Opublikowano 27 marca27 mar Przyznam, że to zdumiewające.Dark Souls III to najlepiej sprzedająca się część serii — oficjalnie ponad 10 milionów kopii.Co warte zaznaczenia: Dark Souls III sprzedało się lepiej niż Dark Souls wraz z Dark Souls Remastered, bądź Dark Souls II razem z jego reedycją.Dziwne, że jako jedyna część nie doczekała się wydania kombo: 4K i 60 FPS.
Opublikowano 27 marca27 mar Były plotki jakieś, że coś się dzieje w temacie. Grą się pewnie zainteresowało sporo nowych osób które zaczęły przygodę od ER jako że 3 bardziej przystępna od starszych części. Nie zestarzała się w ogóle, ale właśnie wyższa rozdzielczość na obecnych konsolach by się przydała.
Opublikowano 28 marca28 mar Nie ma tak źle, miesiąc temu kupiłem na XSX wersję Xbox One i da się grać bez krwawiących oczu. Zaraz potem wyszedł Resident 9, ale teraz pewnie wrócę połupać.Platyna oczywiście wbita na ps4 dekadę temu.
Opublikowano 28 marca28 mar Mi tez 3 najbardziej siadla. Nie jest taka slamazarna jak poprzednie czesci. Przypomina ER a nawet BB swoim agresywnym i szybszym tempem rozrywki
Opublikowano 29 marca29 mar 13 godzin temu, messer33 napisał(a):Mejm, kiedy Elden? Nie ciagnie mnie. Nawet platyny w 3ce nie bede chyba wbijal. Czuje ze mi sie ta formula przejadla.
Opublikowano 29 marca29 mar Gram obecnie na PC i nie mam żadnych problemów natury technicznej. Nawet w 2026 gra całkiem fajnie się prezentuje. (ten design świata ) 4K i 60fps + bardzo szybkie wczytywanie robią dużą różnicę :) Wcześniej skończyłem na PS4, jakiś czas potem zainstalowałem na PS5, akurat tam ładnie fps "podskoczył" do 60. No ale rozdzielczość na ekranie 4K taka se :/ No i wielkiego użytku z dysku SSD nie robi.
Opublikowano czwartek o 20:291 dzień Podstawka skończona dwa razy, teraz trzeci run, w którym pierwszy raz wziąłem się za dodatki zakupione na ostatnim promo. Udało się ubić bossa wilka w dlc Ashes of Ariandel i stoczyć pierwszy bój z Friede. Dziś już nie mam siły, więc dałem sobie spokój, ale jutro ją robię. DS III to moja ulubiona gra po Bloodbornie od FS. Szkoda tylko, że platyna to farmienie jakiegoś gówna w przymierzach, bo bym poszedł po calaka.
Opublikowano czwartek o 22:011 dzień Oj co ja się z tą ladacznica zajebaną namęczyłęm. Tak mi się kojarzy, że to był letni ciepły wieczór, a mi przy trzydziestym podejściu ciekł pot po czole, z oczy łzy, pad ślizgał się w rękach, a w oczach pojawiały się ślady obłędu. Ale ujebałem ją, piękna gra. Akurat w ds3 nabawiłem się skazy na moim soulsowym honorze, bo jest tam jedyny boss ze wszystkich soulsów, w które grałem, którego sobie odpuściłem, bo byłem za cienki - Midir :(