Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano
przestań pi/erdolić że jesteś świadomym konsumentem skoro uwielbiane przez ciebie WiiU musiała ci panna sprezentować, zapewne tak samo jak i gierki.

O wow, kolejnego bota boli prezent od dziewczyny. Zaczynam widzieć pewien schemat.

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

A chuj mnie obchodzi czy to prezent od dziewczyny, matki, ojca, sąsiada czy kolegi, jak wpierw chwalisz się na całym forum swoim prezentem to z łaski swojej nie nazywaj się świadomym konsumentem bo wychodzisz na błazna

masz tutaj wikipediową definicję konsumenta

Konsument (spożywca[1], łac. consumens) – osoba, która nabywa towary na własny użytek[1]

nabywa, czaisz typie? chyba tego czasownika nie rozumiesz

Opublikowano

MaZZeo? zawsze szanowalem :obama: gifaro, fałszywy mesjasz Nintendo i niedoszły klapek zaorany :fsg: 

Opublikowano

A chuj mnie obchodzi czy to prezent od dziewczyny, matki, ojca, sąsiada czy kolegi, jak wpierw chwalisz się na całym forum swoim prezentem to z łaski swojej nie nazywaj się świadomym konsumentem bo wychodzisz na błazna

Konsument (spożywca[1], łac. consumens) – osoba, która nabywa towary na własny użytek[1]

Rozumiem czasownik, dlatego użyłem go w sprawie PS4, którego nabędę.

Opublikowano

Ale jak sam świadomie nabędziesz towar w postaci PS4 to nie będziesz konsumentem, tylko kretynem :dynia: którym już w sumie jesteś, hmmm... 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Mazzeo :obama: 

Opublikowano

Rozumiem czasownik, dlatego użyłem go w sprawie PS4, którego nabędę.

to samo mówiłeś przy WiiU

to na kogo wypadnie kupno PS4? babcia, dziadek? Ciotka z USA przyleci z niebieskim pudełkiem?

Opublikowano

Ale jak sam świadomie nabędziesz towar w postaci PS4 to nie będziesz konsumentem, tylko kretynem :dynia: którym już w sumie jesteś, hmmm... 

Dobra, Rayos, starczy już. Miłej drogi życzę : ) 

Mazzeo, no mówiłem bo planowałem. Wii U to był prezent niespodziewany, to mi plany popsuł ;] 

Czyli mówisz, że niebawem mogę od niej dostać PS4? Chyba faktycznie zasługuje na ten pierścionek :obama:

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

: )

A pierścionek też Ci dziewczyna kupi? 

Opublikowano

Kupiłem PS Plus i czuję się wydymany. Aby odpalić wszystkie 6 tytułów serwowanych co miesiąc w ramach usługi muszę posiadać trzy konsole. Do tego Plus podrożał. 

Kupując XL Gold otrzymuję cztery gry. Ale wszystkie do odpalenia na jednej konsoli. Do tego niższa cena.

Bardzo chamskie ze strony Kaza. 

Opublikowano

Sony takie dobre, dało więcej czasu botom, żeby mogły się przygotować psychicznie na masakratora graficznego uncharted 4.

Boty niech już leki biorą na uspokojenie.

Wasza konsola poległa, dymają was na wszystkie możliwe sposoby.

Trzeba być MS, żeby pozbawić swojej konsoli gier ex, mydlic oczy jakąś wsteczna która nikogo..

Opublikowano

Boty mogą jedynie leki zarzyć. Klapy to już delirka w kaftanie w oddziale zamkniętym. Jak nie PSN, to chuyowy Plus na zmianę z przesuwaniem premier nieistniejących gier. Jak tam deep dałn klapy? TLG? Na PS4 czy PS5?xDDDDD

Dwa tygodnie xDDDDDDDDDD

Opublikowano

Leki to niech zażyją ci co podniecają się gifami i kłócą się która gra będzie lepsza QB czy U4 przed zagraniem w nie. Wszyscy zachowujecie się jak figaro. Czyli teoretyzujecie o grach których nawet na oczy nie widzieliście.

P.S. Figuś plusa muszę dopiero 10 maja kupować  :obama:  . Bałem się że mi się budżet na kwiecień nie zamknie (dużo wydatków) 

Opublikowano

czemu yeti hejtuje symulator kapieli ze starym?

Opublikowano

Publiczny lincz na Figaro jest wręcz przykry. Aż mi się go żal zrobiło.

PS. Zaraz się okaże, ze Uncharted 4 wyjdzie w październiku ;)

Opublikowano
P.S. Figuś plusa muszę dopiero 10 maja kupować  :obama:  . Bałem się że mi się budżet na kwiecień nie zamknie (dużo wydatków) 

Spoko, to jak masz w maju budżet otwarty to możesz mi kupić u4 bo 12 maja mam urodziny :bunny:

Opublikowano

Sony takie dobre, dało więcej czasu botom, żeby mogły się przygotować psychicznie na masakratora graficznego uncharted 4.

Trzeba być MS, żeby pozbawić swojej konsoli gier ex, mydlic oczy jakąś wsteczna która nikogo..

Dla klapów już nawet kolejne przesunięcie premiery gry jest zaletą, które w ich upośledzonych oczach jest kolejną zaletą przemawiającą na korzyść ich pokracznej konsoli.

Ładnie Sony wytresowało swoich klientów. Plują na nich, a oni jeszcze dupala wypinają.

Opublikowano

Dla klapów już nawet kolejne przesunięcie premiery gry jest zaletą, które w ich upośledzonych oczach jest kolejną zaletą przemawiającą na korzyść ich pokracznej konsoli.

Ładnie Sony wytresowało swoich klientów. Plują na nich, a oni jeszcze dupala wypinają.

No wiadomo, lata ruchania w dupsko przez Kaza tak wytresowało klapków, że teraz instynktownie na każdy kolejny przejaw gangbangu wypinają tyłki :banderas:

Czyli marzec należy do X1 i Win10 z definitywną wersją Ori and the Blind Forest oraz Killer Instinct Season 3 a kwiecień przeminie pod znakiem Quantum fucking Break od mistrzów z Remedy :fsg: 

A klapy się cieszą :dynia:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

xD Najgorsze multiplatformy, najgorsze wersje exow i chyba najglupsza spolecznosc w historii Xbox'a.

Jakby wam nawet napisali, ze koncza wsparcie konsol, to i tak czytalibysmy

ze z Xboxem nigdy jeszcze nie bylo tak dobrze

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.