Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Najpierw wiadomość, że wszystkie exy Xboxa idą na PC, potem nekrofilia zwłok Conkera, teraz sugestia Spęsera że Xbox będzie jakąś marną namiastką Steamboxa, tylko zamiast Steama będą gierki z Windows Store :pawel: 

Ile gó.wna jeszcze zniesiecie z uśmiechem na twarzy, Bociki?

Opublikowano

@Wezyr

porównaj sobie fizykę, zniszczalność otoczenia i rozmiary lokacji na przykładzie materiału z E3 między tymi tytułami bo bajki piszesz. http://giant.gfycat.com/FamiliarSelfishEuropeanpolecat.webm

no szanujmy się elo

no tak, bo materiały Sony z E3 to jakże prawilne źródło

Na E3, obu playstation experience i na trailerze fabularnym, jest ten sam poziom grafiki, nawet ją poprawiają, ale boty i tak mówią że u4 to bedzie gunwo obesrane.

Przydatna rada, ludzi głoszących takie opinie na serio trzeba ignorowac, bo inaczej rak mózgu gwarantowany.

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

ale wiesz że to nie był zmontowany trailler tylko demo ogrywane również przez dziennikarzy?

Opublikowano

mimo wszystko jak widze te multi to bez beki to wyglada w tym trybie praktycznie jak remaster uncharted3, tak jakby cala para studia poszla w modyfikacje silnika pod singla (nie jest tajemnica ze psiaki na potrzeby U4 korzystaja z tego samego silnika co przy u1,2,3), a osobny team robil multi na praktycznie lekko podbitym silniku z trojki (na boga to jeszcze dla 60fps ma rozdzialke rzedu 900p)

Opublikowano

Zeratul gdzie nowe kilogramy wiagry

Opublikowano

i tak walić to mp jesli nie dodadzą w paczu trybu klasyczego bez tych totemów

Opublikowano

Pisałem milion razy że multi w tlou wyszło przez przypadek tym patałachom z nd :reggie:

Opublikowano

Najpierw wiadomość, że wszystkie exy Xboxa idą na PC, potem nekrofilia zwłok Conkera, teraz sugestia Spęsera że Xbox będzie jakąś marną namiastką Steamboxa, tylko zamiast Steama będą gierki z Windows Store :pawel:

No to małe podsumowanie dzisiejszych informacji:

W Forza zagra:

- bot / TAK

- Gifaro / NIE

W Girsa zagra:

- bot / TAK

- Gifaro / NIE

Bonus:

W Uncharted zagra:

- bot / pewnie TAK

- Gifaro / NIE

Jak dla mnie to widać jak na dłoni kto tu jest przegranym bez względu na sytuację  :reggie:

Opublikowano

ale wiesz że to nie był zmontowany trailler tylko demo ogrywane również przez dziennikarzy?

i Czezkyego!

Opublikowano

No to małe podsumowanie dzisiejszych informacji:

W Forza zagra:

- bot / TAK

- Gifaro / NIE, bo Nie

W Girsa zagra:

- bot / TAK

- Gifaro / Tak, za 5 lat lub więcej

Bonus:

W Uncharted zagra:

- bot / pewnie TAK

- Gifaro / TAK, za 5 lat

Jak dla mnie to widać jak na dłoni kto tu jest przegranym bez względu na sytuację  :reggie:

Fixed

Opublikowano

Dla mnie to wygranie sytuacji, a nie przegranie. Przegranie to było kupno PS4 w dniu premiery z Killzonem jak dzika, ślepa owca. 

Ja kupię PS4 wtedy, gdy na to Sony zasłuży. Jestem świadomym konsumentem i ode mnie grosza nie zarobią póki nie wydadzą w końcu większej ilości gier. Może gdyby każdy zachowywał się tak jak ja w stosunku do Sony, to dawno by spięli dupkę, a nie leżeli na laurach.

A co do tego kiedy zasłuży - koło premiery TLG w tym roku, wtedy kupię.

Opublikowano

przegranie to było kupno jej w każdym terminie przed marcem 2015 :pawel:

Opublikowano

mendrek sie wlamal na konto figaro?

Opublikowano

Jeszcze odnośnie Uncharted i pogorszania grafiki, gdyby ktoś chciał iść tą drogą:

Sz7aeXS.png

0QbaYS1.jpg

Opublikowano

przegranie to było kupno jej w każdym terminie przed marcem 2015 :pawel:

Za to przegranie to kupno tego Magnetowidu teraz :pawel:

.

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

:notsure:

A dobra to tylko typ który jarał się falloutem 4 :kaz:

Opublikowano

Łaał, jedna gra. JEDNA GRA. Łaaał. 

pomijając czas jaki na nią poświęciłem i wciąż nie skompletowałem, jeśli konsola służy ci wyłącznie do 100 pro exów to współczuje, albo zazdroszczę kasy na dobrego peceta do multiplatform

Opublikowano

Łaał, jedna gra. JEDNA GRA. Łaaał. 

pomijając czas jaki na nią poświęciłem i wciąż nie skompletowałem, jeśli konsola służy ci wyłącznie do 100 pro exów to współczuje, albo zazdroszczę kasy na dobrego peceta do multiplatform

Whatever, nie będę kupował konsoli dla jednej gry. 

A, sorry, jeszcze Wolfenstein.

Opublikowano

Ograj Wolfa na PS3 jak Mendrek.

xD

Opublikowano

spoko. ja kupiłem do tej pory dla ośmiu. a w część grywam nadal (single/ co-op/ pvp).

Opublikowano

spoko. ja kupiłem do tej pory dla ośmiu. a w część grywam nadal (single/ co-op/ pvp).

No i spoko. Skoro to lubisz :) Ja miałbym problem ze znalezieniem 8 gier na PS4, które chcę ograć, ale nasze gusta naturalnie trochę się różnią ;)

Opublikowano

a co to jest steambox?

Dla mnie to wygranie sytuacji, a nie przegranie. Przegranie to było kupno PS4 w dniu premiery z Killzonem jak dzika, ślepa owca. 

Ja kupię PS4 wtedy, gdy na to Sony zasłuży. Jestem świadomym konsumentem i ode mnie grosza nie zarobią póki nie wydadzą w końcu większej ilości gier. Może gdyby każdy zachowywał się tak jak ja w stosunku do Sony, to dawno by spięli dupkę, a nie leżeli na laurach.

A co do tego kiedy zasłuży - koło premiery TLG w tym roku, wtedy kupię.

przestań pi/erdolić że jesteś świadomym konsumentem skoro uwielbiane przez ciebie WiiU musiała ci panna sprezentować, zapewne tak samo jak i gierki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.