Opublikowano niedziela o 13:094 dni Pizdy nie najlepsi kierowcy na świecie. Marudzenie bo deszczyk pada. Lamusy. Wsiadać i zapierdalać po trasie
Opublikowano niedziela o 13:194 dni Miliony budżetu, technologie z kosmosu, a zawsze pokonuje ich deszcz. Niech sobie tory zadaszone zrobią. Gdyby takie deszcze były u arabów, zaraz by coś wykombinowali.
Opublikowano niedziela o 13:204 dni a ktoś się orientuje czy oni zmienili date wyścigu, bo ostatnie lata to głównie deszcze
Opublikowano niedziela o 13:294 dni Te pizdy anulują ten wyścig znowu Edytowane niedziela o 13:304 dni przez Patricko
Opublikowano niedziela o 14:204 dni Jeszcze nie mów hop, bo jakiemuś dziadkowi napada na tupecik i znowu będzie czerwona.
Opublikowano niedziela o 15:033 dni Chyba ukryty plan fia to zanudzić kibiców na śmierć podczas każdego możliwego wyścigu.
Opublikowano niedziela o 16:533 dni Autor jak to jest że na każdym torze jak popada to robi się show a na spa robi się nuda? uwielbiam ten tor ale wyścig to można obejrzeć w skrócie w teleexpressie. przerzuciłem się na mecz siatkarek i dobrze zrobiłem.
Opublikowano niedziela o 17:423 dni Jak mają być z roku na rok coraz nudniejsze, to mała strata by to była.
Opublikowano niedziela o 21:023 dni 3 godziny temu, Colin napisał(a):przerzuciłem się na mecz siatkarek i dobrze zrobiłem.Źle zrobiłeś, jest nakaz oglądania. Wyścig w porządku, obejrzałem cały, choć nie do obiadu, siadłem dopiero gdy zaczęła się akcja (a wywiady podczas kolacji).5 godzin temu, Patricko napisał(a):Chyba ukryty plan fia to zanudzić kibiców na śmierć podczas każdego możliwego wyścigu.Dranie z FIA ukradli Strollowi zwycięstwo , a Max-owi 3-cie miejsce. Ogólnie wielu niezadowolonych. Astony szczególnie agresywnie ustawione na deszcz. A tu komentatorzy, że to błąd. Błędem były ustawienia na sucho jak u Leclerca i Russella, gdyby ruszyli o 15:02 to by ich Stroll i Alonso pokonali.Po co opony deszczowe gdy w ogóle nie są używane? I to znowu. A całą szansę na użycie stracono czekając 1h20min aż deszcz przestanie padać.
Opublikowano poniedziałek o 07:163 dni W studiu dobrze też o tym mówili- po co te opony, jak się z nich nie korzysta? Wiadomo, że chodzi o rozbryzgi wody i widoczność, ale bez przesady. Równie dobrze mogą zrobić zakaz ścigania się w deszczu i wyjdzie na to samo.
Opublikowano poniedziałek o 10:323 dni no litości, jakoś motogp może jechać w deszczu, rozbryzgi wcale mniejsze nie są i nikt nie płacze.
Opublikowano poniedziałek o 14:383 dni Trzeba by zobaczyć onboardy.Nie mam do tego dostępu. Ale na oko widać, że w MotoGP jest dużo lepiej, zaś w F1 g* widać. Tu czasem są przebitki i to jazda na ślepo (niczym gra w platformówkę po ciemku - są takie acziki, tyle że celowe od twórców, a w F1 coś poszło nie tak z konstrukcją, kiedyś było lepiej). Ale i tak paranoją jest jazda na intermediate, dyrekcja powinna nakazać deszczowe, bez możliwości zmiany bez pozwolenia (a nie czekać aż będzie blisko slicków), tak jak nie pozwala na DRS. Może założyć im chlapacze https://pl.wikipedia.org/wiki/Chlapacz