Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Gwint, Karty, Gracze

Featured Replies

Opublikowano

Dobra panowie! Nie moge ubic gostka w Wyzimskim zamku(poczatek). Gosc ma, za mocne karty: czarne +10 i nic ich nie rusza. Chce w miare, za koleja grac. Gdzie teraz Velen?

• Odpowiedzi 366
  • Wyświetleń 66,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• jakich Ci brakuje kudlaty? Może jakieś randomowe i możesz je zdobyć jeszcze?   Ja dziś się spiąłem, spisałem wszystkie karty, których mi brakuje, wyszło 9... właśnie znalazłem 7... zostały tylko 2.

• Dobra partia była  

• Jest quest rozgrywki w Velen, rozgrywki w Novigradzie i na Skellige. Do tego jest quest starzy znajomi (Zoltan, Lambert, Roche, Talar). Ja już skopałem bo po skończeniu fabuły nie moge znaleźć Lambert

Opublikowano

wykupujesz wszystkie karty z białym sadzie, savujesz przed grą z typem i grasz do skutku aż wygrasz za pierwszym podejściem

do Velen

Opublikowano

Udalo sie! Gosc wyjechal mi ze szpiegami i spasowal, a ja ich zawinalem kuklami dorzucilem wojaka i juz bylo po nim. W 2 rundzie wykorzystalem ich, tym samym wygrywajac! Dobra reka, co nie?!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wie ktoś czy jest mozliwosc zdobycia karty nekkera, ktora powinna byc przy hammondzie w misji po nitce do głęboka? Zostały mi kurczę 2 karty do zdobycia i jedna to ten nekker a te misje mam w nieukończonych bo chyba za pozno chciałem sie do hammonda wybrać...

Edytowane przez kacprzak1991

Opublikowano

Wie ktoś czy jest mozliwosc zdobycia karty nekkera, ktoś powinna byc przy hammondzie w misji po nitce do głęboka? Zostały mi kurczę 2 karty do zdobycia i jedna to ten nekker a te misje mam w nieukończonych bo chyba za pozno chciałem sie do hammonda wybrać...

Zobaczy czy na wyspie Faroe nie można jej czasem gdzieś kupić.

Opublikowano

Nie można. Są 3 karty nekkerów, każda się wlicza, a tę podnosi się z ciała Hammonda. Ja bym sprawdził czy jest on tak gdzie powinien być w zadaniu. Jak nie ma to po ptokach. 

Opublikowano

Kupiłem juz jedna i mam w sumie 2 ale w poradniku widziałem ze 3 jest przy zwłokach tamtego typa, a ja niestety nawet nie miałem okazji sie z nim spotkać

Ha, kupiłem 4 karty u kupca we wroncach, nie wiem jakim cudem go pominąłem, co dziwne nie miał nekkera ale trofeum wraz z platyna wpadło :D

Edytowane przez kacprzak1991

Opublikowano

Do platyny nie trzeba mieć wszystkich kart dosłownie. Wystarczy po jednej sztuce z tych potrójnych.

Opublikowano

To elegancko, juz myślałem ze przez jedna głupia kartę nie bedzie platynki w tym mesjaszu:p

Opublikowano

Do platyny nie trzeba mieć wszystkich kart dosłownie. Wystarczy po jednej sztuce z tych potrójnych.

wydaje mi się, że trzeba było mieć wszystkie wszystkie żeby trofeum/aczek wpadł.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

wydaje mi się, że trzeba było mieć wszystkie wszystkie żeby trofeum/aczek wpadł.

Według poradników i CDP nie trzeba. Wystarczy mieć jedną kartę z serii.

Opublikowano

Jak nie wygrałem karty na przyjęciu u Vegelbudów i z miejsca nie zaliczyło mi zadania zebrania wszystkich kart to już po ptakach? :(

Opublikowano

Jak nie wygrałem karty na przyjęciu u Vegelbudów i z miejsca nie zaliczyło mi zadania zebrania wszystkich kart to już po ptakach? :(

Tak.

Opublikowano

Pro-Tip, jak wygrywać trudne mecze..

(134 vs 35) A ja to wygrałem. Nie Wierze!  Przecież los sie ode mnie odwrócił    :reggie:

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Postanowiłem zabrać sie za gwinta w Novigradzie. Ograłem wszystkich i wyskoczył mi turniej na 26lvlu, gdzie ja mam 12. Brać udział ???

Opublikowano

Jak masz dobre karty to czemu nie

zadnej bujki nie bedzie w trakcie, jak wygram xD ?

Opublikowano

Ilu masz szpiegów? Ilu manekinów? 

Opublikowano

bedzie bojka, nie idz, bo dostaniesz w(pipi). poza tym na pewno masz obecnie za slabe karty ;) 

Opublikowano

Szpiegow x2, manekiny wszystkie (x3),

rogi tez x3, czarne charaktery x4,

x2 jednostki niszczace karty powyzej 10 i duzo par.

Jak narazie to nie przegrywam. Ost. raz jak gosc mial z 4 szpiegow to mnie poskromil.

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Szpiegów to trzeba mieć 5-6 aby na luzie wygrywać ze wszystkimi łącznie z turniejem. Oprócz tego najlepiej po 2-3 karty, które się wzmacniają (mają te uściśnięte dłonie) oraz 2 karty wskrzeszające. Karty specjalne też bardzo ułatwiają rozgrywkę(10-15 na jednej karcie i można szybko odrobić stratę), szczególnie przeciwko potworom, podobnie ma się sprawa z mrozem. 

Opublikowano

Potwory to pikus, wlasnie dzieki sniezycy. No spoko.. Zrobie zapis i zagram. Jak nie to podejde kiedy indziej, jak dozbieram kaste, bo zagrac moge tylko raz, jak w zyciu, am i right?

Opublikowano

Tak, masz praktycznie walka za walką. 

Opublikowano

ja pod koniec to już samymi spiegami napier.dalalem. mialem gwinta na najturdniejszym poziomie i uzywanie samych szpiegów i jednego manekina to game breaker