Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nawet gdyby SFV ukazal sie na nadkonsoli to bym olał ciepłą,żółtą, paraboliczną, moczową strugą. Jeśli mordooklepy to tylko DoA :cool:  :czesc:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jakby dali w goldzie, to ze dwie rundy bym odpalił z kumplami po kilku głębszych, jak to było w przypadku SFIV.

Opublikowano

Ja po prostu mam awersję do bijatyk ze "skokową" animacją ciosów jak właśnie SF, czy np King Of Fighters :dunno:

Opublikowano

Zakłady xD

Krwa Panda dostała bana, a yeti dalej grasuje mimo osobistych podjazdów i przegranego zakładu z davem :dynia:

To tylko ośmiesza moderację tego forum, a w szczególności colina, który nie wyjaśnił sprawy do konca.

Wracając jednak do CW :yao:

Jezeli ps4 zgwałciło xboxa posiadając tylko jednego BB w 2015, to ja nie wiem co Kaz zrobi z Królem jak wyjdzie u4 i ratchet. Szczególnie, ze oprócz quantum na x1 w Q1 i Q2 nic szczególnego nie wychodzi.

Opublikowano

ale co mnie to? sami nie potrafili do końca wyjaśnić i motali się w warunkach więc tym bardziej wy(pipi)ane. yeti sam się niszczy, to piękniejszy obrazek niż czerwona czaszka pod avatarem.

po za tym uważaj z kim tańczysz chuopcze.

Opublikowano

Jak któryś padnie to jestem skłonny pomoc w powrocie na forumek jak mnie przekonacie ^_^

Opublikowano

Nie chce od ciebie pomocy klaperski pomiocie!

:xboss:

Opublikowano

Jak któryś padnie to jestem skłonny pomoc w powrocie na forumek jak mnie przekonacie ^_^

Za półtora roku, to mało kto będzie pamiętał o tym zakładzie, a tym bardziej o Tobie.
Opublikowano

papa sutek :bye:

Zaraz dogadam sie z kyem i Cie dorzuci do przegranego za gruba koperte.

@Figus

Ja wiem wszystko. :czezky:

Opublikowano

Czy jeti już edytował listę hańby PS o DQXI na 2018?

Opublikowano

chyba mózgi wam skleiło stulejką bo ja nie pamietam żadnych problemów z padami od ps2, lasery ch,ujowe to fakt, ale pady? zaje.biste

mam chyba z 5 padów od PS2 w domu, z każdym k,urwa jakieś problemy

Opublikowano

chyba mózgi wam skleiło stulejką bo ja nie pamietam żadnych problemów z padami od ps2, lasery ch,ujowe to fakt, ale pady? zaje.biste

bo marki nie szanujesz :pawel: 

Czy jeti już edytował listę hańby PS o DQXI na 2018?

don ja tego guwna dla niedorozwojów nawet bym nie wrzucał na liste pokrytegowstydem 

dqxi-4.jpg

Opublikowano

Ja mam 2 i wszystkie regularnie były katowane. No problemo.

Opublikowano

bluber chorągiewka większa chyba niż maciomaniak

za 2 dni będzie pewnie znów wspominał jakim sztosem był DQVIII :pawel::

Opublikowano

A którego obozu bluber teraz broni bo już sam sie pogubiłem?

Opublikowano

No jego glowna konsola w tej generacji jest playstation 4 wiec chcac nie chcac - klap.

Opublikowano

Nie chce od ciebie pomocy klaperski pomiocie!

papa sutek :bye:

Zaraz dogadam sie z kyem i Cie dorzuci do przegranego za gruba koperte.

@Figus

Ja wiem wszystko. :czezky:

Opublikowano

No jego glowna konsola w tej generacji jest playstation 4 wiec chcac nie chcac - klap.

klap to cie zrobił :[

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Cześć, tak się dziś zastanawiałem czy istnieje większa spyerdolina w świecie gier telewizyjnych od serii uncharted. Jak myślicie? Bo mi nie przychodzi nic gorszego do głowy. Pozdrawiam.

Opublikowano

Suteq, przegrasz zakład. SFV zapewne w jakiejś postaci pojawi się na X1, ale na milion procent nie będzie zapowiedzi przez najbliższe dwa/trzy lata. To będzie sytuacja podobna do Mass Effect 1, ostatecznie się pojawi, ale trochę czasu minie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

To przegram, już ten o H5 był przegrany z góry a popatrz co się stało, poza tym to tylko forum o giereczkach. 

:cool:

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.