Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jak dla mnie to nic ciekawego i strata czasu.

Czyżby tym razem jakiś sensowny kod wrzucili? Ja betę wywaliłem z HDD po godzinie.

Gra dalej jest nudna jak flaki z olejem.

Chodzi raczej o to, że same postaci mają dwie zdolności na krzyż i cała rozgrywka opiera się właściwie do nawalania jednego przycisku na padzie.

To chyba znowu muszę ściągnąć betę i sprawdzić :P

No kopalnia beki - polowa postow w temacie Dona, ktory gre uwaza za crap, ale w nadziei wchodzi co pare miesiecy by jeszcze troche czasu na niego zmarnowac xD

Dzieki za na biezaca nas informawales zia, wszytskim pozostalym graczom an forum pewnie byloby szkoda czasu !

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ale chcesz powiedzeć, że co, nie wolno mi sobie darmowej bety ściągać i sprawdzać co jakiś czas czy jest postęp? Już tak ci się na głowę rzuciło? Pogrążasz się z każdym swoim postem jeszcze bardziej :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

ladna pustynia z grami na tym Xie, skoro komus chce sie 7 razy bete tego samego crapa sciagac, w nadzei, czy moze jest jakis postep xD

Opublikowano

Dr3 na pc chodzi bardzo dobrze. Powyżej 60fps na gtx 970, więc pewnie i na laptopach da się odpalić jak się pogrzebie w ustawieniach

Opublikowano

Mikroszafot zaorał Lionhead? I bardzo dobrze!

30acos4.gif

Szwendable to była dla mnie zawsze najgorsza z najgorszych ekskluzywnych serii M$. Jedynkę olałem, natomiast przy dwójce zasnąłem gdzies tak na samym początku, jak miałem po raz fęfnasty szwędnąć się parę wirtualnych kilometrów za świecącym punktem,żeby sie przypadkiem nie zgubić. Płakał za nimi nie będę, bo Legends zapowiadało się jeszcze gorzej. Także darmozjadów mi nie żal. Wynikną z tego dwie pozytywne rzeczy:

1. Mikroszafot przeznaczy zwolnione środki na coś o wiele bardziej rokującego.

2. M$ tym chwalebnym posunięciem przystawia tzw lut lampę do dupsk ludzi z Rare, bo jak się nie wezmą do roboty to będą następni.

A branzlującym się i pohukującym niczym małpy w buszu z radości klapom przypominam,że Sory też żegnało się i to bez żalu z nieudacznymi patafianami, np f-mą Zipper Interactive, także tego... :lapka:

Te Zipper wydawało same crapy wiec sie nie dziwie ze zamkneli. Ale Lionhead studio to bardziej zasluzone studio. Black & White i dwie czesc Fable to były naprawde spoko gierki.

Opublikowano

„Miałbym otwierać konsolę i wymieniać części? To nie jest nasz plan. To jest właśnie szczególne w konsolach. Kupujesz urządzenie, podłączasz do telewizora i możesz grać, to wszystko działa i nie zamierzam dodawać śrubokrętów do konsoli.

A, boty myślały, że podczepią pod USB szrota przystawkę, i będzie upragnione 1080 w 30 klatkach.

Opublikowano

Wystarczy że ogarnął esram i już będzie 1080p, a gdzie jeszcze moc chmury i drugą strona gpu :fsg:

Opublikowano

Tak ogarneli, że pokazali Crapdown co można zniszczyć każdy budynek bez przechodniów i samochodów.

Marketingowa papka, xone jest słabszy, każda gra dostaje po pupie (zwłaszcza w V sync i antyaliasing).

Czujecie? Konsola nowej generacji, a przy obracaniu kamerą, obraz się załamuje?

Ex w 720p (Don, wam wytłumaczy dlaczego taki zabieg)

Trucie populacji, że tylko na xone najlepsze gry, a zaraz info że wszytko leci na pc?

Czy to sony wymyslilo zakaz używek?

Czy sony pakowało w każdej konsoli kamerkę, która nikogo?

Czy sony, swoje mocarne ex pakuje w pc?

Czy sony zrobiło premierę tylko dla wybranych krajów?

Ms sam sobie strzelił w łeb, robili wszytko od początku aby z(pipi)ać tą konsole.

Dali jakąś wsteczna, co ludzie już dawno ograli gry z x 360, ale boty jaranko, bo będzie granie w gry z 10 lat w 25 klatkach.

Opublikowano

Jak czytam te Twoje kłamstwa to przyznam szczerze że z nieukrywaną przyjemnością oklepał bym Ci mordę.

ha ha ha ha ha.

No i nie mówiłem ze spora część userów tu to nerdoza z niedoj.ebaniem mógu:)

Opublikowano

Ale co? Przecież to sama prawda co napisałem.

Czekamy na kilogramy ściemy ZERATULA, co myśli na temat braku podłączenia pod USB do szrota mocy smoka aby obraz nie był rozmazany, i zamknięciu super studia które nikogo, tzn wszyscy byli zachwyceni póki studio istniało,no ale jak poszło info że fable idzie na telegazete, to boty nagle że gra (pipi)owa.

Opublikowano

Tak się zastanawiałem kto lajkuje te bzdury czeskiegomajstra, a tu bez niespodzianek KacPerKing :reggie:

jakie bzdury ? czysta prawda

co do klepania mordy, spokojniej bo wychodzi na to że rzeczywiście masz coś nie tak z główką :reggie:

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

Tak się zastanawiałem kto lajkuje te bzdury czeskiegomajstra, a tu bez niespodzianek KacPerKing :reggie:

Randomy.

Opublikowano

Każdy był randomem, więc po (pipi)a piszesz? Jakby trep dał plusa takiemu to co? Ujma na honorze?

Jakie ograniczenie umysłowe.. Lepiej (pipi)nąć xd, albo (pipi)ową emotke, niż się konkretnie wypowiedzieć..

Opublikowano

Tyle, że 90% Twoich wypowiedzi to taki kopiuj-wklej tego co pisze YETI (co samo w sobie jest kopiuj-wklej jego własnych wypowiedzi). Zrozum, że tego nie da się skwitować inaczej, niż "xdd", bo jak to mówi anglojęzyczna część świata "it''s just so wrong on so many levels". :reggie:

Miej na uwadze, że są tutaj ludzie z doświadczeniem liczonym w kilku miesiącach, a posiadający setki plusów. Najczęściej są zabawni lub piszą z sensem i na nie zasługują. Spróbuj może w innych tematach, a jak już wyszlifujesz swój styl to wróć tutaj obrzucać się fekaliami. Dasz radę, wierzę w Ciebie. :)

Opublikowano

Każdy wie, że temat dla beki, niczym teksty obrony xone przez Dona.

Skoro na forum, powstają tematy typu : czy dasz się wyruchać w dupe za $, i wypowiadają się ludziki z wieloma postami czy plusikami, to nie widzę problemu aby w tym temacie walić farmazony na temat tej czy innej konsoli w sposób odbiegający od poprawności logicznej czy umysłowej.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

pomijajac fakt, ze niektrore exy pokroju Dead Rising, Ori itp. chodza na 6 letnich laptopach lepiej niz na nextgenie MS.

i jakoś poprzesz ten fakt jakimiś argumentami i linkami czy kolejny raz piszesz wyssane z palca bzdury?

daj namiary na lapka z 2010 roku które odpali Dead Rising, Ori oraz Ryse. Czekam.

Hp DV6 z 6770m na pokładzie, a i były wydajniejsze karty graficzne niż ta z amd (wtedy najbardziej powszechna).

A wybacz nie doczytałem "lepiej", no fakt lepiej to raczej na żadnym nie odpalisz, ale w przyzwoitych detalach da się pograć na lajcie (30 klatek).

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Wystarczy że ogarnął esram i już będzie 1080p, a gdzie jeszcze moc chmury i drugą strona gpu :fsg:

Generacji im nie starczy na to wszystko.

Kiedy PS4 ?

Opublikowano

Console Wars potrzebuje przygłupich klapów.

Natura nie znosi próżni, dlatego po zbanowaniu Irasa, exacta i lemonki w CW pojawili się czeskimaster i kacperking (brzmi jak nazwa loda)

Opublikowano
Naprawdę smutno słuchać wiadomości o Lionhead. Microsoft jest niszczycielem zespołów first party. Siedem lat temu byliśmy świadkami innej historii.”

Spencer jak zaorał, ostatnie gwozdzie wbija, odyebało mu

http://www.ppe.pl/news/42275/lionhead-studios-nie-wiedzialo-o-anulowaniu-fable-legends-microsoft-jest-niszczycielem-zespolow-first-party.html

Opublikowano

Tydzien temu byla gadka ze pozycja marki Xbox i calego gamingu w microsofcie jeszcze niegdy nie byla tak silna xddd

No chyba same poyeby tam zostaly.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Pewnie czekali na zakup Xone do premiery FL. Przecież wszędzie klapeusze pisały, że to będzie renesans gier F2P i już zacierali ręce na to Fable 4 już za 5 lat. A KALIMBA? Paaaanie, najlepsza gra na Xone, wiele razy czytałem takie wpisy na ppe ;) Oczywiście teraz wielka drama bo zamykają studia, które robiły gry z których szydzono latami. Jak to czytałem? Fable skończyło się na pierwszej części, a Lionhead w ogóle na Black & White. To samo było z odejściem Bungie, 10 lat śmiechy hihy i nagle BOOM, najlepszy developer na rynku, takie skillowe FPS'y robili, posypały się analizy i cytaty w CW jakie to Halo Reach było zaawansowane technologicznie. No szkoda tylko, że wszyscy do takich wniosków dochodzili po fakcie ;) Już nawet Activision nie straszne, w końcu wydają Halo na PS4 :P

Opublikowano

Ciekawe don czy ty kiedys dojdziesz po fakcie ze ms jednak cos zrobil zle czy bedziesz dalej bronil lemonka style.

Edytowane przez hav7n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.