Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Kuźwa , co ten MS  odwala? Przecież to już nie jest nawet śmieszne. Studia zamykają ,o nowych dużych grach nie wspominają. Jakieś niezdrowe kombinacje z PC. Co ma mnie nastrajać pozytywnie jako posiadacza Xona? Wsteczna kompatybilność?  nawet ta Forza apex na pc to komedia. MS  nigdy nie zrozumie rynku  gier PC a  teraz wybitnie traci to co wypracował udaną w 80%( nie licze kinecta) erą X360. To co teraz robi MS to komedia. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Koniec końców gunwo to da, ino zaszkodzi. A ten Rise Tomb Raider to też W10 exclusive?

nope

Opublikowano

To co robi teraz Microsoft to szybkie cięcie palnikami łajby, która idzie na dno, aby jeszcze trochę pieniążków wpadło za złom.

Opublikowano

Skończy się na tym, że do świata rzeczywistego pójdzie fama że gry z Xboxa są na pececie, (pipi) że to w małej części prawda a w większej gów.no prawda, a MS już zbiera cięgi za to. Tak samo jak z mitem że xbox nie odpala używek, który żył parenaście miesięcy po premierze sprzętu.

na dzien dzisiejszy jedynie Forzy, HALO i Sunseta brakuje na PC, choc o Forzy przynajmniej sie wypowiedzieli, ze kazda kolejna czesc bedzie ukazywac sie na rynku komputerowym.

Jezeli wszytskie gry beda wstawiac wylacznie na ten swoj nedzny sklepik, to i na konsolach i na PC sprzedaz bedzie marna...

Edytowane przez easye

Opublikowano

A ja to mam w pupie M$ zyebie sprawe i pogrąży Xboxa to kupie pc/lapka i wycisne radośnie pierdylion godzin w kerbale i inne pctowe gierki, cos tam przecież AAA wychodzi.

Izi pomusz mi bracie blaszany i napisz mi exy z pc i jakiegos uber lapka poleć do 2000-3000zł na którym ogram wszystko na full detalach w minimum 1079p 59 fpsach. edyta w sumie to tylko chce kerbale z 10-20gb modów.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Lara nie miala byc zadnym Windows Store exem. Tak samo jak dopakowana wersja Ori jest tez na Stemie ale QB juz nie XDDDD

200_s.gif

Opublikowano

Dlatego nie zdziwie sie, jak QB tez po paru tygodniach wyladuje na steamie.

A ja to mam w pupie M$ zyebie sprawe i pogrąży Xboxa to kupie pc/lapka i wycisne radośnie pierdylion godzin w kerbale i inne pctowe gierki, cos tam przecież AAA wychodzi.

Izi pomusz mi bracie blaszany i napisz mi exy z pc i jakiegos uber lapka poleć do 2000-3000zł na którym ogram wszystko na full detalach w minimum 1079p 59 fpsach. edyta w sumie to tylko chce kerbale z 10-20gb modów.

Mysle, ze w dziale PC chlopaki Ci szybciej pomoga, niz ja - ale za 3 kafle, to zlozybys smoka nad smoki.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mam X1 i ps4, ale chyba czas sprzedać bona i za tę kasę kupić znów wii u z jakimiś giereczkami tj. przejść do maja xeno/yoshiego i puścić dalej. Poczekam może jeszcze do quantum, ale nie dłużej, bo jak widać będzie tylko gorzej. Piszę to z lekkim smutkiem - jak m$ zwinie żagle, to Sony zacznie nas dymać jak nigdy dotąd, a wtedy no cóż jedyną drogą ucieczki będzie Master Race albo pogodzenie się z polityką Kaza. 

Za trzy kafle wcale nie złożysz teraz jakieś uber budy, szczególnie że ceny procków intela i kart nvidi 970 i 80 poszły do góry.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

2LYppJj.png

:reggie:

Coś czuję, że w następnej generacji $ony z monopolem pokaże jak umieją podwójnie doładować....w dupę klienta. 

Opublikowano

Ciekawe co będzie z Rare i tą gierką z piratami. Zresztą teraz już wiadomo, że każdy przyszły ex na bona wyjdzie 100% na PC.

Opublikowano

2LYppJj.png

Coś czuję, że w następnej generacji $ony z monopolem pokaże jak umieją podwójnie doładować....w dupę klienta. 

I tu sutku masz racje.. Monopol to najgorsze co może się przydarzyć naszej branży

Opublikowano
Nie zapominaj o traktowaniu "swoich" maskotek.

Nie wiem

hololens-young-conker-game-microsoft-620

o czym

614164859.jpg

do mnie mówisz

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Hands-On-ToeJam-Earl-III-2.jpg

Wiem 

5166.jpg

Na pewno zaraz  ktoś mnie poprawi ,że to  musiało sie tak stać. No i ,że MS jest lepszy w kreowaniu marek  i ogólnie szanuje developków 

PS.

Perfect_Dark_Zero_Coverart.png

Nie daruje im tego szm(S)atławcy

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)

Opublikowano

2LYppJj.png

Akurat te studia to robily jakies popierdulki na hololonsy albo sparki ktore #nikogo wiec czy ja wiem czy tak zle sie stalo?

To ze Legends skasowali bo bardzo dobrze tylko nie wiem po co sie yebali z tym tyle czasu, zamknieta beta przez rok, NDA, podjar dx12 i crossplayem na kazdych targach, na GDC pokazywali to wrecz jako swoj flagowy tytul XDDD. Nie wie czy od razy trzeba zamykac studio, nie mozna im pozwolic zrobic cos nowego? Czy MS zawsze musi miec polityke ze jeden dev = jedna gra?

z reddita:

Big Park - Kinect Games

Good Science - Kinect + Hololens Games

FUNction - Hololens Games

SOTA - Hololens Games

Team Dakota - Project Spark

Lionshead - Fable

Press Play - Mobile Games

Leap Experience Pioneers - Hololens most likely, couldve been Kinect

Nic straconego ale Ms nic sie nie nauczyl, juz sa newsy ze zamordowali 8 devow, wszystkie exy leca na pc, a od poczatku generacji ciagnie sie smrod always on i 720p :reggie:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Smutne. Fable 1 i 2 uwielbiam a i fable 3 miało swoje plusy. Dodatkowo pamiętam produkcje lionhead na pc jak the movies czy black & White. Zapewnili mi ponad 300 h dobrej zabawy. Zapale świeczkę dziś wieczorem dla nich. No i kupię na steam fable anniversary tak dla przypomnienia

Opublikowano

Jaka kupy revizje ps4 polecacie?

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Zabawne są tu komentarze niektórych o śmierci Xboxa jak na tym xbox one nadal jest więcej exów niż na ps4 jak ktoś nie lubi jRPG i nawet zakładając gry które jednocześnie są na PC.

Czekam na możliwość streamingu ps4 na pc. wtedy może zastanowię się nad częstszą grą na ps4 na razie wole xbox one bo gold tańszy i lepszy oraz mogę na moim taborecie grać tak jak lubię. Bo o kanapę mam walkę z moją kobietą. Kto w związku ten zrozumie że tv nie zawsze jest dostępny a tak grając wczoraj w division po 2 h przeniosłem się do mojej pc'towej jaskini i grałem dalej bez wychodzenia z gry.  Naprawdę poza uncharted 4 nie ma dla mnie gry w tym roku na ps4. Chyba że nagle persona wyjdzie lub jakiś inny fajny jrpg ;)  

Opublikowano

Zabawne są tu komentarze niektórych o śmierci Xboxa jak na tym xbox one nadal jest więcej exów niż na ps4 jak ktoś nie lubi jRPG, przygodówek, platformówek, gier z Japonii i ogólnie jara się tylko strzelankami i nawet zakładając gry które jednocześnie są na PC.

Dokładnie tak.

Opublikowano

Zabawne są tu komentarze niektórych o śmierci Xboxa jak na tym xbox one nadal jest więcej exów niż na ps4 jak ktoś nie lubi jRPG, przygodówek, platformówek, gier z Japonii i ogólnie jara się tylko strzelankami i nawet zakładając gry które jednocześnie są na PC.

Dokładnie tak.

O jakich platformówkach mówisz? O Knacku i remake'u Ratcheta? LOL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.