Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dobra ku,rwa miarka się przebrała ten je.bany chinski plastik, te guwno pierd.olone bez gier doprowadza mnie do etapu w którym naprawdę odechciewa się grać w gierki, wczoraj odpalam obesraństwo trójnożne pie.rdolone z zamiarem odpalenia dlc do wiedzmina w końcu (kupiłem na premiere ale przez to sterowanie musiałem odpocząć) na start przywitał mnie 12 patch to tej gry (xD) czyli ileś tam giga zaciągnania oczywiscie po pól godzinie wypier.dolił błąd musialem całą zawartość wyje.bać i zaś sciągać aktualizacje 18gb przewidywany czas 3h no to pograne poszedłem spać, wracam dzisiaj pracy odpalam to guwno oczywiscie nie wybudziła się z uśpienia i musialem ją restartować wyciągnieciem wtyczki (zrobiła tak juz z 5 czy 6 raz) po właczeniu gry nie mogłem przewinać poczatkowego intra (WIDZE WAS GŁODNYCH SPRAGNIONYCH A WEŹ IDZ DO CH,UJA) myslę sobie oho ku,rwa sejwy wypier.doliłem pewnie oczywiscie gra się nie chciałą odpalić zanim nie pobrałem darmowych dlc z kilkoma questami i ponownie musiałem sciągać serca z kamienia myślę ok pogram w coś innego odpalam coś innego a tutaj ta pier.dolona chinska zabawka zaczyna wyć jakby chciała odlecieć na tamten świat

VqlDcBV.png

z ciekawości zmierzyłem poziom decybeli wyszlo 60 według miary natężenia db wychodzi na to, że ps4 jest ekwiwalentem włączonego odkurzacza :kaz: 

nikt tak was nie wyrucha jak sony, mój piękący odbyt będe czuł jeszcze długo

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Już jakiś czas temu pisałem ze Ps4 chodzi głośno i zbiera kurz tak samo dobrze jak odkurzacz xD

Ale model cuh-1216 chodzi tak jakby nie chodził :banderas: mam nadzieje że tak już będzie zawsze, nawet pad trzyma dłużej niż ostatnio i to uczucie gdy wkładasz do środka płytkę i 30 sekund pozniej możesz już grać

I<3Playststion

Edytowane przez kubson

Opublikowano

To na chuy trzymasz jeszcze to gónwo pod TV bluber?

Opublikowano

z ciekawości zmierzyłem poziom decybeli wyszlo 60 według miary natężenia db wychodzi na to, że ps4 jest ekwiwalentem włączonego odkurzacza :kaz:

nikt tak was nie wyrucha jak sony, mój piękący odbyt będe czuł jeszcze długo

Po prostu wadliwy egzemplarz - bywa i tyle.

Mam premierówke po wymianie pasty i padów i chodzi elegancko. Nowszy wypust to już w ogóle jest dużo cichszy. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Starh, ja się boję do Ciebie pożyczać to ps4. Cały czas mam wizję, że ona się w transporcie rozleci. XD

Opublikowano

Starh, ja się boję do Ciebie pożyczać to ps4. Cały czas mam wizję, że ona się w transporcie rozleci. XD

Daj na tace, to wytrzyma  :reggie:

Opublikowano

powiedzieli wszyscy posiadacze konsol sony.

(pipi), miałem problemy z psxem  wadliwy model, miałem problemy z ps2 - wadliwy model, miałem problemy z drugim ps2 - wadliwy model. Miałem problemy z ps3 - wadliwy model, oddałem kumplowi za browara. Potem się czyta, że tyle egzemplarzy tego ścierwa poszło w świat. 

No ale oczywiście rozumiem, Mendrkowi, Jetiemy, Kacperowikongowi chodzi jak złoto i mają nawet online

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Dobrze że xboxy niezniszczalne :obama:

Opublikowano

czwarte ps, licząc od psxa, po ps2 i na 4 kończąc. nigdy nie było przerabiane, ani w serwisie pomijając wadliwy ds od psxa i ds3 którego analog zdupczył się po 4 latach użytkowania.

wspaniale się czyta jak boska ręka sprawiedliwości każe was za nieszanowanie marki. :fsg:

Opublikowano

powiedzieli wszyscy posiadacze konsol sony.

(pipi), miałem problemy z psxem  wadliwy model, miałem problemy z ps2 - wadliwy model, miałem problemy z drugim ps2 - wadliwy model. Miałem problemy z ps3 - wadliwy model, oddałem kumplowi za browara. Potem się czyta, że tyle egzemplarzy tego ścierwa poszło w świat. 

No ale oczywiście rozumiem, Mendrkowi, Jetiemy, Kacperowikongowi chodzi jak złoto i mają nawet online

dokładnie, chodzi jak żyleta :usmiech:

Kilka razy się wlacza suszarka, ale potem jest niesłyszalna, wiec nie wiem o co kaman.Aż tak zle jak u blubera nie mam

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

To na chuy trzymasz jeszcze to gónwo pod TV bluber?

NEAR, PERSON 5, NIOHNIOH

Opublikowano

Bluber nie sprzedawać ps4, jeszcze coś razem zagramy :lapka:

Opublikowano

No co ty bluber, moja PS4 jest cichutka większość czasu ... wprawdzie jest to spowodowane tym, że ten szrot w ogóle nie jest używany, no ale to tylko mało ważny szczególik.

Opublikowano

Miałem podobny problem, ale na szczęście umowa była zawarta na odległość z odbiorem osobistym i po prostu oddali mi kasę. W innym przypadku sytuacja patowa, bo wysyłać konsolę do tego francuskiego serwisu to spore ryzyko.

Opublikowano

Kto w ogóle będzie grał w dałno-totemy, kiedy już za moment taki sztos nadciąga?

:obama:

Opublikowano

X-korki ma tyle mocy, że starcza na ładna grafikę i fantastyczny gameplay. :banderas: Namówiłem dwóch kupli z pracy na zakup One'a i są zachwyceni, bo jest w co grać. Kupując PS4 skończyliby BB i konsola do żyda.

wy gracie tylko w tym Białymstoku w exy? Ach polska C...
Opublikowano

ps4 jest głośne ale tylko jak pracuje. Na szczęście większość czasu siedzi cicho wyłączona .  Jak słyszę argument wymień pastę a potem klapy śmieją się z graczy pc'towych. Wiecie ja mam procesor ten sam od 4 lat. Pasty nie wymieniałem od nowości a chodzi cichutko :D A komputer to ja mam uruchomiony prawie non stop 24 h na dobę.  PS4 jest s(pipi)onym kawałkiem plastiku rozumiem jeszcze tych co mają od nie dawna że bronią. Kupili po rewizji i po wyjściu bloodborne. Ci co kupili na premierę i nadal bronią to chorzy na umyśle ludzie. :D Można kochać markę ale szanujmy się. Jak ktoś nas rucha w dupe to niezależnie czy nazywa się tata czy jest obcym facetem powinniśmy postawić się i powiedzieć NIE!

Xbox One jest zrobiony ze 100 razy lepszych materiałów. Wiem że mój XONE przetrwa najbliższe 3 lata z ps4 nie jestem pewien. Dlatego odpalam tylko dla exów już :P Chcieli tanim kosztem upchnąć lepsze podzespoły to na innych rzeczach koszta ucięli. Nie wiem jak można tego bronić.

Opublikowano

ale co jest dokladnie 100 razy lepsze ? Plyta glowna ma drozsze kondensatory ? jest jakos inaczej ekranowana ? Kosci pamieci sa lepsze ? W tych konsolach nawet ten sam procesor AMD siedzi. Moze lepiej ze wsadzili karte graficzna ktora nie domaga w swoim waskim gardle ? W sumie latwiej byloby, gdybys wymienil choc 5 lepszych czesci siedzacych w srodku konsoli.

Przy okazji - jaka masz karte w kompie ? Bo nie wierze, ze chodzi cichutko jak odpalisz Tomb Raidera na Wysokich/Ultra.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Isi moja pralka chodzi ciszej niż ps4. Tutaj nie ma o co walczyć. 

Opublikowano

Ale ja w to wierze, bo jednak te PS4ki sa totalnie randomowo montowane, sa rewizje glosniejsze, cichrze, moja premierowa jest cichutka do dzisiaj. Mialem Ona, ktory mial glosny dysk (nawet po aktualizacji) i co jakis czas slyszalem jego talerz i specyficzne swierczenie - wiele osob by juz wymienialo, ale siedze od konsol 2 metry i mi to w ogole nie przeszkadzalo. Co wiecej - konsola u mnie zdecydowanie chodzi ciszej niz moja karta graficzna grajac w Tomb Raidera. Moze Pecet Blantmana jest cichy jak 24h na dobe siedzi na pulpicie, albo gra w gry z komorki, przy ktorych system w ogole nie wytwarza ciepla. No i nie dziwne, ze PS4 jest glosniejsze niz Xbox - ma mniej miejsca na cyrkulacje powietrza, mocniejszy sprzet, ktory wytwarza wiecej ciepla, ale jakos nie widze w internetach postow o palacych sie ukladach, jak to mialo miejsce z 360tka.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Palić się nie pali ale bez sluchawek do ps4 nie warto podchodzić (przynajmniej mojej) 

Opublikowano

izi zapominasz o jednym aspekcie - w XO jest jeden duży wiatrak, który powoduje znacznie mniej hałasu gdyż wolniej się obraca, w PS4 za to jest jeden mniejszy ale szybki. Poza tym wystarczy spojrzeć na obrazki i widać, że ten w ps4 to jakiś chiński plastik.

xbox-one-ps4-4.1385083297.jpg

No z czym do ludzi. :yao: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.