Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Uwierzyli że jestem xbotem xddd

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

To tak samo jak ze mną i Nintendo. Czekam tylko na właściwy moment do uderzenia. Rayos już mi je z ręki   :Coolface:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

A tak się fajnie z Tobą łooooiło w Tajtany. A teraz powoli się stajesz drugim easeyemm ponieważ zapewne gdzieś za pół roku przeskoczysz na PC.

Opublikowano

:trollface:

Tajtany xDDDD

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy

Opublikowano

Kermit juz mi grzeje miejsce w krolestwie blachy :fsg:

Opublikowano

:trollface:

Tajtany xDDDD

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy

Walllllly.......Idź lepiej dalej sponsorować Capcom. Bo jeszcze ich studio upadnie :D

Opublikowano

Genialny trolloning :D

xdddddddddd

Opublikowano

Jak by upadło i nie miał bym szansy zagrać w kolejnego DMC,SFa to albo RE2 Remake to autentycznie był bym załamany.

Więc ciągle Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyy

W ogóle kim ty randomie jesteś :dynia:

Opublikowano

LMAO nie znasz salwadora? Ja też nie.

Opublikowano

elemejo

Opublikowano

Jak by upadło i nie miał bym szansy zagrać w kolejnego DMC,SFa to albo RE2 Remake to autentycznie był bym załamany.

Więc ciągle Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyy

Random który zlałby Cię w tego gaaay SF-a bez popity  :dynia:

Opublikowano

Jak tam Adi i inne blaszki. Nowe stery do Gdzieforsa zainstalowane? Tylko z nimi wspaniałe doznania z The Division!

Mamy ważną informację dla wszystkich graczy na komputerach osobistych. Nie instalujcie najnowszych sterowników wydanych przez NVIDIA. Gracze informują o sporych problemach z użytkowaniem PC-tów po dokonaniu stosownej aktualizacji.

NVIDIA opublikowała najnowsze sterowniki dla posiadaczy kart graficznych GeForce. Wersja 364,47 miała usprawnić i zoptymalizować rozgrywkę w Tom Clancy's The Division oraz Need for Speed, ale gracze informują o sporych problemach.

Po zainstalowaniu plików zainteresowani mają problemy z normalnym korzystaniem z PC-tów. Użytkownicy ostrzegają przed ciągle wyskakującymi niebieskimi ekranami, przez które nie można włączyć systemu, czarnymi ekranami, czy też innymi niedogodnościami. Warto zauważyć, że problemy dosięgają graczy korzystających z różnych sprzętów, więc aktualnie najlepiej nie dokonywać aktualizacji.

Inżynierowie NVIDIA szukają rozwiązania błędów, ale firma ma problem ze znalezieniem robaków. Aktualnie pojawiły się dwie poszlaki (podłączony więcej niż jeden monitor oraz ekspresowa instalacja), ale w obu przypadkach były to nietrafione strzały.

http://m.ppe.pl/news/42294/nie-instalujcie-najnowszych-sterownikow-nvidia-gracze-informuja-o-sporych-problemach.html

Ja im serio współczuję, jak nie zrąbane porty, to zaś sterowniki, jak nie sterowniki to hardware. I to wszystko za grube tysiaki...

XDDDD

Opublikowano

Random który zlałby Cię w tego gaaay SF-a bez popity :dynia:

Chciał bym to zobaczyć :dynia:

Opublikowano

kubson zachwycony driveclubem, hav7n plujacy na xone, suteq juz za momencik poczuje niebieska moc przy uncharted4 i zaleglym bloodborne

dwa rodzyny don i mazzeo zostaly, tyle zostalo na forum z potegi microsoftu, z xboxem nigdy nie bylo tak dobrze!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

te generyczne mordy xddd o chce byc jak ten z prawej, od razu czuje więź z tym bohaterem

Opublikowano

cover-front-610.jpg

niebieskie karakany zaorane.

yup, to są zdecydowanie postacie od zachodniego deva

rzygam

Opublikowano

dobra loszka, biegne bo xbona

Opublikowano

Jd Fenix xDDDD bardziej przypomina syna Blazkowicza xD ale klimat i gra pewnie będzie :banderas:

Opublikowano

cover-front-610.jpg

Ryje to oni mają pierwsza klasa.

Kiedy premiera na Win10 ? :kaz:

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

Wyyebane na JD i tak bede biegal ta dziunia z lososiowa pila :banderas:

Opublikowano

yup, to są zdecydowanie postacie od zachodniego deva

rzygam

ch/uj kogo obchodzi jak wyglądają, ważne że będzie mielenie lucudta z gnashera

no tyż prawda

plus za kanapowy coop

Opublikowano

no nie gadajcie, ze gearsy mialy slabe postacie :/

widac, ze ekipa sie zmienila i niestety nie czuje klimatu :(

Czuc inspiracje zmierzchem czy innym guwnem dla niedoyebanych nastolatkow.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.