Opublikowano 15 czerwca 20159 l Klon fzero i wipeouta, wyjdzie jeszcze w tym roku. Moim zdaniem wyglada bardzo obiecująco.
Opublikowano 15 czerwca 20159 l dobrych racerów nigdy dość. Jak na eShopowy tytuł wygląda obłędnie, oby tylko gra spełniła oczekiwania!
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Widziałem już wcześniej, szkoda że eszop, brałbym pudło bez wahania a tak to odpuszczam...
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Co ja bym dał, żeby Sony poszło wreszczie po rozum do głowy i zrobiło nowego Wipeouta. Jeśli FRN spotka się z dobrym odbiorem, to może jest jakaś szansa...W sumie kogo ja oszukuję, w końcu to .Pozostaje mieć nadzieję, że goście z byłego studia Liverpool walną jakąś kickstarterową zbiórkę
Opublikowano 15 czerwca 20159 l ostatnio jedna się skończyła przecież https://www.kickstarter.com/projects/formulafusion/formula-fusion-next-gen-anti-gravity-racing-game
Opublikowano 15 czerwca 20159 l O! Nie słyszałem o tym. Kto by pomyślał, czego człowiek może się dowiedzieć odwiedzając dział nintendo
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Tez sie ciesze że ten gatunek nie jest zapomniany i jeszcze coś w nim rzeźbią - Ograłbym z przyjemnością i tego Neo i Formule (którego zresztą robią twórcy Wipeouta).
Opublikowano 17 czerwca 20159 l prosto z dzisiejszego treehouse (nadal leci, dlatego nie ma na oficjalnym kanale) pomijając zrąbany dźwięk na filmie, wygląda bosko
Opublikowano 18 czerwca 20159 l wygląda mega. solidny fuck w stronę sony za uśmiercenie liverpool studio.
Opublikowano 18 czerwca 20159 l I dlaczego nie pokazali tego na konferencji? Pewnie z tego samego powodu dla którego nie pokazali Fatal Frame'a Tu macie z oficjalnego kanału, audio i jakość lepsza. No i jest 720p60fps Edytowane 18 czerwca 20159 l przez Rayos
Opublikowano 18 czerwca 20159 l Bardzo podobają mi się trasy Czy tylko mi po Mario Karcie dziwnie brakowało tu power upów?
Opublikowano 10 sierpnia 20159 l Gameplay w 60fps z dźwiękiem bezpośrednio z gry. Dosyć ciekawa jest mechanika dopalacza - na planszy są niebieskie j pomarańczowe panele, a my musimy zmieniać odpowiednio kolor żeby skorzystać z boosta. Premiera podobno w grudniu.
Opublikowano 10 sierpnia 20159 l Właśnie miałem wkleić ale to ZAJEBIŚCIE wygląda i się rusza Gra twórców wipeouta, to jest jakiś exy czasowy i jest szansa że wyjdzie na XO/PS4? Jak mi brakuje takich racerów...
Opublikowano 10 sierpnia 20159 l Skoro wychodzi na WiiU to Nintendo musi mieć jakiś udział w wydaniu tej gry (nie ma co się oszukiwać, tylko psychol w obecnej sytuacji wybrałby WiiU jako podstawową platformę), ale raczej nie mają pełnej wyłączności. Z pół roku - rok na 90%.
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Akurat Shinen robi w zasadzie same gry na platformy NIntendo i sobie chwalą z nimi współprace i dobrą sprzedaż. Często ich gry są promowane, dostają też od czasu do czasu ciekawe promocje, więc skoro im tam dobrze i mają swoje 5 minut to wątpię aby porywali się z motyką na słońce.
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Wyjdzie na wszystko, bo wszędzie indziej są pieniądze do wyrwania. To spójrz na ich bibliotekę gier i platformy na jakie wyszły. Nie liczyłbym na to. Po za tym grę tworzą 3 osoby z Niemiec. Nie sądzę żeby koszt developingu był tak duży. Anyway, ja byłem pewien, że gra będzie w 30 fpsach, dlatego ją skreślałem. A tu chyba się myliłem. Woah.
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Nie tak dawno przeportowali swoje Nano Assault Neo z Wii U na PS4... https://en.wikipedia.org/wiki/Nano_Assault_Neo
Opublikowano 7 listopada 20159 l Takie już Nintendo jest. Trzeba czekać na jakieś info, bo rzekomy grudzień się zbliża.
Opublikowano 7 listopada 20159 l Kurde czekam strasznie na ten tytuł , bo tak mi brak nowego Wipeouta czy F-zero !