Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Co do grafiki w grach, to nie mam pytań po zobaczeniu trailera u4

Widziałem H5, Lare, Forze  na x1, nawet Ryse, ale to....

Nowa gen. pod względem grafiki, ogólnie efekciarstwa - Tylko na ps4.

xvubsy.gif

Edytowane przez Starh

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Szybko, niech mu ktoś blokadę na temat U4 założy :P

Opublikowano

U4 czekam qb czekam ale będzie kwiecień jeszcze yw na 3ds

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Na pewno dow(nene) bohaterzy będą mieli drętwy jak zawsze. Także będzie...

Opublikowano

quantum break za to mial taki genialny gameplay na pokazach, nawet zatwardziale boty w dedykowanym temacie narzekali jakie to totalnie nijakie i kapiszonowe

reckami prasy, reckami graczy, sprzedazowo, nagrodowo uncharted4 i wielkie ps4 zmiazdzy w kwietniu ta smieszna gierke ekslzuywna na srodowisko microsoftu od firmy, ktora lata chwaly dawno ma za soba

Opublikowano

yeti sie cos slabo jara wiec moze cos bedzie z tych czwartych kapiszonow

No 2 miesiące ma. Teraz się zacznie wklejanie gifów. 

Opublikowano

Suciu pamiętasz kolego, że mamy deal right? 

Opublikowano

Ficek widzę jak w zegarku robi sobie kolejne aktualizacje na CW przy kolejnych trailerach czegoś na PS4.

Dobrze, że to tylko w rocznych odstępach  :Coolface:

Opublikowano

Suciu pamiętasz kolego, że mamy deal right? 

Pamiętam, chyba, że się wycofasz. :P

Oczywiście nic za darmo, ale to się dogada na priva. :)

Opublikowano

Fajna gierka będzie, pogra się za 2 miesiące. A potem można znowu odstawić na rzecz lepszej konsoli.

Opublikowano

nie udzielam sie tu, pisze posty tylko przy okazjach bo juz dawno wojny konsolowej przeciez nie ma, karty zostaly juz dawno rozdane w tej generacji

Opublikowano

Zaprawdę powiadam Wam, czas beki z kapiszonów jest już bliski. Albowiem wydmuszka ta jedynie w kwestii oprawy ma się czym pochwalić. Wszystkie inne aspekty nie będą miały startu do nowej gry Remedy.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Śmiechłem z tego:

To może być gra roku i najlepsza gra akcji tej generacji!

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

quantum break za to mial taki genialny gameplay na pokazach, nawet zatwardziale boty w dedykowanym temacie narzekali jakie to totalnie nijakie i kapiszonowe.

Xboty zachowują trzeźwość umysłu. Pamiętamy co klapy wpisywaly przy zamówieniu 1886.

Opublikowano

kapiszony < kapiszony z cofaniem i zatrzymywaniem czasu

pozdrawiam

Opublikowano

Do tego świeże kapiszony, a nie w koło Macieju to samo z lepszą graficzną

Edytowane przez kosci85

Opublikowano

Jak kapiszony to tylko:

Kapiszony-8-str-glosne-9szt.jpg

+

mlotek_slusarski.jpg

Opublikowano

Co do grafiki w grach, to nie mam pytań po zobaczeniu trailera u4

Widziałem H5, Lare, Forze  na x1, nawet Ryse, ale to....

Nowa gen. pod względem grafiki, ogólnie efekciarstwa - Tylko na ps4.

xvubsy.gif

Przecież to wyglada jak z trailerów afryki na ps3 xD

wyglada jak z plasteliny zrobione nawet trawa sie nie ugina jak przejezdzają dżipem

Opublikowano

Don, odstaw sterydy, jak można gadać że wersja PC będzie miażdzyć Uncharted 4 graficznie? Zobacz jakie ogromne tereny są w Uncharted, a Quantum to korytarzyk, plac zabaw.

Dobrze że nie napisałeś że wersja z XOne, będzie miażdzyć.

No ale Panowie, co za petarda z tym filmikiem, dalej mam drgawki i 3 fajek spalony.

Ps4 generuje taka grafikę, że me oczy wyleciały z orbit, masakrator graficzny, te kocie ruchy, ta muzyka...

Kolejny raz machina ps4 pokazała swoją moc, niczym potężna łódź podwodna rozwala towarzystwo zielonego szamba..

Nastała nowa era dla graczy ps4, na premierę trzeba będzie jakieś prochy brać na uspokojenie, bo poziom graficzny Uncharted 4, może wywołać mały skandal w głowie,graficzna miazga i dominacja.

Opublikowano

jezu, ten ból dupy o uncharted jest cudowny

Opublikowano

unchartedwater6arc4.gif

boty sie miotaja bo ich koniec jest bliski jak tej lodki z gifa

Opublikowano

Ból dupy o anczarted xD

Wypożyczę sobie na tydzień, przejdę dla graficzki i szrot 4 będzie mógł dalej kurz zbierać

Opublikowano

quantum break za to mial taki genialny gameplay na pokazach, nawet zatwardziale boty w dedykowanym temacie narzekali jakie to totalnie nijakie i kapiszonowe

A to jakiś gameplay pokazali na tym trailerze U4?

no klapy latają jak w amoku xd w temacie nawet nie mozesz napisać, że coś słabiej wyglada bo cie zagryzą

Opublikowano

A to jakiś gameplay pokazali na tym trailerze U4?

no klapy latają jak w amoku xd w temacie nawet nie mozesz napisać, że coś słabiej wyglada bo cie zagryzą

To daj przykład tych gorszych momentów, a nie rzucisz jakiś ogólnik i się dziwisz xd

Opublikowano

No tak bo i Ryse i nowy Tomb w ogóle nie są next genowe i efektowne :pawel:

Skoro nowa generacja pod względem grafiki tylko na PS4 to ja mam jakieś dziwne to PS4, bo gram w takie gry których nie ma na PS4, które są i efektowne i next genowe :kaz:

Co te kalapy to ja nawet...

Figar masz bana do momentu zakupu PS4, kupisz to będzie można z Tobą zacząć jakąkolwiek dyskusję, a póki co wracaj do Mariana :reggie:

Edytowane przez Soul

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.