Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Newsy, patche, DLC, dodatki

Featured Replies

Opublikowano

Jakoś GTA5 na Ps4 chodzi miodzio (już po łatach) Da się? Da się.

remaster Wieśka trzeciego na PS5 pewnie też będzie chodził płynnie :sorcerer:

• Odpowiedzi 899
  • Wyświetleń 94,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kąsolowcy znów płaczą jakimi to devi nie są ułomami. A prawda jest taka,że przyszło im pracować na tandetnych zabawkach składanych z budżetowych podzespołów. W sumie mogli zrobić tak,że daliby wszystk

• Ja swoj dzis odebralem w Euro RTV. Maja na stanie.  

• W Kasztelu Wrońce?,tam gdzie był baron tylko nie u kowala ale u kupca. Koleś ma dwie kusze i zbroje ale gzie jest trzecia kusza  nie mam bladego pojecia.

Opublikowano

Ja przez te hejty na framerate praktycznie nie brałem pod uwagę możliwości zakupu tej gry.

Myślałem sobie, że w coś, co chodzi w 20 klatkach nie da się grać.

Na szczęście nie jest tak źle jak to ludziska piszą, jednak nadmienię, że ja swoją przygodę z Wiesławem zacząłem od razu z patchem 1.07. Jak było wcześniej pojęcia nie mam.

Tak czy owak da się normalnie grać i dropy jakoś specjalnie mi nie przeszkadzają. Jedyne co by mogli poprawić, to te bagna, bo to co się tam dzieje to jednak lekkie przegięcie pałki i w 2015 roku takie coś nie uchodzi.

Opublikowano

Framerate na XO poprawiony, ng+ dodane. To można prawilnie zacząć od nowa tą przygodę generacji. :fsg: :exact:

Opublikowano

z tego co wiem, to drzewko umiejetnosci w ng plus jest nie ruszone. bezsens, po co nam więc bedzie te kolejne 50 punktow umiejetnosci, skoro kazdy pod koniec gry w miare zamyka swoj build. ja sam mam jeszcze 4 punkty do wydania i nie mam co z nimi zrobic, a mam 34 lvl

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

To już nie masz bo NG cofa do 30lvl. Trochę bez sensu jak dla mnie. 

BTW ja mam 36lvl i wszystkie zebrane miejsca mocy, ciekawe czy mi cofnie 6pkt umiejętności + bodajże 15 za miejsca.

Edytowane przez Il Brutto

Opublikowano

PPE mówi, że:

(startujemy od razu z poziomem 30, nawet jeśli nabiliśmy większy "level"), wszystkie wypracowane umiejętności oraz przedmioty (oprócz listów, książek, kart do "Gwinta" i trofeów) z pierwszego zaliczenia gry.

Opublikowano

PPE sobie moze mowic

1:26

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

New game + jest już dostępny na PC.

Info dla braci zakonnych pcmasterrace. :master: :master:

Opublikowano

na PS4 tez

taki pro tip: zanim wlaczycie ng plus, najpierw musicie wczytac stary i zapisac jeszcze raz :)

Opublikowano

Czy dodatki które ukażę się jesienią i wiosną wymagać będą podstawowej wersji gry?

Opublikowano

Były jakieś darmowe dodatki, na storze widze tylko pakiet za 99zł. Gdzie tego szukać :)

Zanim uruchomisz grę w trzeciej opcji aplikacji. Chyba "Powiązane".

Opublikowano

Pograłem ostatnio w NG+ i zastanawia mnie jedna rzecz. Po co nam teraz te całe leveliwanie postaci skoro co człowiek chciał wykupić to raczej wykupił i umieścił w drzewku umiejętności. Obecnie mam 40lvl i kupowanie czegoś nowego jest raczej na sile. Domyślam sie ze wraz z kolejnym poziomem wzrasta nasze hp ale czy ma to jakis sens? Bo szczerze mam ogólnie mała motywacje aby grać dalej

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Pograłem ostatnio w NG+ i zastanawia mnie jedna rzecz. Po co nam teraz te całe leveliwanie postaci skoro co człowiek chciał wykupić to raczej wykupił i umieścił w drzewku umiejętności. Obecnie mam 40lvl i kupowanie czegoś nowego jest raczej na sile. Domyślam sie ze wraz z kolejnym poziomem wzrasta nasze hp ale czy ma to jakis sens? Bo szczerze mam ogólnie mała motywacje aby grać dalej

Bodajże dostajesz eliksir oczyszczenia na starcie, żeby sprawdzić inne buildy postaci. Ale ogólnie dla mnie też NG+ w tej produkcji jest trochę zbędny. Tyle lamentu o to było, a zaczynając grę na poziomie trudności "Droga ku zagładzie" z od razu dopakowaną postacią mija się z celem. Gram na najwyższym i mam dopiero 25 lvl, a bez większych problemów robię questy dla 30 lvl. Na początku, fakt szło ciężko i powoli, ale kilka umiejętności i odpowiednio ulokowane mutageny i idzie jak przez masło. Najwyższy poziom trudności w Wiedźminie 2 wspominam nieco lepiej.

Opublikowano

A przy NG+ rozegranym na Drodze ku zagładzie da się wbić pucharek za ten poziom?

Opublikowano

Powinno się dać. Jestem właśnie w trakcie sprawdzania:)

Edytowane przez Hum

Opublikowano

To jak skończysz kiedyś tam to daj znać :D Bo sam chce sobie walnąć na tym poziomie NG+ ale gdzieś dopiero przy premierze pierwszego DLC.

Opublikowano

Gram głównie dla innych wyborów fabularnych, niż te z pierwszego przejścia, plus kilka achivów, które ominąłem za pierwszym razem, więc długo mi to nie zajmie raczej.

Opublikowano

Tez gram na tym poziomie teraz i dopiero teraz zauważyłem jak bardzo irytujące sa czasy wczytywania po śmierci :o do tego stopnia ze wczoraj po 3 śmierciach w jednej walce fabularnej sfrustrowany czasem czekania wyłączyłem konsole

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wyszło na jaw w wywiadzie, że pierwsze duże DLC będzie można ograć zarówno po skończeniu podstawki jak i podczas ogrywania. No i DLC będzie mieć questy na 30+ lvl. 

Kurde, ciekawe o czym będzie fabularnie, bo chyba nigdzie nie było informacji? 

Opublikowano

Wyszło na jaw w wywiadzie, że pierwsze duże DLC będzie można ograć zarówno po skończeniu podstawki jak i podczas ogrywania. No i DLC będzie mieć questy na 30+ lvl.

Kurde, ciekawe o czym będzie fabularnie, bo chyba nigdzie nie było informacji?

Jeżeli pamiętasz pana lusterko z białego sadu, to wokół niego ma kręcić się fabuła.
Opublikowano

i ponoc lwa część ma sie dziać w oxenfurcie. ten drugi, wiekszy dlc ma sie dziac w toussaint, czyli bedzie calkiem oddzielna mapa