Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

W (pipi)u wos mom idze szukac taniego 980Ti ;p

Nie idz ta droga :beksa:

Czemu ludzie maja jeszcze XO zamiast PC? No pewnie z tego samego powodu przez ktory my mamy jeszcze PS4. GOTY - EKIPA - DO - GRANIA.

Wiesz co sie stanie jak przejdziesz na blaszana strone mocy? Dolaczysz do jakiejs smiesznej grupki na steamie gdzie sobie gierki kupuja i to by bylo na tyle z waszej e-interkacji. Koniec z goty imprezkami z goty ekipa. Koniec z wspolnym graniem, moze raz na pol roku zagrasz z kims w CSa i to by bylo na tyle.

Koniec z:

-"Na(pipi) sie w piatek z Masorzem"

-"Pow(pipi)iajmy sie w Helldivers do 4 nad ranem, przez caly tydzien"

-"Kazub, powiedz nam co mozemy jesc"

-"Kto dluzej wytrzyma (pipi)enie Yana"

I wiele wiele innych.

Zaraz pewnie wpadna z (pipi) w lapsku i beda majaczyc jakie to oni goty imprezy maja i jak fajnie im sie w gierki gra razem wieczorami w szampanskim towarzystwie, ale takie teksty w ich wykonaniu to bedzie po prostu wiecej tego, co robic potrafia najlepiej, czyli (pipi)ic farmazony.

Blacharze dobra propagande tutaj kreca ale prawda jest taka ze oni tylko gierki kupuja, nawet w nie nie graja, dlatego maja czas na pisanie tych swoich dyrdymalow. Z calej mojej listy kumpli na steamie chyba tylko Kymel regularnie gra w normalne gry (i oczywiscie sie tu nie wypowiada), reszta to idlemaster ktory co 5 minut zongluje gierkami - chcesz dolaczyc do takiego obsranego szamba? BLACHA CI ODBIERZE SMAK ZYCIA, zniszczy cie jako gracza.

Chcesz skonczyc jak taki rejwen ktory ma backlog liczony w tysiacach a w zeszlym roku ogral moze z 5 gierek? A mimo to ma czelnosc pisac jaka jego blacha jest za(pipi)ista i wysmiewac typow ktorzy regularnie uskuteczniaja swoje hobby? Chcesz dolaczyc do tego szamba hipokryzji?

Nie minie tydzien i zamiast grac, bedziesz zbyt zajety osrywaniem kazdego miejsca w internecie w imie knura GABENA zamiast grania.

Zamiast cieszyc sie gra, bedziesz sie cieszyc liczba fpsow w lewym gornym rogu czy tez temperatura procka.

Zreszta miales przyklad wczoraj, typowi blacharze, konsolowcy ladnie sie umawiaja na granie, dyskutuja o combosach, wchodzi smierdzacy blacharz [TFU] i pierwsze co wychodzi spod jego smierdzacej klawiatury to "HAHAHAHA BEKA Z KONSOL, IKSDEEE, SFV NIE CZYMA KLATEK NA TROJNOGU" - czy chcesz byc czescia takiego "community" ?

Prawilnie przypominam:

comment_LRay5d5LcN8yZLtZguTADTUVEyc8Mlfl

Czy aby na pewno chcesz dolaczyc do tego obsranego szamba? Nosz(pipi)a masz ty rozum i godnosc czlowieka?

TFU (pipi)a, wolalbym juz w 480p i 24 fpsach grac w Scalebounda niz nawet rozwazyc powrot na te obsrana platforme grubasa.

Opublikowano

Co nie :dynia:

Najgorsze jest to ze myslisz sie z Daddym bo oboje macie cool zabe w Avku roznica taka ze ciebie lubie a nim stara chyba o podloge hyc zrobila jak byl maly :/

ciebie chyba znalazła w oknie życia.  

mokrego jak piecze że mu ujowe gierki obrażają i nie ma z kim grać, to jak dałeś już ogłoszenie matrymonialne do gazetki ''szukam partnera do gry w SFV który dobrze gałą wywija''  czy znowu będziesz po forach żebrać żeby ktoś kupił  :dynia:

Opublikowano

bonzaj jaki meltdown :obama:

Opublikowano

Po prostu chce mojego e-kolezke ocalic od najwiekszego bledu w jego gamingowym zyciu ^_^

Poza tym bylem chory ten tydzien, ahh, jak dobrze wreszcie cos tu napisac. Od razu lzej na sercu :cool:

Opublikowano

Daddy spokojnie nie bede musial bo SFV sprzeda sie w kilku milionach.

Opublikowano

Po prostu chce mojego e-kolezke ocalic od najwiekszego bledu w jego gamingowym zyciu ^_^

Poza tym bylem chory ten tydzien, ahh, jak dobrze wreszcie cos tu napisac. Od razu lzej na sercu :cool:

A to przepraszam

Opublikowano

Chcesz skonczyc jak taki rejwen ktory ma backlog liczony w tysiacach a w zeszlym roku ogral moze z 5 gierek?

nawet mi się nie chce odpowiadać, a ty nadal jesteś ch,ujowy :*

Opublikowano

Chcesz skonczyc jak taki rejwen ktory ma backlog liczony w tysiacach a w zeszlym roku ogral moze z 5 gierek? A mimo to ma czelnosc pisac jaka jego blacha jest za(pipi)ista i wysmiewac typow ktorzy regularnie uskuteczniaja swoje hobby? Chcesz dolaczyc do tego szamba hipokryzji?

nawet mi się nie chce odpowiadać, a ty nadal jesteś ch,ujowy :*

Zapieklo? :cool:

A moze nieprawde powiedzialem? :>

Opublikowano

>Kłócą się

>Przez przypadek ktoś zdradził informację o tym, że nowy Crash powstaje

>Nadal się kłócą

Opublikowano

Bonzaj jak rozpierdolił pecetowe robactwo. :obama:

Opublikowano

>Kłócą się

>Przez przypadek ktoś zdradził informację o tym, że nowy Crash powstaje

>Nadal się kłócą

A no tak to jest jak sie zostawia samego linka (co swoja droga jest niezgodne z regulaminem, nawet w betoniarni wiec popraw to xd), trzeba od razu takie petardy jakos dosadniej oglaszac :)

Opublikowano

Bansai dzieki jak wroce do domu to pogram sobie w SFV niskotoksycznej spolecznosci nie przejmujac sie dropami ( ktorych jeszcze po 500 walkach nie uswiadczylem ) i pogadamy w party jak na e-kolegow przystalo :longliveps4andxbone:

Opublikowano

Ukyo jak sie nawrocil XD

Amen Bansai

Opublikowano

Co nie :dynia:

Najgorsze jest to ze myslisz sie z Daddym bo oboje macie cool zabe w Avku roznica taka ze ciebie lubie a nim stara chyba o podloge hyc zrobila jak byl maly :/

ciebie chyba znalazła w oknie życia.  

mokrego jak piecze że mu ujowe gierki obrażają i nie ma z kim grać, to jak dałeś już ogłoszenie matrymonialne do gazetki ''szukam partnera do gry w SFV który dobrze gałą wywija''  czy znowu będziesz po forach żebrać żeby ktoś kupił   :dynia:

Wczoraj to tylko na naszej imprezce grali we trzech więc marny troll.

Opublikowano

Tak Bonsai na PC nikt ze sobą nie gra i nie ma community.

Bieda jakbym PPE czytał.

Opublikowano

Rozliczanie i kategoryzowanie ludzi ze względu na to w co grają, jechanie gierki po oglądnięciu gameplay na yt, kupowanie konsol swoich ulubionych producentów kilka lat po premierze (oczywiści jarający się nimi od premiery), do tego szopenhaurzy gejmingu i 12 letni puryści grający w gierki na PSX w okolicach premiery.

To wszystko zmierza w złą stronę bo wyszło poza granicę CW i spaczyło niektórym strasznie granie. Wchodzisz do tematu danej gierki i czytasz "rak, janusz że w to gra, ja to jestem koneser bo gram w gierki od tyłu i wsio przechodzę jako speedrun i zawiązanymi oczyma aby mnie responsywność nie zabiła" itp.

itd. i tak co raz częściej. Bleeeeeeee rzyg.

Edytowane przez balon

Opublikowano

Nie wierzę, że ludzie tak poważnie biorą ten post Bansaia. Obrażać od najgorszych użytkowników PS4? A jasne, czemu nie! Nawyzywać całe drzewo genologiczne rodziny bota? Luuuzik, to tylko CW.

A jak ktoś odważy się powiedzieć parę gorzkich słów prawdy o życiu blacharza... To od razu ku.rwa osobiste podjazdy (post Veliusa) jakby mu matkę gwałcili. Zero dystansu, faktycznie master race.

Ciekawe kto robi tego Crasha - bo to, że wraca jest już stuprocentowo pewne. Strzelam że Sansaru, co mnie trochę martwi. I pewnie będzie pełne 3D jak Twinsanity, co też mnie martwi... Niech tylko nie kombinują z designem Crasha. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.