Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme 211

Oceń okładki PSX Extreme 211 36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 211 (Sub-Zero / biała)

2. 2. Oceń okładkę PSX Extreme 211 (Scorpion / czarna)

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 58
  • Wyświetleń 17,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat w temacie  działu Headshot mam całkowicie odmienne zdanie. Ten typek z jutuba jest na maksa irytujący na wizji, i dokładnie, a może nawet bardziej, irytujący na pismie. Nie chcę, żeby PE szło w

• Popieram (z tym typem z YT). Facet co trzecie słowo wrzuca przecinek w postaci "kur.wa". Nie żebym był jakiś świetoje.bliwy, ale to jest już prostactwo, mogące zimponować chyba tylko gimberom w bluzac

• Bądźcie poważni. Porownywac CDA do PE? Extrim jest kilka klas wyżej, co to za herezje w ogóle? Inna kategoria wagowa. NIech CDA zrezygnuje z dodawania gier i spróbuje wytrwać na rynku rok. Wtedy pogad

Opublikowano

Mielu Chmielarzem polskiej prasy growej xD.

Opublikowano

Akurat w temacie  działu Headshot mam całkowicie odmienne zdanie. Ten typek z jutuba jest na maksa irytujący na wizji, i dokładnie, a może nawet bardziej, irytujący na pismie. Nie chcę, żeby PE szło w stronę promowania jutuberów-celebrytów, choć zapewne decydujący jest fakt, że koleś zapewne jest idolem w grupie 10-14 lat, więc jakoś mlody narybek trzeba przyciagnąć. A już try-hardy miela wybielania przekrapiastego The Order sa niczym żywcem wyjęte z forumkowego "Console Wars".  Zenujące fanbojstwo i traktowanie czytelnika jak kretyna, któremu pan redaktór musi objawić prawdę.

Popieram (z tym typem z YT). Facet co trzecie słowo wrzuca przecinek w postaci "kur.wa". Nie żebym był jakiś świetoje.bliwy, ale to jest już prostactwo, mogące zimponować chyba tylko gimberom w bluzach HWDP.

Po co zapraszacie takich ludzi do pisma, to ma być jakiś cyrk obwoźny czy jak? :(

Opublikowano

Ten blondas z tatuażami, ma kanał "Z Dup.y" na yt. A opis kanału brzmi tak

"Kanał z du.py. Filmy z du.py. Prowadzący z du.py. Jak Ci się podoba to hip hip hurra, jak nie to ch.uj."

Ma facet pióro, no nie powiecie? I po co tu taki cyrkowiec, no się pytam?

Edytowane przez Kałach

Opublikowano

Ból dupy xbotów: część 72.

Nie jestem iksbotem, a na konsoloach Sony grałem jak na dywan synku po drabinie wchodziłeś. Jeszcze jakieś światłe uwagi?

Opublikowano

Ten blondas z tatuażami, ma kanał "Z Dup.y" na yt. A opis kanału brzmi tak

"Kanał z du.py. Filmy z du.py. Prowadzący z du.py. Jak Ci się podoba to hip hip hurra, jak nie to ch.uj."

Ma facet pióro, no nie powiecie? I po co tu taki cyrkowiec, no się pytam?

to jest debil, wygląda jak pajac, zachowuje się jak ciota biłbym go kablem i patrzył jak puchnie

Opublikowano

Przykro mi to czytać, że PE nawiązało jakikolwiek kontakt z takim gostkiem.
No, ale... pół miliona subów robi swoje:/

Opublikowano

Ból dupy xbotów: część 72.

Nie jestem iksbotem, a na konsoloach Sony grałem jak na dywan synku po drabinie wchodziłeś. Jeszcze jakieś światłe uwagi?

Uwielbiam to wywyższanie. I nie zaprzeczaj, że nie jesteś iksbotem, bo już nie pierwszy raz plujesz w tej sprawie żółcią. A możesz przecież po prostu przestać kupować PE, skoro według ciebie i tak siedzą w kieszeni Sony.

Tekst z dywanem słaby. :/

Opublikowano

na #211 skończyłem swoją przygodę z PSX Extreme trwającą od samego początku. mam dość. o retro sobie poczytam w pixelu, pod względem recenzji/testów bardziej kompetentny i rzeczowy wydaje się być niedawno przeze mnie odkryty cd action. przykro się robi, jak się czyta ciągłe tłumaczenia się z tego, że żyje Butchera, swoją drogą dorosłego faceta, męża i ojca, na koniec i tak podsumowującego, że to jego życie i ma to w (pipi)e..."fachowe" i "rzetelne" recenzje samochodówek HIV'a czy kolejnych piłek EA Soq'a, po zagraniu w które zastanawiam się zawsze, co jest nie tak z moją wersją. pamiętny z NEO+ Mielu też taki śmietnik napisał o Order 1886, że aż dziw bierze, że to naprawdę ta sama osoba. Headshot dobitnie już chyba pokazał, jaki jest target pisma i jeśli dzięki temu pismo się będzie sprzedawać, to tylko pogratulować, bo w sumie sukces rynkowy jest najważniejszy i o to w tym biznesie chodzi. ja wysiadłem, bo jak by nie patrzeć, jako gracz i jeszcze nie casual (i mam nadzieję, że jeszcze januszem w temacie gier przez długi czas nie będę) to, czego naprawdę szukam i co naprawdę przykuwa moją uwagę znajduję gdzie indziej.

Opublikowano

. Headshot dobitnie już chyba pokazał, jaki jest target pisma i jeśli dzięki temu pismo się będzie sprzedawać, to tylko pogratulować, bo w sumie sukces rynkowy jest najważniejszy i o to w tym biznesie chodzi. ja wysiadłem, bo jak by nie patrzeć, jako gracz i jeszcze nie casual (i mam nadzieję, że jeszcze januszem w temacie gier przez długi czas nie będę) to, czego naprawdę szukam i co naprawdę przykuwa moją uwagę znajduję gdzie indziej.

:obama:

Niby biznes, niby to rozumiem, ale z drugiej strony pamietam pisemko z konca lat '90 wydawane przez grupe malolatow z pasja :(

Szkoda, ze te czasy nigdy juz nie wroca.

Znalazlem ostatnio na strychu stare numery PE (97-00). 

Zabieram je na kibelek. W tych tekstach czuc, ze ci goscie jaraja sie grami, a nie probuja utrzymac rodzine/uzbierac na nowy samochod :/

Opublikowano

Bo wtedy chyba każdy ze zgredów miał inną pracę na boku i to było jego główne źródło utrzymania, a pisanie do PE było dodatkiem. niektórzy chyba nawet nie pracowali, tylko studiowali/imprezowali.

Opublikowano

A teraz to myslisz grzyb ze jak jest.

Opublikowano

Wtedy byli na studiach ale nie o to chodzi. Po prostu print zdycha i aby przetrwac trzeba nadstawic tyłek do dymania- stad sieganie po tego " du.py"

Opublikowano

Numer wczoraj doszedł, na szczęście w o wiele lepszym stanie, niż 210. Biała okładka na żywo rewelka, 12 stron Retro i świetny tekścior o The Thing. Reszta na razie czeka na przeczytanie.

No i w sumie okładki rzeczywiście rzucane większoobszarowo. Wszystkie które widziałem były czarne, a i tak coś mało ich rzucili. Miałem przez 2 dni obchód po salonikach/galeriach, to w wielu miejscach nie było. 

Opublikowano

pod względem recenzji/testów bardziej kompetentny i rzeczowy wydaje się być niedawno przeze mnie odkryty cd action. 

Jako czytelnik CDA przez 10 lat (2005-2014) stwierdzam, że (pipi) niemiłosiernie. CDA stało się pismem dla gimbusów, którzy drą ryło kiedy nie ma oceniaczki (DL, któryś tam Assassins), a gry na coverku są za stare, bądź wymagają wysilenia więcej niż 1 szarej komórki. A nie daj boze jeśli są po angielsku, a pirackie spolszczenie nie działa. 

A tylko spróbuj ich skrytykować to guru smugler i jego banda przydupasów zmiesza cię z błotem i zahejtuje na śmierć. Przerabiałem to 5 razy, tworząc multikonta na ich forum, na którym podobno multikont robić się nie da. 

Tyle w temacie tego szmatławca.

p.s. Sorry za double posta, myślałem, ze jest jakieś auto łączenie w takich przypadkach. 

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano

PiotrekP, to że gimbusy i hejterzy narzekają i marudzą nijak się ma do tego, co cytujesz i komentujesz. inna sprawa, że jako ludzik zakładający multikonta na ich forum i próbujący zapewne radośnie pohejtować zostałeś tam wdeptany w ziemię 5 razy jasno tłumaczy Twój uraz i nienawiść do nich. z czasem się pewnie rany zabliźnią, to i coś z sensem pogadasz.

Edytowane przez IslandClaws

Opublikowano

Bądźcie poważni. Porownywac CDA do PE? Extrim jest kilka klas wyżej, co to za herezje w ogóle? Inna kategoria wagowa. NIech CDA zrezygnuje z dodawania gier i spróbuje wytrwać na rynku rok. Wtedy pogadamy.

Opublikowano

Poczytałem trochę i byłem uradowany z materiału nt. większych dysków zwłaszcza do Wii U ale szczerze mówiąc takiej fuszerki to się nie spodziewałem. Olaliście temat wręcz po całości, rozumiem że w przypadku PS4 i XOne jakieś zewnętrzne firmy użyczyły wam owych dysków ale szczerze? Krótkie info że gry na Wii U zajmują po parę giga i nie potrzeba dużych dysków tylko pendrive'a lub kartę SD z przejściówką pod pena to sobie wsadźcie za przeproszeniem w "du.pe" bo nawet Watch Dogs zajmuje blisko 21GB, ACIV 14.5GB to samo RE:Revelations i masa innych pełnych gier (nadciągający Xenoblade zajmuje 23Gb).

Wystarczyło podać kilka pewnych zewnętrznych dysków nawet do 250GB które z łatwością można nabyć w Polskich sieciach a które działają w 100% z Wii U, ew. od biedy podać pewniaki w postaci 3/4 penów 64GB (bo to że nie każdy działa już sam się przekonałem, również z dyskiem zewnętrznym). Tak jednak zadanie was przerosło (po raz kolejny zresztą). Naprawdę zróbcie czytelnikom przysługę i jak macie tak olewać temat Nintendo i temu podobnych sytuacji to nie piszcie o tym w ogóle bo skoro idziecie tak na łatwiznę za coś za co wam płacą to chyba czas zmienić pracę albo pracowników bo nikt nie jest nie zastąpiony.

Opublikowano

IslandClaws- nie robiłem multikont żeby hejtować. chyba normalne bylo czasem wyrazic krytyczną uwage, nie? Na ich forum jesten od 2005 roku. Wywalili mnie 3 razy- 2 razy, bo mi sie ostrzezen nazbieralo a raz za 2 gadki ze Smuglerem, ktoremu nie spodobalo sie, ze ktos go skrytykowal. według niego, czytając tyle lat pismo kupę wiem o zmianach jakie w nim zaszły. Oni żyją w świecie przekonania o własnej doskonałosci, gdzie tylko oni znają sie na grach, a reszta to idioci.

Edytowane przez PiotrekP