Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Oyebaem pierogi ruskie z Biedry. 14 ruskich, 400g, za 3.50 w promocji, dumping totalny, bo zacna szamka. 

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 280,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano
W dniu 17.04.2018 o 21:24, krupek napisał:

Jadłem kiedyś Brownie i było pyszne.

Też się dzisiaj skusiłem i było pszne. Zresztą te wszystkie ciasta z lodówki w biedrze są bardzo spoko.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd

35628315_1683754011701661_85297784296486

Opublikowano

Moze nie wolno doprowadzic do wrzenia xd

Wrzuc foto na fejsa, niech ludzie poznają szmelc zanim ktos sie pokaleczy.

Opublikowano

Ludzie na FB piszą, że super czajnik i w ogóle bajlando, więc pewnie mój był jakiś trafiony, albo pęknięty.

Opublikowano

yebnał zamaszyscie  o  futryne i teraz nam  sciemnia ze gotował wodę xD

Opublikowano

I

W dniu 18.06.2018 o 20:30, krupek napisał:

No zobacz, że mokry jeszcze xd

I co robaki z biedry zwróciły Ci kasę?

Opublikowano

Wzięli na reklamację i czekam. Myślałem, że jak taka wielka sieć to oddadzą hajs, albo dadzą nowy i elo, a tu procedury i dochodzenie, kasztany.

Opublikowano

dzisiaj upał znowu nieziemski i kupiłem sobie pierogi z truskawkami i polane śmietanką okazały się bardzo dobre, po chyba 15 latach kiedy ostatni raz w przedszkolu jadłem coś podobnego :notbad: 

Opublikowano

Pierogi z łososiem i  cytryną > pierogi z serem i tartą bułką na masełku > pierogi z cieleciną i kurkami >pierogi z mięsem i cebulką z buczusiem > pozostałe > ruskie

e: o shit, chodzi o biedronkowe? to ch,uj wi

Opublikowano
23 godziny temu, krupek napisał:

Wzięli na reklamację i czekam. Myślałem, że jak taka wielka sieć to oddadzą hajs, albo dadzą nowy i elo, a tu procedury i dochodzenie, kasztany.

Biedra niestety jest 100 lat za Murzynami jeśli chodzi o reklamacje. W Lidlu rach ciach, rzut oka, wypłata kasy. 

Opublikowano

Po 2 dniach dostałem smsa, że reklamacja rozpatrzona pozytywnie i wczoraj oddali hajs w sklepie, także nie ma lipy.

Opublikowano

U mnie w biedrze robilismy do 70zł od razu zwrot kasy, bo potem i tak info z centrum przychodziło, żeby zwrócić hajs bo za mała wartość przedmiotu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W biedrze arbuzy 1zl/kg.

I w koncu duze, podwojne rampy na kasach w Lidlach do skladowania zakupow. Myslalem, ze nie dozyje. Ch.uj, ze kasjerki nadal wpier.dalaja wszystko do jednej i wciaz gniezdzisz sie z poprzednim kupujacym. Ale moze za pol roku sie naucza.

Opublikowano
4 minuty temu, Mejm napisał:

W biedrze arbuzy 1zl/kg.

Tagowałem cię jakiś tydzień temat w temacie o zakupach, że są po 1zł. Tak własnie kurła czytasz. 

Opublikowano

Tylko melon, a nie tam jakieś arbuzy. Ostatnio jakaś dobra partia była, idealny w smaku.

Opublikowano
4 godziny temu, _Be_ napisał:

Tagowałem cię jakiś tydzień temat w temacie o zakupach, że są po 1zł. Tak własnie kurła czytasz. 

Dzieki ale ja mam wylaczone powiadomienia i @ nie zadziala.

Opublikowano
  • Autor

Wyłączyłes pewnie na tej „długiej przerwie” :)

——

Jadlem przysmak kibica - czipsy z boczku, w składzie na pierwszym miejscu bekon... strasznie dziwna przekąska. Żuje się i śmierdzi kapciami. 

Ps. Produkt z biedry, ale może jest w innych sklepach. 

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Wylaczylem w pierwszym dniu nowego silnika.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Reese_s_Nut_Bar-American-Chocolate.JPG?v

Takiego wczoraj kupiłem w Biedrze no i jest przepyszny, aczkolwiek kosztuje 5 zł, co jest trochę absurdalną ceną. Mogliby lepszą cenę dać, skoro improtują to pewnie w dużych ilościach. No, ale warto sprawdzić.

Dodatkowo, czasami kupowałem pizzę, na pełnoziarnistym cieście, z piersią z kurczaka i mozarellą, spoko skład i mi smakowała. Dawno nie kupowałem, a wczoraj widzę, że zmienili ciasto na wieloziarniste, bo pewnie ktoś się przysrał, że za dużo zwykłej pszennej mąki i dodali do ciasta mak i chia (xd) No muszę przyznać, że zmiana wyszła na dobre, ciekawie smakuje ciasto z makiem w pizzy.

Opublikowano

Donut z Biedry z polewą i nadzieniem z wedlowskiej czekolady

10 x :banderas:/ 10

Opublikowano

To jakiś promocyjny shit czy w stałej sprzedaży?

2 godziny temu, Rudiok napisał:

Donut z Biedry z polewą i nadzieniem z wedlowskiej czekolady

10 x :banderas:/ 10

Opublikowano

@Plugawy nie mam pojęcia, dziś zobaczyłem donuty i muffinki sygnowane Wedlem więc spróbowałem. 

Opublikowano

Jutro się przejde to sprawdze czy u mnie maja, a jak nie bedzie to donut oreo tez bedzie git.