Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Spoko ale przynajmniej Sony pokaże na E3 te same gry co od dwóch lat i klapki będą sikały ze szczęścia a Yeti będzie gify robił

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Spoko ale przynajmniej Sony pokaże na E3 te same gry co od dwóch lat i klapki będą sikały ze szczęścia a Yeti będzie gify robił

A tam się znasz Zeratul ! Na E3  okaże się   ,że Nowa Konsola Nintendo ma w sobie i7  dwa tytany X i do tego 32 gb ram ! i Te Unchartedy i inne Break zostaną zjedzone na śniadanie przez Nowego Mario w 4k!*

* a potem wstalem i  zioło przestało działać

Opublikowano

bloodborne też na gifach wyglądał sztywniutko, a potem był downgorad, więc klapersy przestańcie strugać rysie do gifów z crapczarted, bo jeszcze znowu będzie beka z was

Opublikowano

Proponuję ciszę przedwyborcza wprowadzić do cw. Zamknąć temat i otworzyć w kwietniu bo teraz będzie masturbacja do gifów przez miesiąc

Opublikowano

ALe co Cie boli ? To, ze czlowiek moze grywac na konsoli rownoczesnie ogrywajac exy Ona na PC, albo multiplatformy w 60fpsach?

Nadal jestes zly na rozmazane Call Of Duty ? To nie nasza wina, ze grasz na najgorszej konsoli dostepnej na rynky, a pod biurkiem stoi Pentium 4.

Rozmazane Call Of Duty :yao:

Dla mnie to nie problem, ale żyć ze stygmatem klapoblacharza to ja bym tak czy inaczej nie chciał :Coolface:

Opublikowano

Niżej od klapoblachów to są już tylko użytkownicy ps3 grający jedynie w fifę.

Opublikowano

Word i Excel dodany dla Xboxa, razem z obsługa myszki i klawiatury, konsola będzie służyła do robienia tabelek czy o co chodzi?

Co ten Spencer, odyebało mu

Opublikowano

Kon trojanski blacharzy juz sie nawet nie kryje ze jest inaczej, dzial xbox prosze przeniesc na pclab

Opublikowano

Na Rematerstation 4 kolejna perełka się zbliża  :banderas:

12764678_488556691346368_757695479800138

Opublikowano

Na Rematerstation 4 kolejna perełka się zbliża  :banderas:

12764678_488556691346368_757695479800138

Mówisz o  tych przygodówkach francuzika który nie ma pojęcia  jak pisać scenariusze? Facet ma niesamowite pomysły jako koncept ,ale gdy chodzi  o doprowadzenie historii do końca jest bardziej nieporadny niż  autor hentaiów.

Opublikowano

bloodborne też na gifach wyglądał sztywniutko, a potem był downgorad, więc klapersy przestańcie strugać rysie do gifów z crapczarted, bo jeszcze znowu będzie beka z was

Downgorad w bb? Co?

Boty widziały już downgorad w DC, w InFamousie, w Orderze, w BB (ponoć zmienili noc na dzień bo konsola nie wyrabiała, pamiętamy [*]) to widzę że Uncharted zaczyna być ma celowniku.

Opublikowano

Widział u kolegi.

Opublikowano

Downgorad w bb? Co?

Boty widziały już downgorad w DC, w InFamousie, w Orderze, w BB (ponoć zmienili noc na dzień bo konsola nie wyrabiała, pamiętamy [*]) to widzę że Uncharted zaczyna być ma celowniku.

Tak, w istocie pamiętamy [`] ten sławetny downgorad:

2cdijif.png

:Coolface:

Opublikowano

Jakiego downgrad'u bys nie wkleil to i tak takieg grafy na Xkorkim nie zobaczysz.

Opublikowano

Szkoda,że gameplay nie idzie w parze z taką rozwiniętą grafą. Znów będzie pif paf i skakanie jak małpa jednym przyciskiem po różnych levelach.

Opublikowano

Zawsze mnie smiesza osoby przypierdalajace sie do gameplay'u Uncharted i kapiszonow, jarajacy sie przy okazji Tomb Raiderem xD

Opublikowano

Larą można się jarać przez 10-15h, póki się w nią gra. Potem prawilnie gra się w inne tytuły - jak to było na jesieni w zeszłym roku, gdy wyszedł m.in. nowy TR.

Wypatrywanie Mesjasza to w sumie już stały punkt premier większości klaperskich benchmarków na 8h.

Przecież gdyby nie oprawa graficzna to większość z Was nawet by nie myślała o zagraniu w tą gierkę, przy okazji ropętując gó.wnoburzę w całym internecie, a tak Sory jak zwykle uśpiło Waszą czujność filmową oprawą - tak samo jak w przypadku Orderka, dzięki czemu tłumy polecą do sklepu nie tylko po samą grę, ale niektórzy także po konsolę.

Tylko co Wy biedaki będziecie potem robić po wystrzelaniu wszystkich kapiszonów skoro następny odpust chuy wie kiedy?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Czyli Lara na 15h z kapiszonami jest spoko, ale Uncharted juz nie ? Dla mnie Uncharted 2 to byla jedna z najlepszych gier Action Adventure poprzedniej generacji, ale co moze wiedziec fanboy, ktory cala wiedze o grach i konsolach opiera wylacznie na 1 marce. Trzeba byc naprawde niezlym betonem, by jarac sie Tombem i hejtowac dla zasady przygody Drejka. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zacząłem dużo wcześniej, ale nie muszę Ci tego w żaden sposób wyjaśniać, możesz sobie tkwić w Swojej klaperskiej nieświadomości.

Poza tym nie ważne jak się zaczyna, ważne jak się kończy. A kończyć przygodę z konsolami jak Ty, to trzeba na serio nisko upaść i nie mieć w ogóle godności człowieka.

Opublikowano

Jakie śmieszne klapiszony:)

Jak chińskie pudło dostaje szroty i gorsze multiplatformy to się rzucają, że liczy się gameplay xD, a teraz dostali trailer i kilka obrazków z unczarted i wielka zbiorowa masturbacja:) 

Opublikowano

No jak ktos nie szanuje ND i uwaza, ze gry tam nie bedzie, to nie ma w ogole o czym dyskutowac...

Opublikowano

Mi najbardziej spodobaly sie te duze obszary z trailera. Mam nadzieje ze bedzie mozna sporo pozwiedzac i nie jest to tylko tania zagrywka typu: cutscenka -> drake sie powoli podnosi po awesome moments i patrzy na piekny otwarty teren, nastepnie sie odwraca i ladujemy w korycie

Opublikowano

Przecież wiadomo od zawsze że Uncharted 2 był Goty grą w swoim gatunku pod względem graficznym, całej otoczki itp.

To samo można powiedzieć o Gears of War na x360, ta kamera podczas biegu, bronie, strzelanie pif paf, same postacie plus dobra oprawa.

Każda z tych gier była ikona danych konsol i pokazała nowe standardy jak na tamte czasy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.