Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme 211

Oceń okładki PSX Extreme 211 36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 211 (Sub-Zero / biała)

2. 2. Oceń okładkę PSX Extreme 211 (Scorpion / czarna)

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Urzekla mnie twoja historia.

• Odpowiedzi 58
  • Wyświetleń 18 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat w temacie  działu Headshot mam całkowicie odmienne zdanie. Ten typek z jutuba jest na maksa irytujący na wizji, i dokładnie, a może nawet bardziej, irytujący na pismie. Nie chcę, żeby PE szło w

• Popieram (z tym typem z YT). Facet co trzecie słowo wrzuca przecinek w postaci "kur.wa". Nie żebym był jakiś świetoje.bliwy, ale to jest już prostactwo, mogące zimponować chyba tylko gimberom w bluzac

• Bądźcie poważni. Porownywac CDA do PE? Extrim jest kilka klas wyżej, co to za herezje w ogóle? Inna kategoria wagowa. NIech CDA zrezygnuje z dodawania gier i spróbuje wytrwać na rynku rok. Wtedy pogad

Opublikowano

Tym razem Ekstrima kupowałem w Empiku (wraz z pozostałą prasą o grach - całe trzy sztuki), a więc mogłem sobie wybrać okładkę. Serii MK nie lubię (bo nie lubię bijatyk), ale po chwili namysłu padło na wersję czarną. Bo... bo tak. Zawartość - przeczytałem dopiero jakieś 30 stron, póki co jest (jak zawsze) dobrze :) Choć główne mięcho wciąż przede mną. Dział Retro ponownie odrobinę większy - jeah! 

Opublikowano

Super numer SUPER. Butcher jak zwykle wymiata. ( Felieton ) jest MOC

Czekam na kolejny numer PSXExtreme : ) 

Opublikowano

Zawartość numeru bardzo fajna, idealnie spasowało ze wszystkim co chciałam przeczytać.

Opublikowano

Tekst 20 gier Playstation ma znamiona kultowego. Swietna robota.

Opublikowano

Czy używanie mocno pejoratywnego określenia "żabojady" w odniesieniu do Francuzów w tekście pisanym przez Butcha nie jest zbyt .... odważne? Mimo wszystko pewne kanony poprawności powinny być zachowane.

Opublikowano

Mam pytanie, czy w tekście o Naughty Dog są jakieś spojlery Uncharted? Mam chęć ruszyć z tą serią a nie chciałbym sobie czegoś popsuć.

Opublikowano

Dżujo cytuje wypowiedź jednego z devów o pewnym etapie z U2. Tylko tyle.

Opublikowano

Naprawdę dobrą robotę odwaliliście. Nareszcie mogłem się również nacieszyć przedstawieniem nowego sprzętu dla graczy. Tego właśnie mi najwięcej brak (w branży PC to podstawa :P), a konsolowy rynek w tej materii wcale nie jest pusty ;)