Opublikowano 20 września20 wrz Sainz aktualnie pierwszy, deszcz zaczyna padać, Leclerc rozbił bolid, robi się ciekawie.
Opublikowano 20 września20 wrz Norris gdyby występował w dowolnym westernie, byłby zawsze tym typem, któremu wypada broń z kabury przy pojedynku i zostaje rozstrzelany.
Opublikowano 20 września20 wrz Dzisiaj Max potwierdził kto jest najlepszym kierowcą w stawce [emoji846]
Opublikowano 20 września20 wrz Jakie eleven to dno, od razu przełączyli na mecz. Już wolałem Viaplay.
Opublikowano 20 września20 wrz No właśnie mogli puścić studio na Eleven 4, bo i tam i na podstawowym leci ten sam mecz Bayernu.Pomyliło mi się z Eleven 4k. W każdym razie na każdym leci teraz jakiś mecz na żywo, dlatego nie ma studia.
Opublikowano 20 września20 wrz 1 godzinę temu, Zwyrodnialec napisał(a):Fajne kwalifikacje, sukcesem jest nie zajebać w bandę.Jak pisałem: wiatr (w porywach 20 m/s, jutro odrobinę mniej).Ankieta na jutro:a) rozwali się Landob) rozwali się Oscarc) zderzą się obajd) rozwalą się bez zderzania ze sobąe) do mety dojedzie mniej zawodników niż miejsc punktowanych.Yuki wreszcie tuż za Max-em, tylko 1 sek straty, a za nim tłum 5-6 szybszych (w tym Ham).
Opublikowano 20 września20 wrz Jeśli wyścig pójdzie podobnie do kwalifikacji to jeszcze może zdążysz obejrzeć część
Opublikowano 21 września21 wrz ja to profilaktycznie odpalę wyścig o 14:00 żeby mieć bufor na przewijanie jak stoją w boksach przy czerwonej fladze ;)
Opublikowano 21 września21 wrz Jak wczoraj kwali trwało tyle co wyścig to dzisiaj pewnie dobijemy do limitu [emoji14]
Opublikowano 21 września21 wrz Zaraz McLaren poprosi Norrisa by się też rozjebał, bo walka o tytuł nie jest w tej chwili uczciwa.
Opublikowano 21 września21 wrz 4 godziny temu, Zwyrodnialec napisał(a):Zaraz McLaren poprosi Norrisa by się też rozjebał, bo walka o tytuł nie jest w tej chwili uczciwa.Nie prosili tylko sabotażysta znowu zepsuł pitstop i Lando wylądował w pociągu DRS. Bez tego byłby 5-ty lub wyżej, było dużo czasu by trafić na podium, ale tempo było żałosne (na Mediumach nie dawał rady Tsunodzie na Hardach, ciągle 2 sek straty). Max ładnie wyjaśnił czemu wiatr przeszkadzał, ale nie było tylu czerwonych flag (oszczędzanie opon, nie ciśnięcie na maxa, ode mnie pociągi DRS).Mamy nowego mistrza: Oscar Piastri. McL bardzo się boi, że Max zawalczy o mistrza - to już przed wyścigiem (zauważyli poprawki które ja zauważyłem, a oni mają do tego telemetrię itp. więc tym bardziej), więc zamierzali postawić na któregoś być może. Jeśli w Singapurze dominacja McL nie wróci do normy to już tam może być Team Order, bo Max nie ma z kim przegrać, tylko z nimi, a jeśli będzie przed to już będą ratować mistrza dla McL (czyli dla Oscara). Jeśli Max wygra w Singapurze to może wygrać całe 7 wyścigów (ale ten tor o dużym docisku więc gorszy dla RB lepszy dla McL).