messer88 6 418 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Ja w DS3 nawaliłem jakieś 200 Cytuj Odnośnik do komentarza
czejenix 6 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Kto gra w dsa na xone? Chodzi w miare stabilnie czy lapie ostre dropy? Testowalem wersje na ps4 i chodzila srednio w niektorych momentach, patch wyraznie poprawil framerate, ciekawy jestem czy wersja na iksa tez poprawiona. Wolalbym ograc na one ze wzgledu na wygodniejszego pada:) Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Nawet na Pc dropi w niektórych miejscach u mnie np przed tancerką na placu, przed grand archives nie mówiąc o lokacji z dwoma smokami. A pecet na pewno wystarczający. Tysiące ludzi gra codziennie na xboxie one więc musi być ok. Ostatnio włączyłem prince of persia na ps2 i tam dropi równo ale kiedyś nawet nie zwróciłem uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
czejenix 6 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Wiadomo ze wszedzie szarpnie czasem, az taki wrazliwy nie jestem na to ale nie chce grac w 20 fpsach jak momentami w ds1:) Chodzi o to aby chodzila stabilnie, bez naprawde odczuwalnego mulenia. Widzialem ze wersja na ps4 smiga ladnie w 30 klatkach po patchu a o wersji na xone ani slowa nigdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Nie wiem jak po patchach, ale tak wyglądało przed. Cytuj Odnośnik do komentarza
czejenix 6 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Srednio to chodzi, na ps4 po patchu trzyma te 30. Ciekawy bylem czy patch na xbona naprawil spadki. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Z tego co pamietam ( nie dam sobie lba uciac ) ver. na Bone chodzi dodatkowo w 900p ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
czejenix 6 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Czyli delikatna (pipi)zka:) Myslalem ze nie ma wiekszych roznic pomiedzy wersjami. Najpierw doom4 teraz ds3, exy na loniaka fajne ale gry multi chyba odstaja faktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Pamiętam, że na Xbonie łapało straty klatek do 22 na sekundę nawet. Wersja na PS4 od początku prawie betonowe 30. Cytuj Odnośnik do komentarza
czejenix 6 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Wlasnie o to mi chodzilo, dropy byly na xbonie wedlug DF i jestem ciekawy czy patchem to naprawili. Nie jestem technofilem ale przy zadymach 20 a 30 fpsow to troche duza roznica. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 W Blighttown było ok 15 fps-ów i to nieomal cały czas przebywania w tej lokacji zarówno na PS3 jak i X360. Nie przeszkodziło to nazywać DS jedynkę mianem GOTG... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czejenix 6 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Dla mnie dark souls 1 to super gra, skonczykem 1 i 2. Jak jedna wersja na dana konsole chodzi lepiej a mam dwie konsole to chce lepsza wersje. Nie czepiam sie gry jako takiej tylko jej wydajnosci w niektorych monentach. To samo pisalem w temacie dooma 4, pytalem o roznice w grafice to ludzie mysleli ze na gre narzekam ze slaba..tutaj mi chodzilo o czysto techniczne porownanie. Jezeli gry dzialaja podobnie to wybieram wersje na xbona bo mi pad minimalnie bardziej pasuje pod duze lapy. Jak gra chodzi zauwazalbie gorzej ba xbonie to biore na ps4:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 W Blighttown było ok 15 fps-ów i to nieomal cały czas przebywania w tej lokacji zarówno na PS3 jak i X360. Nie przeszkodziło to nazywać DS jedynkę mianem GOTG... Miałem ostatnio 'przyjemność' tam wchodzić znowu bo potrzebowałem parę Green Titanite Shardów. :facepalmz: Gra i tak GOTG. Cytuj Odnośnik do komentarza
kristoff_mk 54 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 @czejenix miałem podobny dylemat, wybrałem wersje na xboxa, bo była sporo tańsza muszę niestety potwierdzić, gra na one zalicza czasem spore dropy przy większych zadymach lub niektórych animacjach (np. transformacje wrogów). co nie znaczy, że gra jest niegrywalna. mi jako nowicjuszowi dark souls gra się bardzo przyjemnie i nie mogę się oderwać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Czejenix skończyłem DKS 3 na PS4 i gra chodziła dość dobrze przez większość czasu, wyglada graficznie gorzej niż Bloodborne ale framerate raczej stały. Jak DF mówi, że są dropy na XO i ma ci to przeszkadzać a masz obie konsole to wiesz co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 jak zmienię staty to będę mógł je zmienić jeszcze raz podczas tego samego przejścia? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Tak 5x na każde przejście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 (edytowane) Ukyo Tachibana +3 i można lać frajerów Zastanawiam się, czy pierwszego przejścia nie zrobić tak po łebkach, tzn. tak jak mi się widzi, a potem NG+ i lecieć z poradnikiem każdą lokację, tłuc wszystkich adwersarzy, by niczego nie przegapić? Edytowane 23 Lipca 2016 przez WiekszyZiemniak Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 No tak jest najlepiej, granie z poradnikiem przy pierwszym przejściu mija się z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza
bokser 63 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Czas wypróbować moją najlepszą broń z Dark Souls 1 Dancing with the Moonlight! https://youtu.be/F6EApLbsTC0 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
bokser 63 Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Jak Fighter ma 600h to Żerom ma chyba z milion o_O (pipi)aniutki. No nic. Fighter ćwicz, a może kiedyś dorównasz naszemu forumkowemu góru <wierze>mam więcej godzin niż Janek. Poza tym nie ścigamy się. Oboje mamy na(pipi)ane na punkcie Soulsów Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 (edytowane) Czas wypróbować moją najlepszą broń z Dark Souls 1 Dancing with the Moonlight! Sent from my iPhone using Tapatalk Szkoda, że w tej części strzela w ziemię. W armored core na psxie był ok. Edytowane 24 Lipca 2016 przez devilbot 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
suchy91 0 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Proszę napiszcie dokładnie jakie zalety i wady ma posiadanie efektu pustego/ Hollow? A i czy na ng+ możliwe jest jeszcze zdobycie nagród dla przymierza Błękitnych itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi