Opublikowano 3 czerwca 20159 l Szok, tyle godzin nabite i nawet nie wiem jęk wyglada Ok, przynęta na czorta tez działa Edytowane 3 czerwca 20159 l przez BoryzPL
Opublikowano 3 czerwca 20159 l gdzie ją wylałeś? bo ja wylewałem w jakimś przypadkowym miejscu w lesie i sie nic nie pojawiło
Opublikowano 3 czerwca 20159 l No ale Bartek wytlumaczyl o co w tym chodzi chyba nie prosisz zeby rozpisac ci jak wykonywac 250 questow krok po kroku To wszystko wyjaśnia Jedyna porada to taka zeby robic questy z najmniejszym lvlem jakie masz dostepne bo jest ryzyko ze wyszarzeja. Jak np masz do wyboru 4 questy i jeden jest 4lvl mniejszy niz twoj. Drugi 2 lvl mniejszy a pozostale na takim lvlu jak twoj to rob najpierw tw najniższe. Bedzie najmniejsze ryzyko ze któryś ci wyszarzeje Ku temu sie skłaniałem. THX Panoweie.
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Yano, miałem na mapie 4 punkty w których rozlać ta przynętę, a potem w jamie przczekalem na akcje
Opublikowano 3 czerwca 20159 l ja mam przynęte ale nie wiem nawet czy mam questa powiązanego z tą przynętą (o ile to możliwe)
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Możliwe. Ja miałem też od jakiegoś czasu tą przynętę przygotowaną i zachodziłem w głowę jak z niej skorzystać. Dopiero po paru ładnych godz poszedłem zapolować na biesa i wyskoczyło mi, że mam jej użyć.
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Wiecie może, gdzie znaleźć ten quest z wampirem pokazanym na jednym z ostatnich trailerów ?
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Sorry jeśli pytanie się już pojawiło. Jeśli zrobiłem quest na zebranie receptur na ekwipunek Gryfa, to warto już od razu tworzyć ten rynsztunek? Jest słabszy niż moje obecne bronie, a w questach już pojawiły się poszukiwania ulepszeń do Gryfa.Także pytanie - czy muszę i tak stworzyć te słabe (podstawowe) bronie/zbroję Gryfa, by użyć potem ulepszeń, czy "ulepszenie" to tworzenie po prostu kolejnej broni? Jak to drugie, to poczekam aż zbiorę ulepszone receptury.
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Ulepszone rzeczy wymagają podstawowych do stworzenia. Wiec i tak musisz je zrobic. Ale nie musisz odrazu bo będą ci tylko zawalaly miejsce w ekwipunku a każdy kilogram sie liczy
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Wiecie może, gdzie znaleźć ten quest z wampirem pokazanym na jednym z ostatnich trailerów ? Podłączam się do pytania. Przeszedłem całą fabułę, zrobiłem wszystkie zlecenia oraz większość pobocznych questów, ale nie spotkałem jegomościa. Czyżby pokazali coś z dodatku? Edytowane 4 czerwca 20159 l przez Hum
Opublikowano 4 czerwca 20159 l To jest cinematic trailer, nie ma takiej misji. A co do rynsztunku gryfa to nie polecam. Dużo lepsze są i niedźwiedź i kot. Polecam kota.
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Jak znalezc te 2 ostatnie darmowe DLC? Nilgardzki set i kusze, nie moge ich nigdzie znalezc w PSS
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Autor Gryf jest bardzo dobry ale jak grasz pod Znaki tak ze Brutto gada glupoty ;f
Opublikowano 4 czerwca 20159 l No dokladnie, sety pod konkretne style gry sie dobiera. Ja gram wlasnie pod znaki i kot czy niedzwiedz dla mnie sa bezuzyteczne.
Opublikowano 4 czerwca 20159 l To jest cinematic trailer, nie ma takiej misji. A co do rynsztunku gryfa to nie polecam. Dużo lepsze są i niedźwiedź i kot. Polecam kota. Podejrzewam, że chodzi o wampira z gameplay trailera, który pyta się czy to rok 1358, a potem każe sp.ier.dalać
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Chodzi o tego o którym pisze Voytec. W ogóle w tym trailerze jest jeszcze parę innych fragmentów dialogów, których w grze nie widać.
Opublikowano 4 czerwca 20159 l A spotkał się ktoś ze zwrotem "Witaj wędrowcze, pier.dolniesz kielicha?"
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Tak. W jakimś zleceniu z Velen był ten krasnal. Edytowane 4 czerwca 20159 l przez Hum
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Nie zdziwił bym się jakby ten wampir i kilka innych rzeczy z trailerów wylądowało w dodatkach.
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Nie zdziwił bym się jakby ten wampir i kilka innych rzeczy z trailerów wylądowało w dodatkach. Przecież ten wampir jest chyba w Novigradzie. Ktoś pisał tu na forum.
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Pytanko odnośnie starej babci i patelni. Quest będzie kontynuowany kiedyś? Bo sobie wlasnie o nim przypomnialem.
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Nie ale to co tam znalazłeś mówi o obecności kogoś bardzo ważnego w grze. pewnego szewca Później go spotkasz albo i nie
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Tego szewca o którym myślę? W ogóle zapomniałem o tej babci xD Co z tym wampirem? Gdzie on? Jakieś konkrety?
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Nie ale to co tam znalazłeś mówi o obecności kogoś bardzo ważnego w grze. pewnego szewca Później go spotkasz albo i nie mowisz o takim z wielkim butem na wozie? Nie wiem juz co łączy te questy bo ten z patelnia robiłem ze 2 tygodnie temu