bartiz 1 586 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Jakoś GTA5 na Ps4 chodzi miodzio (już po łatach) Da się? Da się. remaster Wieśka trzeciego na PS5 pewnie też będzie chodził płynnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Ja przez te hejty na framerate praktycznie nie brałem pod uwagę możliwości zakupu tej gry. Myślałem sobie, że w coś, co chodzi w 20 klatkach nie da się grać. Na szczęście nie jest tak źle jak to ludziska piszą, jednak nadmienię, że ja swoją przygodę z Wiesławem zacząłem od razu z patchem 1.07. Jak było wcześniej pojęcia nie mam. Tak czy owak da się normalnie grać i dropy jakoś specjalnie mi nie przeszkadzają. Jedyne co by mogli poprawić, to te bagna, bo to co się tam dzieje to jednak lekkie przegięcie pałki i w 2015 roku takie coś nie uchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 NG+ do pobrania na XO https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Dlc/NOWA-GRA-PLUS/f4ad8177-3fa6-4734-9aa7-a5a788628624 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Framerate na XO poprawiony, ng+ dodane. To można prawilnie zacząć od nowa tą przygodę generacji. :exact: Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) z tego co wiem, to drzewko umiejetnosci w ng plus jest nie ruszone. bezsens, po co nam więc bedzie te kolejne 50 punktow umiejetnosci, skoro kazdy pod koniec gry w miare zamyka swoj build. ja sam mam jeszcze 4 punkty do wydania i nie mam co z nimi zrobic, a mam 34 lvl Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) To już nie masz bo NG cofa do 30lvl. Trochę bez sensu jak dla mnie. BTW ja mam 36lvl i wszystkie zebrane miejsca mocy, ciekawe czy mi cofnie 6pkt umiejętności + bodajże 15 za miejsca. Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez Il Brutto Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 nie cofa Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 PPE mówi, że: (startujemy od razu z poziomem 30, nawet jeśli nabiliśmy większy "level"), wszystkie wypracowane umiejętności oraz przedmioty (oprócz listów, książek, kart do "Gwinta" i trofeów) z pierwszego zaliczenia gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) PPE sobie moze mowic 1:26 Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 New game + jest już dostępny na PC. Info dla braci zakonnych pcmasterrace. :master: Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 na PS4 teztaki pro tip: zanim wlaczycie ng plus, najpierw musicie wczytac stary i zapisac jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza
Baraba 0 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Czy dodatki które ukażę się jesienią i wiosną wymagać będą podstawowej wersji gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 oczywiście że tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Były jakieś darmowe dodatki, na storze widze tylko pakiet za 99zł. Gdzie tego szukać Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Były jakieś darmowe dodatki, na storze widze tylko pakiet za 99zł. Gdzie tego szukać Zanim uruchomisz grę w trzeciej opcji aplikacji. Chyba "Powiązane". Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Pograłem ostatnio w NG+ i zastanawia mnie jedna rzecz. Po co nam teraz te całe leveliwanie postaci skoro co człowiek chciał wykupić to raczej wykupił i umieścił w drzewku umiejętności. Obecnie mam 40lvl i kupowanie czegoś nowego jest raczej na sile. Domyślam sie ze wraz z kolejnym poziomem wzrasta nasze hp ale czy ma to jakis sens? Bo szczerze mam ogólnie mała motywacje aby grać dalej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Pograłem ostatnio w NG+ i zastanawia mnie jedna rzecz. Po co nam teraz te całe leveliwanie postaci skoro co człowiek chciał wykupić to raczej wykupił i umieścił w drzewku umiejętności. Obecnie mam 40lvl i kupowanie czegoś nowego jest raczej na sile. Domyślam sie ze wraz z kolejnym poziomem wzrasta nasze hp ale czy ma to jakis sens? Bo szczerze mam ogólnie mała motywacje aby grać dalej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Bodajże dostajesz eliksir oczyszczenia na starcie, żeby sprawdzić inne buildy postaci. Ale ogólnie dla mnie też NG+ w tej produkcji jest trochę zbędny. Tyle lamentu o to było, a zaczynając grę na poziomie trudności "Droga ku zagładzie" z od razu dopakowaną postacią mija się z celem. Gram na najwyższym i mam dopiero 25 lvl, a bez większych problemów robię questy dla 30 lvl. Na początku, fakt szło ciężko i powoli, ale kilka umiejętności i odpowiednio ulokowane mutageny i idzie jak przez masło. Najwyższy poziom trudności w Wiedźminie 2 wspominam nieco lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 A przy NG+ rozegranym na Drodze ku zagładzie da się wbić pucharek za ten poziom? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) Powinno się dać. Jestem właśnie w trakcie sprawdzania:) Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 To jak skończysz kiedyś tam to daj znać Bo sam chce sobie walnąć na tym poziomie NG+ ale gdzieś dopiero przy premierze pierwszego DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Gram głównie dla innych wyborów fabularnych, niż te z pierwszego przejścia, plus kilka achivów, które ominąłem za pierwszym razem, więc długo mi to nie zajmie raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Tez gram na tym poziomie teraz i dopiero teraz zauważyłem jak bardzo irytujące sa czasy wczytywania po śmierci :o do tego stopnia ze wczoraj po 3 śmierciach w jednej walce fabularnej sfrustrowany czasem czekania wyłączyłem konsole Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Wyszło na jaw w wywiadzie, że pierwsze duże DLC będzie można ograć zarówno po skończeniu podstawki jak i podczas ogrywania. No i DLC będzie mieć questy na 30+ lvl. Kurde, ciekawe o czym będzie fabularnie, bo chyba nigdzie nie było informacji? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Wyszło na jaw w wywiadzie, że pierwsze duże DLC będzie można ograć zarówno po skończeniu podstawki jak i podczas ogrywania. No i DLC będzie mieć questy na 30+ lvl. Kurde, ciekawe o czym będzie fabularnie, bo chyba nigdzie nie było informacji? Jeżeli pamiętasz pana lusterko z białego sadu, to wokół niego ma kręcić się fabuła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 i ponoc lwa część ma sie dziać w oxenfurcie. ten drugi, wiekszy dlc ma sie dziac w toussaint, czyli bedzie calkiem oddzielna mapa Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi