Opublikowano 27 marca27 mar Przyznam, że to zdumiewające.Dark Souls III to najlepiej sprzedająca się część serii — oficjalnie ponad 10 milionów kopii.Co warte zaznaczenia: Dark Souls III sprzedało się lepiej niż Dark Souls wraz z Dark Souls Remastered, bądź Dark Souls II razem z jego reedycją.Dziwne, że jako jedyna część nie doczekała się wydania kombo: 4K i 60 FPS.
Opublikowano 27 marca27 mar Były plotki jakieś, że coś się dzieje w temacie. Grą się pewnie zainteresowało sporo nowych osób które zaczęły przygodę od ER jako że 3 bardziej przystępna od starszych części. Nie zestarzała się w ogóle, ale właśnie wyższa rozdzielczość na obecnych konsolach by się przydała.
Opublikowano sobota o 12:025 dni Nie ma tak źle, miesiąc temu kupiłem na XSX wersję Xbox One i da się grać bez krwawiących oczu. Zaraz potem wyszedł Resident 9, ale teraz pewnie wrócę połupać.Platyna oczywiście wbita na ps4 dekadę temu.
Opublikowano sobota o 18:095 dni Mi tez 3 najbardziej siadla. Nie jest taka slamazarna jak poprzednie czesci. Przypomina ER a nawet BB swoim agresywnym i szybszym tempem rozrywki
Opublikowano niedziela o 08:335 dni 13 godzin temu, messer33 napisał(a):Mejm, kiedy Elden? Nie ciagnie mnie. Nawet platyny w 3ce nie bede chyba wbijal. Czuje ze mi sie ta formula przejadla.
Opublikowano niedziela o 08:365 dni Gram obecnie na PC i nie mam żadnych problemów natury technicznej. Nawet w 2026 gra całkiem fajnie się prezentuje. (ten design świata ) 4K i 60fps + bardzo szybkie wczytywanie robią dużą różnicę :) Wcześniej skończyłem na PS4, jakiś czas potem zainstalowałem na PS5, akurat tam ładnie fps "podskoczył" do 60. No ale rozdzielczość na ekranie 4K taka se :/ No i wielkiego użytku z dysku SSD nie robi.