Player said:

Lance Stroll:

Nie ma szans ze to prawdziwy tekst

Opublikowano
5 minut temu, Ryuk napisał(a):

Nie ma szans ze to prawdziwy tekst

Nie ma szans że Lanc by kogoś nie zabił, gdyby wystartował, patrząc na to jak radzą sobie inni.

Może i tak nie powiedział, ale na pewno tak pomyślał. ^^

Opublikowano

Można nie lubić Maxa czy RB, chociaż ja mu tam zawsze kibicuje, ale dzisiaj udowodnił dlaczego jest #1. Przez cały wyścig a tych warunkach praktycznie zero błędów, idealny pościg i szczęście z taktyką. W pełni zasłużona wygrana i oby tytuł, bo takie wyścigi pokazują kto jest dużym chłopcem, a kto nie. Ten kto obstawił dzisiaj jego wygraną nieźle się wzbogaci :)

Alpine też sporo szczęście, ale udało się im utrzymać. Dzień konia dla nich, jak nie lepiej. Ładnie wykorzystana szansa. Lawson i Yuki też ogarnęli, biorąc pod uwagę co się działo. 

Najlepszy wyścig sezonu, bez dwóch zdań. Szkoda, że teraz same tory na pustniach. 

Opublikowano

Co za weekend :obama:

Max pięknie wyjaśnił dzisiaj jak się jeździ w deszczu. Lando dzisiaj w skórze Maxa, nie wytrzymał nerwowo, sporo błędów. 

brawo dla Alpine!

Opublikowano
Nie ma szans że Lanc by kogoś nie zabił, gdyby wystartował, patrząc na to jak radzą sobie inni.

Może i tak nie powiedział, ale na pewno tak pomyślał. happy.gif

Tylko Stroll w deszczu nieźle sobie radził, wygrał nawet deszczowe kwalifikacje kilka lat temu jeżdżąc w RP[emoji3]