Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Chwile popaczalem. Fajny klimat ale cos sie Jaczes mota z ustawieniami. Pozdro i miłego giercowania.
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Stream ok tylko dźwięk był do poprawy bo na dłuższa metę nie szło oglądać (słuchać)
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l 2/10 Polecam. dzwiek troche do poprawy, slychac was przynajmniej, ale jakosc jest koszmarna
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l o, mogłem być.....ale nie czytałem forum za miesiąc ? dlaczego gracie w dziwne gry ? dlaczego limit 8 osób ? jak będzie yano, to muszę być, ponieważ ma WPYERDOL pozdrawiam
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l https://www.dropbox.com/s/wmj1hoyvsdgugzx/20150425_211858.jpg?dl=0Piękną cebulę yaczes wychodował na stole
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Wiem,ze Yano istnieje. A wy co, dalej walenie michalka do falszywego boga masarza ?
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Odpaliłem na chwile bo podobno yano zaszczycil swoja obecnoscia, ale go.wno slychac.
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l byłem - ci co sie stawili mogą potwierdzić zabawa była fajna chociaż jednak PC maser race ma swoje wady - godzina ustawiania padów i 5 minut grania xD no ale cała inicjatywa na plus, fajnie było sie spotkać Dave z brodą niczym leonidas z 300. gdyby jednak zabawa miała się powtórzyć kiedyś, i jeśli Dave mnie zaprosi ponownie to biore PS3 i puzzle fightera, bo mimo że było fajnie to jednak więcej czasu sie (pipi)aliśmy z konfiguracją padów niż graliśmy xD pozdro dla tych co byli jeszcze bonus - krótki film, w sumie nie wiem kiedy go nagrałem i nie wiem o co w nim chodzi, chyba o nic w nim nie chodzi trzeba pamiętać o (pipi)e w ogole musze powiedzieć że ledwo dojechałem do domu, mocno mnie alkohol zamulił i zasypiałem w metrze. i nawet z(pipi)ałem i wysiadłem na natolinie zamiast na kabatach, i musiałem czekać na kolejny pociąg z 15 min (i mocno przysypiałem wtedy) Edytowane 26 kwietnia 20159 l przez Yano
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Czas konczyc imprezę, dzieki za swietna zabawe Do zobaczenia w maju! Ps. Yano, zamknij dupe!
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Dzięki za grańsko, było grubo. Oczywiście piszę się na następny raz :>
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Mnie nadal trzyma alko Takze poranek na plus http://www.twitch.tv/daveczezky/v/4366423 JEDZIEMY (pipi)A Trenujacie SAMURAI GUNN Gra ma zayebisty potencjal.
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Właśnie miałem Ci pisać pw jak się ta gra nazywa :> Poziom wysoki więc muszę potrenować. Młóciliście nas z Teddym strasznie
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l No teddy niezla ma smykalke do tego, ladnie mlocil Polecam poogladac nagrania, jaja jak berety xd
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Fajnie sie bawiliscie. Kiedy nastepna edycja? Jak zaproszenie wciaz aktualne to nawet żone ustawie na swoim miejscu zeby wpasc xD
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l A bedziesz pamietal o du.pie Velius? Jaka ma byc? Bedziesz wiedzial?
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l GOTY edycja, za(pipi)ista ekipa. Patrzę, ze ładnie jeszcze posiedzieliście.Dzieki Czez, było mega.