Opublikowano 20 września 202520 wrz Colapinto może i się rozjebał w Q1 ale nadal jest wyżej niż Gasły
Opublikowano 20 września 202520 wrz Sainz aktualnie pierwszy, deszcz zaczyna padać, Leclerc rozbił bolid, robi się ciekawie.
Opublikowano 20 września 202520 wrz Norris gdyby występował w dowolnym westernie, byłby zawsze tym typem, któremu wypada broń z kabury przy pojedynku i zostaje rozstrzelany.
Opublikowano 20 września 202520 wrz Dzisiaj Max potwierdził kto jest najlepszym kierowcą w stawce [emoji846]
Opublikowano 20 września 202520 wrz Jakie eleven to dno, od razu przełączyli na mecz. Już wolałem Viaplay.
Opublikowano 20 września 202520 wrz No właśnie mogli puścić studio na Eleven 4, bo i tam i na podstawowym leci ten sam mecz Bayernu.Pomyliło mi się z Eleven 4k. W każdym razie na każdym leci teraz jakiś mecz na żywo, dlatego nie ma studia.
Opublikowano 20 września 202520 wrz 1 godzinę temu, Zwyrodnialec napisał(a):Fajne kwalifikacje, sukcesem jest nie zajebać w bandę.Jak pisałem: wiatr (w porywach 20 m/s, jutro odrobinę mniej).Ankieta na jutro:a) rozwali się Landob) rozwali się Oscarc) zderzą się obajd) rozwalą się bez zderzania ze sobąe) do mety dojedzie mniej zawodników niż miejsc punktowanych.Yuki wreszcie tuż za Max-em, tylko 1 sek straty, a za nim tłum 5-6 szybszych (w tym Ham).
Opublikowano 20 września 202520 wrz Jeśli wyścig pójdzie podobnie do kwalifikacji to jeszcze może zdążysz obejrzeć część
Opublikowano 21 września 202521 wrz ja to profilaktycznie odpalę wyścig o 14:00 żeby mieć bufor na przewijanie jak stoją w boksach przy czerwonej fladze ;)
Opublikowano 21 września 202521 wrz Jak wczoraj kwali trwało tyle co wyścig to dzisiaj pewnie dobijemy do limitu [emoji14]
Opublikowano 21 września 202521 wrz Zaraz McLaren poprosi Norrisa by się też rozjebał, bo walka o tytuł nie jest w tej chwili uczciwa.
Opublikowano 21 września 202521 wrz Piastri falstart, więc pewnie 3 pozycje mniej w następnym wyścigu.
Opublikowano 21 września 202521 wrz 4 godziny temu, Zwyrodnialec napisał(a):Zaraz McLaren poprosi Norrisa by się też rozjebał, bo walka o tytuł nie jest w tej chwili uczciwa.Nie prosili tylko sabotażysta znowu zepsuł pitstop i Lando wylądował w pociągu DRS. Bez tego byłby 5-ty lub wyżej, było dużo czasu by trafić na podium, ale tempo było żałosne (na Mediumach nie dawał rady Tsunodzie na Hardach, ciągle 2 sek straty). Max ładnie wyjaśnił czemu wiatr przeszkadzał, ale nie było tylu czerwonych flag (oszczędzanie opon, nie ciśnięcie na maxa, ode mnie pociągi DRS).Mamy nowego mistrza: Oscar Piastri. McL bardzo się boi, że Max zawalczy o mistrza - to już przed wyścigiem (zauważyli poprawki które ja zauważyłem, a oni mają do tego telemetrię itp. więc tym bardziej), więc zamierzali postawić na któregoś być może. Jeśli w Singapurze dominacja McL nie wróci do normy to już tam może być Team Order, bo Max nie ma z kim przegrać, tylko z nimi, a jeśli będzie przed to już będą ratować mistrza dla McL (czyli dla Oscara). Jeśli Max wygra w Singapurze to może wygrać całe 7 wyścigów (ale ten tor o dużym docisku więc gorszy dla RB lepszy dla McL).