Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wiesz na PC płacisz stówkę ale za wypożyczenie gry.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 399,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Też nazwiecie swoją postać kacperking i dacie jej 0 do inteligencji?

• W razie czego, mozna zadzwonic na infolinie Orange i poprosic o odpowiedni pakiet, tutaj numer telefonu do dzialu: "informacje i zakup usług" 801 234 567   Wystarczy spytac o abonament gold na forum

Opublikowano

No nie wiem o czym ty w ogole piszesz. na PC masz wersje offline za 179zł i wersje steam za 178 zl w Muve. Na konsole masz za 260 zł. O jakim ty wypozyczeniu mowisz ?

Opublikowano

No nie wiem ? Ja nie kupuje mnóstwo gier to mi powiedz bo może ja piszę o czymś inny ma Ty o czymś innym ? Ja wersji online unikam jak ognia, ostatnio to tylko MGS5 kupiony i wkur wiony, że tylko wersja steam.

Opublikowano

Chciałbym F4 na pc kupić ale cholera kto mi obieca że na premierę będzie grywalne :) ?  Podajcie mi przykład jednej gry bethesdy która na premierę na pc nie wykrzaczała się i nie miała bugów:)

Opublikowano

mam ten sam problem :dunno: pctowe wydanie zwykłe jest bardzo ok, konsolowe to tylko pudełko z płytką i okładką. prawdopodobnie skusze sie na bundla z konsolą jak sie pojawi, bo f4 to ja musze day one ogarnąć bez dwóch zdań.

Opublikowano

A co dają do pecetowego wydania?

Opublikowano

12140810_10153287531947672_8748711155888

+ steelbook na muve

Opublikowano

Rzeczywiście sztywniutkie wydanie no ale na premiere biore cyfrowo a w pudełku kupie jakąś goty edycje i będzie git.

Opublikowano

Kupilem tego steelbooka na pc i jak na 170zł to nie ukrywam, ze zestaw jest dosyc bogaty, zwlaszcza gdy na konsole 260zł z samym steelbookiem.

Jeszcze jak community porobi mody to juz bedzie grubo zupelnie. Teraz ogrywam F3 z 30 modami i zupelnie inna gra.

Opublikowano

Fajny ten plakat, ale co z konsolami ? Znowu Cenega będzie miała nas w (pipi)e ? Dobrze że będą napisy, bo i tego mogło nie byc na konsolach

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

No, 2015 rok i ludzie angielskiego nie znaja wiec bez PL napisow ani rusz.

Jezu co za czasy.

Opublikowano

dzisiaj w "game" widzialem filmik przedstawiajacy robienie postaci, grafika byla tak brzydka ze chcialem pojsc sie oslepic :/ czuje ze ta gra to bedzie klapa jak (pipi)

Opublikowano

Wymagania systemowe – PC (Do aktywacji niezbędne jest połączenie z internetem oraz darmowe konto na Steam)

Minimalne

Windows 7/8/10 (wymagany system 64-bitowy)

Procesor Intel Core i5-2300 2,8 GHz / AMD Phenom II X4 945 3,0 GHz lub porównywalny

8 GB RAM

30 GB wolnego miejsca na dysku twardym

Karta graficzna NVIDIA GTX 550 Ti 2 GB / AMD Radeon HD 7870 2 GB lub porównywalna

Rekomendowane

Windows 7/8/10 (wymagany system 64-bitowy)

Procesor Intel Core i7 4790 3,6 GHz / AMD FX-9590 4,7 GHz lub porównywalny

8 GB RAM

30 GB wolnego miejsca na dysku twardym

Karta graficzna NVIDIA GTX 780 3 GB / AMD Radeon R9 290X 4 GB lub porównywalna

http://bethesda.net/#pl/events/game/prepare-for-the-future-fallout-4-important-release-info/2015/10/08/35

Cieszy mnie to, że można przywiązać do steama i czas będzie nabijało.

A wqrwia konkretnie, że ultima nic nie pisze o tym, czy wysłali antologie, czy nie :shotgun:

Opublikowano

Ja swoją z amazona anulowałem z powodu blokady regionalnej. Po wuj mi gra której nie uruchomię na PS4 no i długi czas oczekiwania na paczkę. Doszła by w okolicach 12 Grudnia. więc tego zamówiłem za 220 podstawową wersję. 

Handel Pipboyami na allegro już widziałem, jakiś przygłup wystawił wersję PS4 za 999 zł Wróże szybką sprzedaż. 

Opublikowano

A wqrwia konkretnie, że ultima nic nie pisze o tym, czy wysłali antologie, czy nie :shotgun:

Mi odpisali że MOŻE będą mieli w okolicach przyszłej środy/czwartku.Wqrwiłem się i kazałem anulowac moje zamówienie i kupiłem na konsoleigry. 300 zł płacę ale dostawę mam zagwarantowaną jutro

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

Ok to jednak widze kupie wersje pc.

Opublikowano

Witam, wszystkich, wiadomo coś o pakietach konsola+fallout 4? na stronie polskiego microsoftu widze taki zestaw, ale jeszcze niedostepny do kupna, z drugiej strony lada moment ma premierę tomb raider i ofert na niego w sklepach nie widze, a tego z gearsami to wogóle w marketach nie widziałem, więc jestem ciekaw czy sie pojawi... a ps4 z f4 to średnio dla mnie opłacalny zakup, bo tam nie ma dla mnie żadnej aktualnie gry co by mi sie podobała.

Opublikowano

Gra ma premiere chyba za miesiac wiec spokojnie, jeszcze maja czas na sprzedaz bundli ;)

Opublikowano

u polskiego oddzialu ms mozna skladac zamowienia na bundle z halo 5 - placi sie w euro i darmowa przesylka, wiec moze z tym bundlem falloutowym tez mozna zadzwonic i sie dowiedziec u zrodla kiedy co i jak

Opublikowano

Wczoraj w innym temacie @mazzeo pisał że np. taki bungle z halo 5 którego nie ma w sklepie można zamówić dzwoniąc do sklepu Microsoftu więc możliwe że ten z Falloutem też się da.

Opublikowano

Do tego bundla wsadzili zwykłego XOne, nawet nie postarali się o jakieś ciekawe malowanie więc zakup oddzielnie konsoli a oddzielnie gry bardziej się opłaci. 

Na ps4 nie widzisz gier ? XD Generalnie na obie konsole wychodzą te same gry, więc z twojego punktu patrzenia kierowałbym się kosztami zakupu. Jeśli koniecznie na premierę gry to zapłacisz drożej. 

Opublikowano

wolałbym w markecie to na raty bym kupił, przed swiętami wydac koło 1500zł w gotówie to słaba opcja dla mnie, a micro pewnie z góry będzie chciało bym zapłacił

Ussr, napewno zagram w halo 5 i forze 6 na ps4 ^_^

Edytowane przez Zorak

Opublikowano

zorak to bier na raty z mm czy saturna xbona a gierke wezmiesz osobno - cenowo wyjdzie podobnie albo nawet taniej