Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nawet gdyby SFV ukazal sie na nadkonsoli to bym olał ciepłą,żółtą, paraboliczną, moczową strugą. Jeśli mordooklepy to tylko DoA :cool:  :czesc:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jakby dali w goldzie, to ze dwie rundy bym odpalił z kumplami po kilku głębszych, jak to było w przypadku SFIV.

Opublikowano

Ja po prostu mam awersję do bijatyk ze "skokową" animacją ciosów jak właśnie SF, czy np King Of Fighters :dunno:

Opublikowano

Zakłady xD

Krwa Panda dostała bana, a yeti dalej grasuje mimo osobistych podjazdów i przegranego zakładu z davem :dynia:

To tylko ośmiesza moderację tego forum, a w szczególności colina, który nie wyjaśnił sprawy do konca.

Wracając jednak do CW :yao:

Jezeli ps4 zgwałciło xboxa posiadając tylko jednego BB w 2015, to ja nie wiem co Kaz zrobi z Królem jak wyjdzie u4 i ratchet. Szczególnie, ze oprócz quantum na x1 w Q1 i Q2 nic szczególnego nie wychodzi.

Opublikowano

ale co mnie to? sami nie potrafili do końca wyjaśnić i motali się w warunkach więc tym bardziej wy(pipi)ane. yeti sam się niszczy, to piękniejszy obrazek niż czerwona czaszka pod avatarem.

po za tym uważaj z kim tańczysz chuopcze.

Opublikowano

Jak któryś padnie to jestem skłonny pomoc w powrocie na forumek jak mnie przekonacie ^_^

Opublikowano

Nie chce od ciebie pomocy klaperski pomiocie!

:xboss:

Opublikowano

Jak któryś padnie to jestem skłonny pomoc w powrocie na forumek jak mnie przekonacie ^_^

Za półtora roku, to mało kto będzie pamiętał o tym zakładzie, a tym bardziej o Tobie.
Opublikowano

papa sutek :bye:

Zaraz dogadam sie z kyem i Cie dorzuci do przegranego za gruba koperte.

@Figus

Ja wiem wszystko. :czezky:

Opublikowano

Czy jeti już edytował listę hańby PS o DQXI na 2018?

Opublikowano

chyba mózgi wam skleiło stulejką bo ja nie pamietam żadnych problemów z padami od ps2, lasery ch,ujowe to fakt, ale pady? zaje.biste

mam chyba z 5 padów od PS2 w domu, z każdym k,urwa jakieś problemy

Opublikowano

chyba mózgi wam skleiło stulejką bo ja nie pamietam żadnych problemów z padami od ps2, lasery ch,ujowe to fakt, ale pady? zaje.biste

bo marki nie szanujesz :pawel: 

Czy jeti już edytował listę hańby PS o DQXI na 2018?

don ja tego guwna dla niedorozwojów nawet bym nie wrzucał na liste pokrytegowstydem 

dqxi-4.jpg

Opublikowano

Ja mam 2 i wszystkie regularnie były katowane. No problemo.

Opublikowano

bluber chorągiewka większa chyba niż maciomaniak

za 2 dni będzie pewnie znów wspominał jakim sztosem był DQVIII :pawel::

Opublikowano

A którego obozu bluber teraz broni bo już sam sie pogubiłem?

Opublikowano

No jego glowna konsola w tej generacji jest playstation 4 wiec chcac nie chcac - klap.

Opublikowano

Nie chce od ciebie pomocy klaperski pomiocie!

papa sutek :bye:

Zaraz dogadam sie z kyem i Cie dorzuci do przegranego za gruba koperte.

@Figus

Ja wiem wszystko. :czezky:

Opublikowano

No jego glowna konsola w tej generacji jest playstation 4 wiec chcac nie chcac - klap.

klap to cie zrobił :[

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Cześć, tak się dziś zastanawiałem czy istnieje większa spyerdolina w świecie gier telewizyjnych od serii uncharted. Jak myślicie? Bo mi nie przychodzi nic gorszego do głowy. Pozdrawiam.

Opublikowano

Suteq, przegrasz zakład. SFV zapewne w jakiejś postaci pojawi się na X1, ale na milion procent nie będzie zapowiedzi przez najbliższe dwa/trzy lata. To będzie sytuacja podobna do Mass Effect 1, ostatecznie się pojawi, ale trochę czasu minie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

To przegram, już ten o H5 był przegrany z góry a popatrz co się stało, poza tym to tylko forum o giereczkach. 

:cool:

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.