Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

nobody tlou ograne na pozyczonej konsoli, reszta to jakies chinskie gierki dla pedofili, w ktore pewnie tak sie zagrywales jak w dark souls :lapka:

potwierdzam sami pedofile

Ta gra jest niesamowita. Jest esencja gier video gdzie gameplay (i cycki) jest glownym punktem programu. Idealne polaczenie rozbudowanego scrollowanego beatemupa i rpg. Nie dalo sie tego zrobić lepiej. Jakkolwiek by nie rozpatrywać - arpg czy beatemup - to najlepsza gra. Nie mogę sie oderwać.

Skończyłem wątek głowy Fighter lvl 32 zrobiłem 30 pobocznych questow zajęło mi to 14:38h, miazga:) zrobię sobie pare dni odpoczynku i ciśne dalej na hardzie zeby wymaksowac Fightera

:pawel:

ps mam w domu nówki D'sC i NNK.

ps2 jak na konesera przysatało ograłem Demon's Souls, bo Dark jest dla mainstreamu. :lapka:

Edytowane przez nobodylikeyou

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 104 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Jesienią jest taki wysyp gierek, że nie będę wiedzieć za co się zabrać - mgs, halo, tr, zestiria, persona no i fallout (nie jara mnie, ale gra pewnie bedzie dobra).

Opublikowano

nobody tlou ograne na pozyczonej konsoli, reszta to jakies chinskie gierki dla pedofili, w ktore pewnie tak sie zagrywales jak w dark souls :lapka:

:obama:

obwtroT.png

Prawda jest taka, że Sony rozyebało konfą na E3, ale jak już się ochłonie to tak naprawdę te gierki wyjdą przy najlepszych wiatrach do 2 lat. MS przynajmniej pokazał w większości gry na konfie, które wyjdą w tym roku, a na GC pokaże gry na 2016 i jestem raczej przekonany, że te gry faktycznie wtedy wyjdą. Przy Sony nie ma żadnej pewności, a jedyną grą, która jest warta uwagi z exów Sony to U4, a może Horizon, ale to GG więc pewnie zyebią. :/

Opublikowano

ale w czym problem zrozumieć że framerate DS1 na konsoli mnie odrzucił, więc czekam wolę ograć remaster? Demon's to praktycznie ten sam flow gry. 

Opublikowano

a to nie ja wyjechałem z 4 latami dominacji MS. :dunno: na razie to dosłowna susza od jesieni 2014 panuje w królestwie Spencera, oraz ciche nadzieje że H5 dobije do poziomu śr. BB 

Opublikowano

ale w czym problem zrozumieć że framerate DS1 na konsoli mnie odrzucił, więc czekam wolę ograć remaster? Demon's to praktycznie ten sam flow gry.

Trzeba było prawilnie na komputrze w 60fps ograć z padem w rączce :hi:

Opublikowano

Jak sobie przejrzałem listę gier na jesień i Q1/Q2 2016 to chyba to będzie pierwszy rok od bardzo dawna kiedy w okresie czerwiec-wrzesień będę miał w co grać, i to tak naprawdę. :obama:

Teraz np. głoduję do premiery Fallouta. :(

Chyba, że jakimś cudem uda mi się w miarę na bieżąco to ogrywać, w co wątpię bo sporo długich gier się szykuje. Piękny okres będzie. :fsg:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

@raven

no właśnie Blightown ma dropy do 40', a mate mi mówił że grze z modem na 60 zdarza się crashować. jeśli korpofjutki z FS do końca roku nie dadzą info o remasterze, wezmę wersje na pc. na razie mam wystarcząjacy backlog. nie muszę chyba mówić że z większą pulą znajomych pogram co-op na konsoli.

@mazzeo

tak. jeśli dorówna lub przebije 92 to MC nikogo.

Opublikowano

Mi się ani razu soulsy nie wysypały, a trochę godzin wbilem. Może jakiś inny mod albo coś z konfigiem pc było?

Opublikowano

Scalakowałem Soulsy na PC bez żadnych modów. Jesteś mięczakiem niekochany. :cool::lapka:

Opublikowano

@teddy

może. musiałbyś spytać jego. mi swego czasu odradzał mod.

@suteq

no ja mogę grać i bez niego, ale po co mam grac w taką grę na takich choyowych warunkach (laptop podłączony do tv kablem hdmi -> audio za pośrednictwem specjalnie dokupionych słuchawek za parę stów), skoro na konsoli mam kino 5.1 i duży ekran bez zabawy w podłączanie całego syfu? To nie crpg które nie wyobrażam sobie inaczej jak na biurku z myszką i klawiaturą. Taka gra zasługuje na koneserskie potraktowanie.  :cool:  :lapka:

Opublikowano

Ale o czym my w ogóle rozmawiamy? Licząc od dzisiaj do końca roku to Wy niebiescy chłopi pańszczyźniani nie macie nic do grania. Macie tylko:

1. Film do objrzenia (Until Dawn)

2. Parę kotletów w MacDonaldzie do zjedzenia.

15rb120.jpg

W co zaś w tymże samym czasie  zagra zielona burżuazja nie będę po raz n-ty pisał :yao:

Taka sytuacja :reggie:

Opublikowano

a to nie ja wyjechałem z 4 latami dominacji MS. :dunno: na razie to dosłowna susza od jesieni 2014 panuje w królestwie Spencera, oraz ciche nadzieje że H5 dobije do poziomu śr. BB 

Patrząc na dokonania 343 nie liczyłbym na więcej niż 85-87 na MC :)

Opublikowano

U4 zrobiło największe wrażenie więc w ogóle się nie dziwię wynikom. 

Opublikowano

Patrząc na dokonania 343 nie liczyłbym na więcej niż 85-87 na MC :)

Mogę sie z którymś z naczelnych klapów założyć o usunięcie konta,że Halo 5 równo w 2 tygodnie od premiery osiągnie na Metacritic note co najmniej 90 lub wiecej. Podejmie ktoś rękawicę? :Coolface:

Opublikowano

dlaczego nie 92%? zobaczmy czy boner dostanie megatonę na co najmniej takim samym poziomie co BB  :cool:  

Opublikowano

h5 nie bedzie mialo 92 na 100%. magia halo i niebotycznych ocen umarla po 3 czesci, 85-88 realny przedzial

Opublikowano

Dobra...niech będzie co najmniej 92. Kto wchodzi w to?

Opublikowano

To jest jeszcze głupsze niż mój zakład. xDD

Opublikowano

Halo 5 nie dobije do 90%, nie ma na to szans

Lepiej trzymajmy sie retoryki, ze dzienikarze to janusze jarajacy sie uncharted i nie sa w stanie docenic geniuszu Halo, a poza tym sa przekupieni przez Sony

Opublikowano

jestem za. lepiej lepiej na tym wyjdziecie.

ale ty Czarek pokaż cojones i nie rezygnuj z zakładu.  :cool:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.