Skocz do zawartości

Gears of War 1 Remaster

Featured Replies

Opublikowano

Ultima czasem przegina z cenami. U nich jest do kupienia Master Chief Collection za 229 zeta gdzie sam widziałem na Allegro za 120 i to nówkę.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 186,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kwintesencja zajebistości   + bonus     xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD czuje się jak w 2008 roku

• https://www.youtube.com/watch?v=6kwyVFQGDLQ   Jak ktoś ma 2 minutki to może sprawdzić

• Wrzucę coś od siebie z dziś:   https://www.youtube.com/watch?v=5jtobfvwHOQ&feature=youtu.be

Opublikowano

Ahahaha :rotfl: podświetlenia przeciwników nie można wyłączyć co nie?

Opublikowano

W ultimie do tej pory gry z jesieni kosztują ponad 2 stówy więc ja bym się nie sugerował tym barachłem. 

Opublikowano

w jukej jeszcze pare dni temu cena byla £44,95 teraz spadla do £27,85, ale sam nie wiem czy brac na premiere 

Opublikowano

gearsy za 249zł na ultime, poje.bawszy chyba

Żadna nowość u nich, ale warto sprawdzać co jakiś czas, im bliżej premiery cena powinna spaść, preorder najlepiej przed samą premierą składać u nich, ale i tak ostatnio lepsze ceny mają na muve.pl, czy choćby cdp.pl

Opublikowano

Gra w US po 40$ a u nas nawet na allegro z wysyłką po 300zł   :frog:

Opublikowano
  • Autor

Haha, nie no z taką ceną w PL niech się gonią. Nawet przy obecnym kursie funta bardziej opłaci się ściągać z UK. Już tam odżałuję, że będę mieć kilka dni później.

Opublikowano

Możesz kupić cyfrową za USD.

Sam chyba też bym brał cyfrówkę do odpalania przy okazji, o ile tylko pudełkowa edycja nie dostanie jakiś bonusów.

Opublikowano

Oj tam. Ja akurat pudełkową wersję na X360 i tak mam, a z kolei cyfrowa będzie wygodniejsza żeby włączyć sobie jakiś mecz od czasu do czasu.

Opublikowano

girsy 1 wezme cyfre za USD jak pisze mustang, ta gierka bedzie ciagle na dysku jakby sie czasem chcialo szybki mecz w multi, a nie szukaj plyty i zmieniaj

Opublikowano
  • Autor

Nie no ja nie dissuje samej w sobie dystrybucji cyfrowej, rozumiem wygoda itd. Po prostu ja potrzebuję mieć gry w pudełku, na półce.

girsy 1 wezme cyfre za USD jak pisze mustang, ta gierka bedzie ciagle na dysku jakby sie czasem chcialo szybki mecz w multi, a nie szukaj plyty i zmieniaj

No w moim przypadku, na ten moment (i pewnie jeszcze długo) X1 będzie maszynką dedykowaną pod GOW, więc płytka będzie cały czas w czytniku :)

Opublikowano

Ja te Gyrosy to muszę w pudełeczku mieć. Nie grałem na X360 więc teraz będzie świetna okazja.

Przecież to nie jest remaster a prawdziwy remake.

Opublikowano
  • Autor

Za Trolligamią:

od opiekuna Xboksa w Polsce dowiedzieliśmy się, że zestaw nie trafi do sprzedaży na naszym rynku

:dunno:

Edytowane przez chmurqab

Opublikowano

Ja na 99% biore cyfrówkę bedzie grane :banderas:

Opublikowano

Kupujac cyfrowke (taniej) wystarczy tylko zmienic region na US czy trzeba cos jeszcze zrobic?

Opublikowano

Dodac amerykański adres.

Ja tez biorę cyfrę, ciekawa jaka cene dadzą w uk?