Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Każda gra ma słaby system walki po sesji Soulsów Ninja Gaiden.

Fix`d

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Na pewno nie przed premierą PS5.

Opublikowano

Firewatch nie dość, że 82, to jeszcze wyszło na PC, czym ten Yeti się grzeje ? wsteczna kompatybilność jest wielkim złem, za to 3 raz ta sama zelda, to super partia !

A arcade racer to arcade racer nie ważna jest otoczka, co te kalapy to ja nawet nie  :obama:

Opublikowano

Takie gry trzeba klasyfikować jako console exclusive, gdyby liczyć inaczej to byłoby krzywdzące dla Xboxa, skoro MS swoją polityke opiera na WIN10

Opublikowano

Figaro, kiedy kupujesz PS4? Taki talent nie może się zmarnować.

Jakoś za kilka miesięcy :). Pewnie jakoś we wrześniu bo w lato nie gram.

Opublikowano

Figaro, kiedy kupujesz PS4? Taki talent nie może się zmarnować.

Jakoś za kilka miesięcy :). Pewnie jakoś we wrześniu bo w lato nie gram.

mówi każdy posiadać ps4

Opublikowano

zbiera poziomeczki zeby bylo na giereczki

Opublikowano

Ale wszystkie gierki na ps4 - w liczbie 2, licząc z nadchodzącym unczartet można kupić za jeden zasiłek :good:

Opublikowano

Stary we wrześniu bierze premię, to i Seba wtedy ma dostać konsolę. A przez wakacje to tak jak kermit napisał.

Opublikowano

Pod koniec roku to NXa się kupi a nie szrotstejszyn

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

teraz bez ściemy, ciekawa historia moich patologicznych sąsiadów, on 15 lat młodszy od niej, ona ma dzieciora z jakimś cyganem - dziecior ma 14 lat i jest podobno opóźniony. Mieszkają na strychu u jej siostry. On pracował jako sprzątacz w Tesco za 700 zeta miesięcznie, ona nie pracuje, bo ma jakaś rentę chorobową, jego zwolnili bo chlał, ona jest też jakaś ociężała umysłowo. Na śniadanie jedzą Vipa i kromkę suchego chleba, ale plastajszyn 4 podłączone do telewizora z biedronki z 500 zł oczywiście jest. 

no i ten młody opóźniony chłopak na tym gra w jakieś biedne gierki dla klapiszonów (o fifie to wiem na pewno, pewnie jeszcze ma remaster unczarted, bo co innego może mieć klap? :greeting: ), rok temu w wakacje się im kąsola spaliła:( (teraz już wiecie czemu klapy nie grają latem :sorcerer: ) i męczyli mnie żebym im laser kupił i wymienił, bo "taniej wychodzi jak się wymienia u znajomych, co nie sąsiad? heuheuheu, piwko postawie, hehee co nie?". Oczywiście powiedziałem grzecznie "(pipi) patolu". Kupili więc na jakimś tam bazarze drugą kąsolę xD

Ale (pipi), co to są za typy xD szczególnie ten młody upośledzony co gra na trójnogu. Kiedyś widziałem latał za tym swoim przybranym tatem po klatce schodowej z nożem, bo mu gierkę wyłączył. A całe wakacje rzucał talerzami i szklankami, bo mu matka nie chciała ps4 naprawić.

Fanek, jeśli to czytasz, pamiętaj, że talerze kosztują i nieładnie biegać za przybranym tatem po klatce schodowej z nożem

<historia prawdziwa>

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Ty pewnie mieszkasz w tym samym budynku tyle że w piwnicy.

Opublikowano

Takie gry trzeba klasyfikować jako console exclusive, gdyby liczyć inaczej to byłoby krzywdzące dla Xboxa, skoro MS swoją polityke opiera na WIN10

Takie gry można też prawilnie ograć na darmowym Linuxie.

Opublikowano

Zapomniałem dodać, że powyższa inteligencja uwielbia aluminium jak sroki srebro <niedaleko mojej kamienicy jest punkt skupu złomu> i odkąd się wprowadzili (z rok temu), regularnie mam rozgrzebywane worki na śmieci - puszki po kukurydzy, piwie i innej fasoli giną jak ciężarne kobiety w Archiwum X. 

Pewnie od roku te patusy zbierają na The Witness

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Yeti musi sobie z upować liste. Kolejny mega hit zbliża się jako console Exlusive na PS4 i PSvita. No, muszę przyznać że te giery dla klapów coraz to lepiej wyglądają. Ta grafa aż łeb urywa..

:mog:  :mog:  :mog:

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

zbiera poziomeczki zeby bylo na giereczki

śmiejesz się a yeti z zebranych poziomek i grzybków stawia chatę.

Opublikowano

Yeti musi sobie z upować liste. Kolejny mega hit zbliża się jako console Exlusive na PS4 i PSvita. No, muszę przyznać że te giery dla klapów coraz to lepiej wyglądają. Ta grafa aż łeb urywa..

:mog:  :mog:  :mog:

To jest akurat genialna gra.

Opublikowano

o kur.wens zayebiście ta gra wygląda. Po ile na stemie?

Polecałem Ci tę gierkę Gifaro już z miesiąc temu :gayos:

bardzo dobry szpil, widziałem, że jaczes grywa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.