Opublikowano 5 lipca 20159 l Ultima czasem przegina z cenami. U nich jest do kupienia Master Chief Collection za 229 zeta gdzie sam widziałem na Allegro za 120 i to nówkę.
Opublikowano 5 lipca 20159 l W ultimie do tej pory gry z jesieni kosztują ponad 2 stówy więc ja bym się nie sugerował tym barachłem.
Opublikowano 5 lipca 20159 l w jukej jeszcze pare dni temu cena byla £44,95 teraz spadla do £27,85, ale sam nie wiem czy brac na premiere
Opublikowano 6 lipca 20159 l gearsy za 249zł na ultime, poje.bawszy chyba Żadna nowość u nich, ale warto sprawdzać co jakiś czas, im bliżej premiery cena powinna spaść, preorder najlepiej przed samą premierą składać u nich, ale i tak ostatnio lepsze ceny mają na muve.pl, czy choćby cdp.pl
Opublikowano 7 lipca 20159 l Seriously ... (50)Kill 10,000 people in Versus competitive matches Reszta tutaj
Opublikowano 9 lipca 20159 l Autor Haha, nie no z taką ceną w PL niech się gonią. Nawet przy obecnym kursie funta bardziej opłaci się ściągać z UK. Już tam odżałuję, że będę mieć kilka dni później.
Opublikowano 9 lipca 20159 l Możesz kupić cyfrową za USD. Sam chyba też bym brał cyfrówkę do odpalania przy okazji, o ile tylko pudełkowa edycja nie dostanie jakiś bonusów.
Opublikowano 9 lipca 20159 l Oj tam. Ja akurat pudełkową wersję na X360 i tak mam, a z kolei cyfrowa będzie wygodniejsza żeby włączyć sobie jakiś mecz od czasu do czasu.
Opublikowano 10 lipca 20159 l girsy 1 wezme cyfre za USD jak pisze mustang, ta gierka bedzie ciagle na dysku jakby sie czasem chcialo szybki mecz w multi, a nie szukaj plyty i zmieniaj
Opublikowano 10 lipca 20159 l Autor Nie no ja nie dissuje samej w sobie dystrybucji cyfrowej, rozumiem wygoda itd. Po prostu ja potrzebuję mieć gry w pudełku, na półce. girsy 1 wezme cyfre za USD jak pisze mustang, ta gierka bedzie ciagle na dysku jakby sie czasem chcialo szybki mecz w multi, a nie szukaj plyty i zmieniaj No w moim przypadku, na ten moment (i pewnie jeszcze długo) X1 będzie maszynką dedykowaną pod GOW, więc płytka będzie cały czas w czytniku
Opublikowano 10 lipca 20159 l Autor Every base Xbox One console will now come with a free copy of Gears of War: Ultimate Edition! Confirmed by @GearsViking at #SDCC https://twitter.com/TheRazoredEdge/status/619295277502099456 Edytowane 10 lipca 20159 l przez chmurqab
Opublikowano 10 lipca 20159 l świetnie. To oznacza wieksza populacje gry i więcej planktonu do mielenia gnasherem
Opublikowano 10 lipca 20159 l Ja te Gyrosy to muszę w pudełeczku mieć. Nie grałem na X360 więc teraz będzie świetna okazja. Przecież to nie jest remaster a prawdziwy remake.
Opublikowano 10 lipca 20159 l Autor Oczywiście okazało się, że w PL na kodziki dołączane do konsol nie mamy co liczyć
Opublikowano 10 lipca 20159 l Autor Za Trolligamią: od opiekuna Xboksa w Polsce dowiedzieliśmy się, że zestaw nie trafi do sprzedaży na naszym rynku Edytowane 10 lipca 20159 l przez chmurqab
Opublikowano 10 lipca 20159 l Kupujac cyfrowke (taniej) wystarczy tylko zmienic region na US czy trzeba cos jeszcze zrobic?
Opublikowano 10 lipca 20159 l Dodac amerykański adres. Ja tez biorę cyfrę, ciekawa jaka cene dadzą w uk?