Opublikowano środa o 20:361 dzień Alpine ciekawy system w tylnym skrzydle, i Audi z nową sekcją boczną. Kolejne dwa dni będą ciekawe. Już się nie mogę doczekać pierwszego wyścigu
Opublikowano środa o 21:491 dzień I tylne zawieszenie Astona w mocowaniu tylnego skrzydła z bliska. Szkoda, że Honda nie dopisuje
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W dniu 10.02.2026 o 00:27, Patricko napisał(a):kto strzelił w 10, a kto przestrzelił. Australia powinna nam wszystko wyjaśnić.Nie wyjaśni. Już dawno Leclerc mówił o 5-6 wyścigach, inni nawet o 12.Pewne jest jedno: 2026 to sezon awarii. To będzie hitem zapomnianym od lat. A poziom nie-gotowości do sezonu bije rekordy (nic dziwnego przy rekordowych zmianach większych niż 2009). Max też nie jest zadowolony z "zarządzania", tu nie będzie ciśnięcia na maxa, ale wszędzie zarządzanie. Zabawne będzie gdy dublowany się oddubluje (gdy ten szybszy będzie miał pustą baterię). Będą jeździć jak ja w Burnouta gdzie nooby uważały, że cheatuję, a tylko genialnie zarządzałem boostem. W F1 kierowcy mają sztaby specy i im powiedzą jak oszczędzić baterię by się nie spłukać do zera i by goniąc nie być wyprzedzonym przez wolniejszego z tyłu.W dniu 10.02.2026 o 09:12, Artur_K napisał(a):Fajnie by było również jak by stawka była względnie wyrównana.Stroll mówi o zaledwie 4-4,5 sek straty do czołówki. Będzie wyrównanie, że hej. A jeśli też ten cyrk zdelegalizuje silnik Merca to już kuriozalny. Alonso 318 km/h, Leclerc 339 i jest różnica w teorii ok. 6 sekund na lap, ale nie cały czas jadą na maxa. Jednak nawet małe 3 km/h daje 1% czyli 0,8-1,0 sek na typowy lap. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Arek_