Opublikowano 8 lutego 20169 l Embargo schodzi za 15 minut. Recki: Eurogamer - Recommended God is a Geek - 9.5/10 Gadgets 360 - 10/10 PC Gamer - 85/100 The Guardian - 4/5 (nie czytać, bo ponoć spoilują strasznie) GameWatcher - 8/10 Gamestar - 82/100 GamesBeat - 95/100 TheVideoGames - 9.3/10 IGN - 9.3/10 Paste Magazine - 8/10 Destructoid - 8/10 PlayStation Universe - 8.5/10 PlayStation LifeStyle - 9/10 GameTrailers - 8/10 Game Rant - 90/100 Digital Champs - 9.2/10 GameReactor - 9/10 GamingTrend -90 / 100 IBTimes UK- 8/10 Polygon - 8.5/10 VideoGamer - 8/10 GamesRadar+ - 90/100 ZTGD - 8/10 Hardcore Gamer - 4.5 / 5 Game Informer - 7.8/10 TheSixthAxis -7 / 10 DarkZero - 7 / 10 We Got This Covered - 7/10 Gamespot 7/10 Push Square - 6/10 Edytowane 8 lutego 20169 l przez Bigby
Opublikowano 9 lutego 20169 l Jest moc Za(pipi)iscie sie ciesze bo trzymalem kciuki za ta gre. Jeszcze niech tylko sie okaze, ze jest dluzsza pozycja i kiedys wydadza ja w pudelku ;P ide poczytac jakas recke...
Opublikowano 9 lutego 20169 l Podobno na PS4 są spadki fps i zacinki więc ja bym się wstrzymał z kupowaniem.
Opublikowano 9 lutego 20169 l Jest moc Za(pipi)iscie sie ciesze bo trzymalem kciuki za ta gre. Jeszcze niech tylko sie okaze, ze jest dluzsza pozycja i kiedys wydadza ja w pudelku ;P ide poczytac jakas recke... 5-6 godzin, jak można wyczytać z większości recenzji. Na pudełkową wersję raczej bym nie liczył. Teraz tylko poczekać do wieczora i można sprawdzić, czy rzeczywiście warto było czekać.
Opublikowano 9 lutego 20169 l Racja, srednio 5 godzin. Czyli pudelka i tak nie byloby sensu kupowac. Ale z checia pogram sobie na PC, zobacze ta podobno bardzo przyjemna grafike, odkryje tajemnice ktora skrywa las i czius.
Opublikowano 9 lutego 20169 l Trafiłem na to szukając recenzji gry, polecam przeczytać na klimat https://m.reddit.com/r/nosleep/comments/3iex1h Gra dziś już będzie na ps store? Edytowane 9 lutego 20169 l przez messer88
Opublikowano 9 lutego 20169 l Kupiłem na PC lubię takie symulatory chodzenia i w końcu kasa z kart na coś ciekawego poszła a nie the witness Piękna gra. Do tego dobrze zoptymalizowana na ultra chodzi płynniutko zero ścinek. Ciekawa graficznie. Historia wciąga od początku. Jest nostalgicznie i interesująco. Nie jest to gra dla ludzi którym nie spodobał się Carter albo Rapture. Bo na razie to taki sam symulator chodzenia. Dla mnie bomba bo uwielbiam takie gry Edytowane 9 lutego 20169 l przez blantman
Opublikowano 9 lutego 20169 l Firewatch dostępny w PSS w cenie 84 zł (dla PS+ 75,60 zł - promocyjna cena do 17 lutego). https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/firewatch/cid=EP0144-CUSA04118_00-FIREWATCH0000000 Edytowane 9 lutego 20169 l przez Kyo
Opublikowano 9 lutego 20169 l Pierwszy dzień za mną i mam coś dla forumowych zboczuchów dwie panienki nago nad jeziorem Gra ma klimacik. Świetnie dobrane głosy. Po godzince grania jestem mocno na tak. Ja o tej grze NIC nie czytałem , recenzji też nie i polecam ten sposób podejścia do gry. P.S. Czemu dostałem minusa od lipy ? Tak z ciekawości :>
Opublikowano 9 lutego 20169 l Za to, że kasa poszła w końcu na coś ciekawego, a nie the witness Wybacz, ale mnie witness oczarowalo. A symulator chodzenia po lesie już się ściąga
Opublikowano 9 lutego 20169 l Też skończyłem pierwszy dzień i jest całkiem nieźle, dialogi są super. Jest tylko jeden problem - gra se lubi chrupnąć.
Opublikowano 9 lutego 20169 l Na PC na szczęście bez chrupnięć a jestem na dniu ... xx aby nie zdradzać. Akcja się mocno zagęściła i klimat z nostalgicznego stał się Ja sobie robię przerwę i na dziś koniec. Po 2,5 h kozak giera z każdą minutą coraz mnie ethan carter a coraz bardziej soma
Opublikowano 9 lutego 20169 l No ale o co w głównej fabule chodzi, że się tak akcja zagęszcza? Napisz mi w spoilerze ofc.
Opublikowano 9 lutego 20169 l To ja po 2 godzinach dopiero zacząłem drugi dzień. Sporo zwiedzałem, podziwiałem widoczki. Póki co jest naprawdę super.
Opublikowano 9 lutego 20169 l W skrócie zaczyna się nostalgicznie. OD tragicznej historii pewnej pary. Po pewnych zdarzeniach główny bohater postanawia całe lato spędzić w lesie jako członek firewatch. Pierwszy dzień w pracy i 2 dupy robią sobie pokaz fajerwerków w lesie gdzie jest 1 stopień zagrożenia pożarowego. Twój cel to pilnować aby takich zajść nie było i wypatrywać pożarów. znajdujesz dupencje i dajesz im pouczenie. drugi dzień to powoli wtf ale jeszcze delikatnie: znajdujesz obóz tych dupencji a tam rozerwany namiot. Potem akcja przyśpiesza kilka scen z różnych dni i pewna zagadka w tle się klaruje . Potem następuje dzień 77 i WTF $#% ?! dalej nie zdradzę trzeba zagrać Robi się lekko horrorowato. Dodatkowo cały czas towarzysz nam głos pewnej pani. Fajnie że dialogi z nią można wybrać np romansik
Opublikowano 9 lutego 20169 l Podobał ci się np: ethan carter będziesz zadowolony a jak nie to nie masz tu czego szukać to walking symulator z elementami straszenia.
Opublikowano 10 lutego 20169 l Bardziej budowanie napięcia i strach przed tym czego się domyślasz a nie tym co widzisz. Chociaż nie tylko:)
Opublikowano 10 lutego 20169 l Taki tam mały spoiler, do osób które mają za sobą dzień pierwszy - wykorzystaliście wszystkie opcje zabawy echem w jaskini ? Uśmiałem się jak Heniek zaczął śpiewać Toto - Africa
Opublikowano 10 lutego 20169 l Właśnie zacząłem. Bardzo fajna kolorystyka, klimat, rozmowy przez WalkieTalkie, ale na minus dropy animacji. (PS4)
Opublikowano 10 lutego 20169 l Ja dziś skończyłem dzień drugi, zaraz się zabieram za dalszą grę. Zdecydowanie te rozmowy to poza oprawą najmocniejsza strona Firewatch.
Opublikowano 10 lutego 20169 l Majteczki, staniczki, liczyłem na więcej. Koniec na dziś, jutro dzień 2 a potem kolejne, będę jeden dzień zaliczał delektując się powoli.