Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Już jak się klapy szamocza xdddd

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

To już bardziej logiczne jest wydanie nowego xboxa, tylko po to aby boty miały wymarzone 1080p :kaz:

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

Nie ma opcji, żeby coś takiego wyszło, swego czasu x360 wprowadził hdmi, ale różnica nie była strasznie duża względem component, ale tutaj 4 k plus lepsza grafa itd.. Chyba żeby wymieniali konsole za symboliczną dopłata, ale też nie ma opcji. Plotka jak (pipi), przecież jakby to była prawda, to xone byłby na poziomie x 360, względem ps4 4K gruszczyk edition.

Opublikowano

Oto Plan Sony:

- Kaz sprzedaliśmy ponad 40 mil konsol, a sprzedamy jeszcze więcej nie?

- No jasne Shu, przecież w kwietnu wychodzi Rachet, a w maju Uncharted rozbije bank!

- No właśnie i dlatego też pragnę podzielić się z Tobą iście diabelskim planem!

- Jakim?

- No słuchaj, ludzie kupili konsole, nowi kupią dla U4 (pewnie milion pęknie w tydzień), a my im w maju na E3 (pipi)niemy zapowiedź ulepszonej wersji :yao:

- haha, te lemingi znów ją kupią :yao:

6jZmVW0.gif?noredirect

żeby nie było, że jestem na nie... to powiem tylko, że gdyby ta wersja była naprawdę dopakowana to sam bym to raczej kupił:P 

Większość forumka pewnie by się zarzekała, że nie kupi etc. Znając jednak życie, przy premierze nowej wersji co druga osoba na forum by ją zakupiła

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Oczywiście, ze każdy klap by kupił xD

wymiana karty graficznej w blaszce raz na kilka lat źle, kupno nowej ps4, bo ma trochę lepszą kartę graficzną - dobrze xD

Opublikowano

Wiadomo, że każdy by na to poszedł, no może oprócz Figaro, bo on dopiero kończy generację ps3, więc zostaje mu zwykle ps4 plus nowe, więc za 20 lat może będzie na czasie.

Suma sumarum, według mnie albo totalna ściema, albo jakaś wersja slim, chociaż patrząc teraz jak to wszytko upakowali, wątpię...

Opublikowano

To chyba byłby 1szy przypadek jeżeli chodzi o konsole, że ktoś wydaje ulepszoną wersje tej samej platformy. 

Opublikowano

tak samo xbox nie radzi sobie z 900p i producenci muszą schodzic do past genowego 720p wiec nie wiem kto tu ma gorzej :reggie:

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

tak samo xbox nie radzi sobie z 900p i producenci muszą schodzic do past genowego 720p wiec nie wiem kto tu ma gorzej :reggie:

no dobrze dobrze, idź pjerdol głupotki gdzie indziej

skrzynka która miałaby w sensownej jakosci obsłużyć 4k dzisiaj kosztowałaby 1000$ co najmniej.

prędzej uwierzę w PS4K które obsłuży filmy w takiej rozdzielczości, by Sony mogło opychać swoje nowe TV

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Przecież to ściema tak samo jak miało być mocniejsze PS4 przed E3 poprzedniem

Opublikowano

prędzej uwierzę w PS4K które obsłuży filmy w takiej rozdzielczości, by Sony mogło opychać swoje nowe TV

gry, filmy... na konsoli Sony powoli zatraca się granica 

Opublikowano

Plotki o tym, że Microsoft chce wydawać ulepszenia do Xbox one, albo w ogóle lepsza wersję - źle, beka, Spencer knur.

Plotki, że sony chce wydać lepsze ps4 - goty, biere dwa, 4k Master race.

Ja (pipi)e jakie te klapy są głupie i ograniczone, to już nawet nie jest poziom cw

Jezu, ale weź nie pi.erdol farmazonów. Starczy wejść na GAFa - już napie.rdolili 50 podstron pełnych rage'u. Tutaj też nikt nie jest tym zachwycony.

Opublikowano

klapy niedlugo zaczna ewoluowac do dwoch odbytow bo sony niedlugo juz w jednym sie nie pomiesci

Opublikowano

Ping już dawno o tym pisał. Mocniejsza wersja PS4 jest bardzo możliwa ale nie do 4k. Chyba, ze rozmawiamy o konsoli wartej 700 zielonych?

Tak czy inaczej konsole [*]

Opublikowano

Boty jak zgrabnie pomijają fakt, że plotka mówi też o ulepszonym Xbonie.

Opublikowano

Insajder który przewidział TLG i FF7 na ostatnim E3, sugeruje, że ulepszony PS4 wyjdzie pod koniec roku i że będzie po prostu grał te same gry, ale w lepszej rozdziałce/framerate. Nie będzie gier eksluzywnych tylko na PS4,5. 

Jezusie. 

Opublikowano

obojetnie czy sony czy microsoft, wypuszczenia w trakcie trwania generacji rewi.zji z mocnieszymi bebechami by gierki wygladaly lepiej to bedzie koniec konsol jakich znamy i totalne high five z pc, juz teraz sie gada ze ta generacja to budzetowy pc w pudelku, a po takim zagraniu to juz (pipi)a nie wiem czym bo sie od pc roznilo?community na imprezie, drozszymi gierkami, garstka exow od sony (bo te z xone juz ida na pc)?

ps4 uruchamiajace filmy w 4k i ewentualnie jakas dodatkowa karta do wspierania vr jeszcze skumam ale dalsze ingerencje to juz bedzie ponad moj klaperski mozg

niestety w moczu czuje, ze wczesniej czy pozniej sony lub m$ cos takiego wypusci i im sie to po prostu oplaci, nowa rewi.zja, pelna kompatybilnosc gierek ze straej rewi.zji do tego te stare gierki chodza lepiej i exy pisane juz pod nowa specyfikacje, i tak wkolo macieju co 2-3lata - to sie niestety sprzeda

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.