Opublikowano 31 sierpnia 20159 l A jak Girsy wypadaja dla starych wyjadaczy, tych co grywali kiedys w girsy, 2006-2012Nie drazni was nowy dzwiek shota? pasuje wam polaczenie? pasuje wam nowy feeling gry? bo troche sie zmienil, zwazywszy,ze to ponoc serwery.Jak to jest z tymi headshotami, nie wpadaja teraz az nadto zbyt latwo?
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Ja już przestałem się opierać. dziś lub jutro jadę do cywilizowanego miasta, gdzie dostanę swoją kopię.
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Dobry balans w multi. 1 lvl z 30. Lol Drugi mecz i 6 fragow mam. Wtf. Ja w to przeciez nie umiem grac.
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l No właśnei te rankingi są trochę z pupy, wczoraj "mój" team - lvl 4,8, 5,1 kontra 11,18,25,23 później jeden sie odłączył i było nas 3 xD
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Levele akurat nie mają nic wspólnego z rankingiem. Edytowane 31 sierpnia 20159 l przez DonSterydo
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Levele akurat nie mają nic wspólnego z rankingiem. Chodzi im pewnie o matchmaking
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l 10 to zgarnia samo multi. Singiel to tylko 5/10.Sam jestes 5/10 Singiel to wciąż top gier tpp i patrząc na sytuacje panującą na rynku to długo się to nie zmieni Multi=Orgazm
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l 60fps robi robote Teraz mialem mecz ze chyba z 10 asyst zdobylem. @edit No bo kur.wa je.bne. Nie sądziłem, że dobieranie graczy według poziomów przerośnie programistów. Edytowane 31 sierpnia 20159 l przez suteq
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Ale to tylko cyferki bez pokrycia (na całe szczęście), większość moich meczów też była taka jak na zdjęciu powyżej i dostawali w tyłek Edytowane 31 sierpnia 20159 l przez Cottage
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l No nie są bez pokrycia, rozumiem jakby to było 1-3 do 5-6, ale to jest bardzo dużo godzin gry i ma znaczenie. Zresztą zagrałem dosłownie z minutę gdy zdałem sobie sprawę, że to nie ma sensu, bo przeciwnicy ogrodzili się snajperkami i rakietnicami. Było 0:10 dla nich.
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Zmęczenie po kilku godzinach grania Mieliśmy z tego dużo śmiechy tak duże że następne 3 rundy nie potrafiliśmy przestać się śmiać. to mój premierowy klip z xboxa o mojej miłości do shotguna:) Także podczas grania z Figusiem i Słupkiem. 3 przeciwników dosłownie wbiegło mi po kolei jak kaczki pod muszkę. Też macie beke jak ktoś strzela z przycelowania? tylko z biodra czaisz
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Autor Zmęczenie po kilku godzinach grania Mieliśmy z tego dużo śmiechy tak duże że następne 3 rundy nie potrafiliśmy przestać się śmiać. to mój premierowy klip z xboxa o mojej miłości do shotguna:) Także podczas grania z Figusiem i Słupkiem. 3 przeciwników dosłownie wbiegło mi po kolei jak kaczki pod muszkę. Też macie beke jak ktoś strzela z przycelowania? tylko z biodra czaisz Bekę to ja mam z ludzi, którzy się ograniczają do jednego sposobu grania, a nie adaptują do sytuacji Edytowane 31 sierpnia 20159 l przez chmurqab
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l to jest magia tej gry - poł roku konsoli nie tykałem, a po zinstalowaniu Gyrosów gram jak wściekły - mióóóóóóóóód jest i skill w multi :-) Faktycznie czasem irytuje tylko matchmaking i zbyt spora różnica poziomów. Dlatego fajnie mieć team i grać z ekipą. Jeśli ktoś szuka chętnych to dawajcie znać, gram sporo wieczorami ale także i w ciągu dnia. Lvl 15 na ten moment. GamerTAG: popeqPL
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Byłem w dwóch sklepach z Lublinie. Nie mieli już Gyrosów, na dalsze bieganie za grą nie miałem już czasu.
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Byłem w dwóch sklepach z Lublinie. Nie mieli już Gyrosów, na dalsze bieganie za grą nie miałem już czasu. No dobra nie bylo,ale chyba nie brales mgs,co nie ? Online nie lepiej zamowic ?
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Pewnie, że wziąłem MGS, nie ma sensu wracać z pustymi rękoma, co nie? Najwyżej kupię cyfrówkę gow. Edytowane 31 sierpnia 20159 l przez Hum
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l widzę ze microsoftwoi znowu od(pipi)ało i wiele ciekawych skinów zrobiło pre-order exclusives gdzieś na zachodzie, np. Savage Grenadier elite albo Savage kantus nie ma ktoś wtyk w jakimś game albo zavvi i nie ogarnął by kodów na te postacie? pamiętam za czasów gearsów 3 że niektórzy mieli tego na pęczki
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Kiedys nie bylo w jedynce rang i innego guwna. Trafialo sie na kogo sie trafialo a teraz placzki.