Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

hue tutaj hejt na M$, a cała redakcja PPE podjarana w wypowiedziach na stronce xD

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 110,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Streści ktoś konfe MS, bo nie oglądałem. Było coś ciekawego?

Nie.

Opublikowano

D.upa i kamieni kupa.

TR też, gunwo. Boty śmiały się, że Uncharted samograj to teraz mają swojego.

Opublikowano

W koncu boty maja tego swojego Concera. Prawie jak oryginal :kaz:

Opublikowano

da się już gdzieś retransmisje konfy Microsoftu obejrzeć ?

przeczytałem remaster konferencji

Opublikowano
Girsy, Halo, Forza.

Girsy, Halo, Forza

Girsy, Halo, Forza

przecież dostałeś jeszcze Recore, nową gierkę od Rare, a na bliskim horyzoncie masz Crackdown, Quantum Break i Scalebound, same nowe IP poza Crackdownem. Pier/dolenie o trójcy xboxowej to ignorancja totalna.

Opublikowano

a na ch,uj mnie grafika jak widac ze wracaja do horrorowego klimatu z jedynki?beka z was graficzne wnusie

xD wygląda na to że jestem chyba jedynym który podjarał się bardziej horrorowym klimatem Gearsów. nareszcie odsłona która nie będzie męczyła buły bez co-opa. :banderas: oby. 

Opublikowano

a na ch,uj mnie grafika jak widac ze wracaja do horrorowego klimatu z jedynki?beka z was graficzne wnusie

xD wygląda na to że jestem chyba jedynym który podjarał się bardziej horrorowym klimatem Gearsów. nareszcie odsłona która nie będzie męczyła buły bez co-opa. :banderas: oby. 

Gears Evil 4 :ogor:

Opublikowano

no właśnie wy(pipi)isty był np. ten level w pierwszych Gearsach a'la Pitch Black, gdzie trzeba było współpracować z ziomkiem, tworząc źródła światła butlami z propanem, reflektorem, czy podchody z Berserkami.  :doom: \m/

no ale junusze płaczo że za mało scelanki. spokojnie też (niestety) będzie. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

dobra, laremid i pakiet onkologiczny załatwiony? za 20 min startuje ea

Opublikowano

Orzeszek musze przyznac ze przystojniak z Ciebie na tym streamie był :s159:

Opublikowano

Ja i tak najbardziej czekam na Ubi, pora nakarmic raka.

Opublikowano

jedyne co mnie interere od EA to jak bardzo rakowy będzie nowy nfs i jak dobre nowe plantsy. do tego co z mirror's edge a resztę na kompost.

Opublikowano

Oby pokazali jakiś gameplay ME. :cool:

Opublikowano

pokazali ciekawego pada dla "pro" kóry ma dodatkowe 4 wajchy na tylnej ściance pada które zapewne mogą zastąpić guziki ABXY żeby można było bez przerwy trzymać kciuki na gałkach a palce wskazujące na triggerach i pozostałe palce używać do skakania i przeładowania

oprocz tego kilka typowych exów jak halo, forza i girsy - które na mnie kompletnie nie robiły wrażenia jak zwykle, ale nawet boty mowią że grafika biedna

dodatkowo TR który wygląda jak połączenie unchartet i samograja "press X to next cutscene"

oprocz tego kilka słabo wyglądających multiplatform

kilka indyków

i na dodatek wsteczna kompatybilność dla 10 gier z X360

i możliwość kupowania wersji beta gierek zanim zostaną skończone

jedna ciekawostka to możliwość odpalania modów z PC na XO w falloucie4 - chociaz zakładam że modów polepszających grafike to nie dotyczy xD

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Ciekawi mnie tylko ile będzie ten pad kosztował, i czy te nakładki i inne bajery będą sprzedawać osobno czy  w komplecie.

Opublikowano

Orzeszek musze przyznac ze przystojniak z Ciebie na tym streamie był :s159:

laptop zasłaniał mi kałdun.

ja wierze by nie spierdzielili mass effect 4

Opublikowano

Oby pokazali jakiś gameplay ME. :cool:

Oprócz ME jedyne co mogłoby mnie zainteresować od EA to nowa gra Criterion. 

Opublikowano

Ogólnie to gdyby MS na swojej konferencji podał że ten Pad jest kompatybilny z PS4 to byłyby najlepsze targi od lat a tak, to wyszła beka.

Opublikowano

Ciekawi mnie tylko ile będzie ten pad kosztował, i czy te nakładki i inne bajery będą sprzedawać osobno czy  w komplecie.

klawiaturki i myszki dla "pro" na pc potrafią kosztować 300-500zł wiec można sie spodziewać wszystkiego

pewnie będą dodawać kilka podstawowych dodatków a reszta będzie w "dlc" - wątpie żeby dali tego pada w zestawie z 20 dodatkowymi zamiennikami gałek i guzików - naprawde wątpie

Opublikowano

Ogólnie to gdyby MS na swojej konferencji podał że ten Pad jest kompatybilny z PS4 to byłyby najlepsze targi od lat a tak, to wyszła beka.

Nawet najlepszy pad na świecie by nie zrobił z tego szrotu jakim jest ps4 dobrej konsoli. :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.