Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Kolejki jak za komuny, pecety mają swoje święto. W TVN24 była relacja na żywo.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 992,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Co roku to samo, dumne przedstawiciele PC Master Race idą na swoje święto oglądać LOLa

xdddddddd

Opublikowano

I zrobić selfie z jutuberem, pomacać kosplejerkę. Różne opcje są.

Opublikowano

gdyby nie te kolejki to bym sam chetnie sie na to przeszedl i sprawdzil na zywo o co te cale zamieszanie, nie tyle co sledzic pol dnia na trybunach te rozgrywki ale do tej calej otoczki, stanowisk wokol, cospleyu itp

Opublikowano

Dzisiaj vp vs fnatic a ja w robocie będę akurat ;/

Opublikowano

Tylko StarCraft 2, Nerchio ma szanse na finał

Korki nie grają czy Nerchio taki dobry teraz?

Opublikowano

Tylko ze NMS swoja mechanika rozperdala 99% tasiemcow AAA i spoko zaplace za ta gre pelna cene bo wyczuwam SZTOS :banderas:

Opublikowano

XDD

DYMANKA CIĄG DALSZY, PLUJĄ NA WAS A WY JESZCZE NADASTAWIACIE DRUGI POLICZEK Z RADOŚCI.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ogólnie esport to ostatnia ostoja czegoś wartego na PC. Na szczęście oglądanie jest darmowe, więc nie trzeba bulić za złom, na którego nawet porty remasterów 10-letnich z gier konsol są skiepszczone i robione na pałę. Acz ja tam nie oburzałbym się za to na wydawców, bo po co się dla cebulaków starać, kupią i tak za 3 dolce w humble bundle, to niech przynajmniej mają wersję tyle wartą ;)

Opublikowano

bo po co się dla cebulaków starać, kupią i tak za 3 dolce w humble bundle

odezwała się największa cebula z plusa na forum

Opublikowano

XDD

DYMANKA CIĄG DALSZY, PLUJĄ NA WAS A WY JESZCZE NADASTAWIACIE DRUGI POLICZEK Z RADOŚCI.

japa bocie

Opublikowano

XDD

japa bocie

Dzięki, ale ze mnie taki bot jak nintendofag.

Kaz :3

Opublikowano

XDD

japa bocie

Dzięki, ale ze mnie taki bot jak nintendofag.

Kaz :3

hav7n wybacz mu bo nie rozumie :xboss:

Opublikowano

Hav7n jaka wspaniała przemiana :banderas: ale będą imprezki na psn

Opublikowano

Wiedziałem, że miałem rację z kubsonem. :banderas: 

Opublikowano

W przyszly piatek dostaje wyplate od Mustafy i nie wiem czy nadkonsole brac juz teraz czy dopiero po Wielkanocy bo jak prawdziwy Polak Katolik jade wtedy do Polski poswiecic jaja?

Pomozcie drodzy koledzy!

Opublikowano

W Polsce może będą wersje z biblią, ale to bliżej maja. :kaz: 

Opublikowano

Bo chce na plejstejszynowe party wbić

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.