Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

tlRScvI.jpg

Na lajwie chyba będzie awantura rodzinna.

PS. Jaki ten człowiek jest smutny.

też bym dał z te crapy w spoilerze ale mi się skończyły

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 992,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ból życi o minusiki xD

Opublikowano

Pamiętajcie: "A mógł zabić!", więc i tak jest dobrze ;)

Opublikowano

Forza Motorsport 6: Apex mocno ograniczoną F2P wersją Forzy 6 na Win10 Store :obama:

A ktoś tu niedawno wątpił w kolejną klęske MS na PC. Promowanie nowej platformy cyfrowej dystrybucji na PC grami F2P. Just Microsoft things  :dynia:

Plus jest taki, że tory i modele aut pewnie zripują do Assetto Corsy  :newell:

Opublikowano

MaZZeo pewnie wiedział, że lurkujesz (jeti) kto daje plusiki i minusiki w temacie, bo to chyba nie Twój pierwszy raz i pewnie będzie miał bekę, że zachowałeś się tak jak się spodziewał. 

Opublikowano

Mazzeo oburzony, że bot kupił Nadkonsole

Opublikowano

Yeti jak tam kolejne crapy na 8 do tego będące multiplatformami? Prosze nie przenoś swojej klątwy do tematów

-Person 5

-NI-OH

-NEAR 2 Automata

ok?

Opublikowano

Ja bym napisał w tej sprawie petycję do administracji forum żeby jetiemu zablokować dostęp do tematów paru gier. Musimy skończyć z tym szaleństwem ;)

Opublikowano

Nie no. Te gry nawet nie maja szans okazac sie slabe, tak jak gry From Software. Tutaj nawet klatwa yetiego nic nie zdziala.

Opublikowano

Nie no. Te gry nawet nie maja szans okazac sie slabe, tak jak gry From Software. Tutaj nawet klatwa yetiego nic nie zdziala.

.

Co do Nioh nie byłbym taki pewien.

Opublikowano

Dokładnie. Nie grał w NG3 to nie wiem do czego sa zdolni :kaz:

Opublikowano

animacja już teraz nie powala, później będzie tylko gorzej. 

Opublikowano

Na PS2 widywałem lepszą animację. 

Opublikowano

Rozwinięcie ze statusa Emtebe:

lepiej wymienić kartę graficzną kompie, strata kasy to PS4

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Gdzie te bomby dzisiaj miały być? Ta forza f2p to wszystko? Ej miał być super dzień w cw a tu spencer tylko bąka puścił

Opublikowano

ładnie nintendofagi maja nasrane, Twilight Princess za 200zł na wiiu jak na wstecznej moga ograc wersje z wii za 60zł

Opublikowano

ładnie nintendofagi maja nasrane, Twilight Princess za 200zł na wiiu jak na wstecznej moga ograc wersje z wii za 60zł

Giera kosztuje 155 zł, ale każdy kto to kupi powinien się moim zdaniem wstydzić. Widziałem jakieś porównania i zwyczajnie Nintendo odwaliło manianę. A pomyśleć jaki piękny remake wydali na sam start WiiU.

Opublikowano

Gdzie te bomby dzisiaj miały być? Ta forza f2p to wszystko? Ej miał być super dzień w cw a tu spencer tylko bąka puścił

Szef działu Xbox One w Microsofcie - Phil Spencer - zasugerował podczas niedawnego wystąpienia dla mediów, że posiadacze sprzętu obecnej generacji mogą otrzymać opcję rozbudowania możliwości sprzętowych konsoli, na wzór komputerów PC.

Takie - dość znaczące i raczej mało spodziewane - zapowiedzi wydają się być zwiastunem końca „statycznej” konfiguracji konsoli, przynajmniej po stronie firmy z Redmond.

- Konsole blokują platformę sprzętowo i programowo na początku cyklu. Następnie generacja ta trwa przez jakieś siedem lat, podczas gdy inne ekosystemy stają się lepsze, szybsze, mocniejsze - mówił menedżer podczas imprezy w Seattle, cytowany przez serwis Polygon. - A my czekamy na następny krok.

- Jeśli spojrzymy na rynek konsolowy, to wierzę, że zobaczymy więcej innowacji sprzętowych, niż kiedykolwiek wcześniej - dodał.

- Zobaczycie, że oferujemy nowe możliwości sprzętowe w czasie trwania generacji, kompatybilne wstecz i do przodu dzięki Uniwersalnej Aplikacji Windows, działającej na Uniwersalnej Platformie Windows. To pozwoli nam skupić się bardziej na innowacjach sprzętowych, bez negatywnego wpływu na gry działające na tej platformie.

- Poczujemy się nieco bardziej jak na PC, gdzie nadal mogę włączyć starego Dooma i Quake, ale także wyświetlić rozdzielczość 4K, a moja biblioteka gier jest zawsze pod ręką. Innowacje sprzętowe będą trwały, a oprogramowanie skorzysta z tych zmian. Koniec z traceniem wszystkiego przy przejściu na nową generację.

Uniwersalna Aplikacja Windows ma trafić na Xbox One w niedalekiej przyszłości, ale nie znamy żadnych szczegółów na temat aktualizacji sprzętowych urządzenia - Spencer nie chciał wdawać się w detale.

Pomysł na jednoczesne wspieranie gier na PC i konsoli za pośrednictwem Windows 10 nie jest niczym nowym, ale wzmianki o możliwości rozbudowania możliwości Xbox One wydają się być przełomowe i mogą sugerować, że sprzęt pozostanie na rynku znacznie dłużej.

Wygląda też na to, że Microsoft nie ma obecnie planów na jakąś formę integracji z urządzeniami rzeczywistości wirtualnej dla swojej konsoli - jak planuje Sony z PlayStation VR dla PS4.

- Koncentrujemy się bardziej na otwartym ekosystemie Windows - przyznał Spencer w rozmowie z serwisem Game Informer. - Oculus, HTC i Valve radzą sobie świetnie na tym systemie operacyjnym i w pełni to wspieramy.

- Przyglądamy się rozwojowi VR. Przyłączamy się za pomocą Minecrafta i nie tylko. Pracujemy w tej sferze także za pomocą HoloLens. Dla Xbox One nie planujemy obecnie żadnego urządzenia.

http://www.eurogamer.pl/articles/2016-03-01-microsoft-pozwoli-rozbudowac-mozliwosci-sprzetowe-xbox-one

:dunno:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Kon trojanski blacharzy sie nie pier do li. Koniec konsol jest bliski

Opublikowano

Gdzie jest moj xbox z 12gb ramu w 4k ja sie pytam.

Opublikowano

Hahahhaah, to jak tam boty, pc lab czy cd action?!

ALE WAS WYR.UCHAŁ KNUR :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.