Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ja juz chyba wole dyskusje o top20 z cd action nic jakies info insajderkie z dvpy.

Edytowane przez hav7n

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

na E3 Nintendo NX, Xbox One and A Half i PlayStation 4.5? :fsg: 

Opublikowano

PS 4.5 uwaliłoby świetną sprzedaż 4. Nawet XO.5 nie zagroziłby zwykłej czwórce, bo jak wiadomo sama moc nie sprzeda sprzętu. Sony nie może zrobić w wała swoich ovecnych klientów, za dużo do stracenia, za dużo pracy by marketingowo to uzasadnić.

Spodziewam się po prostu ps4 slim i tyle...

Opublikowano

jakie w wala? to sie przeciez super sprzeda bo od lat jest praktykowane na rynsku smartfonow, na nowym sprzecie pojda ci wszystkie gierki z starego ps4, nic nie bedziesz musial placic za przenoszenie, plytka od razu zadziala, do tego odpalona tak gierka bedzie miala np lepszy framerate i podbita rozdzialke - wielu bedzie sie tym jaralo

nowe tytuly beda wychodzic w dwoch wersjach, na stare ps4 kastrat, na ps4.5 na wypasie i widzac roznice bedzie ci sie lezka w kaciku oka robic i bedziesz drzec na analize digital foundry czy wersja na stare ps4 jest choc troche grywalna

smutne ale te czasy nadejda szybko, jakby to byla pierwsza taka plota to bym zbagatelizowal ale microsoft i sony co pewien czas wypowiadaja sie w tym tonie

Opublikowano

Kolejny post insajdera:

-you don't have to fork over more money!
-your existing ps4 will still be the base for ps4 games!
-this is not a new gen, they have 30m+ userbase on existing ps4 consoles!
-there are only some issues if you're jealous! :P
Opublikowano

Juz lepiej blache zlozyc zwlaszcza ze za dwa miechy wychodza nowe karty nvidii wiec konsole znowu technologicznie bedzie w ciemnej (pipi)e. Zreszta skonczy sie na porcie HDMI 2.0 do ogladania netflixa w 4k ale media szumu musza narobic zeby sie klikalo.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

PS 4.5 uwaliłoby świetną sprzedaż 4. Nawet XO.5 nie zagroziłby zwykłej czwórce, bo jak wiadomo sama moc nie sprzeda sprzętu. Sony nie może zrobić w wała swoich ovecnych klientów, za dużo do stracenia, za dużo pracy by marketingowo to uzasadnić.

Spodziewam się po prostu ps4 slim i tyle...

Czujecie tę nutę niepewności, dmuchanie na zimne? Co się dzieje  :doom: ?!!

Opublikowano

No klapki, pora prosić mamę o większe kieszonkowe na upgrade karty graficznej w swoich konsolkach :kaz:

Opublikowano

Ale będzie jazda, klapy będą szydzić z klapoów, że grają na goownie rozmazanym xD

Opublikowano

Klap gorszego sortu

Opublikowano

Jak dla mnie bzdura. Cala masa ludzi wybiera konsole, wlasnie przez fakt, ze kupuja ja raz na dobre pare lat, nie musza w miedzy czasie w nic inwestowac, wymieniac sprzetu itp. Jezeli jakas firma wpadnie na taki pomysl, to bedzie strzal w stope, z ktorego cieszyc sie bedzie chyba jedynie Zeratul. Sam, gdyby mnie ktos zapytal, czy warto np. za 2 tys. kupic nowa wersje konsoli kazalbym mu sie popukac w glowe.

Tak jak pisze Hav3n - 10 razy bardziej oplacalne bedzie w takim razie zajrzenie do tematu +++ CHCESZ KUPIC/ZMODERNIZOWAC KOMPA? w Hardware ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ps4 sprzedaje się na tyle dobrze, że zrobią co będą chcieli.

Opublikowano

Oj jak bardzo się mylisz isis. Rzeczywistość szybko zweryfikuje twoje poglądy.

Opublikowano

Oczywiscie - ale ja tu sukcesu zadnego nie wroze i posty "ze klapy poleca" jest calkowicie z dupy.

Jakby tak wszyscy mieli leciec, to juz dawno (pipi)neliby te konsole na rzecz mocniejszych GTXow.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie, bo nie chcą mieć 5kg pudła w dużym pokoju, chcą grać w EKSY i mają kolegówmna PSN.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Gdyby tylko kultura pracy micro ATx'ow byla lepsza... (rozmazyl sie)

Opublikowano

Gonisz starego szrota za tauzena, dokladasz drugiego i masz ps4s a dobry pc to jednak wydatek rzędu 4k

Opublikowano

No chyba pod 4ka i monitory 144fps.

Pomijam juz fakt, ze pewnie te PS4 point 5 za 2 kafle wyswietliloby w koncu 1080p i 60 fpsow, czyli zblizyloby sie do GTXow 960, od lat dostepnych na rynku za 900 zl...

Edytowane przez easye

Opublikowano

No sorry, ale skoro 2016 ma być rokiem ofensywy PS4, a sam Yoshida głosi że 2016 przekona niedowiarków, to pokazywanie choć małego fakensa w stronę nabywców, byłoby strzałem w głowę w kolano.

Sony zawsze było ostrożne w ulepszaniu modeli. PSP Slim dostał dodatkowy RAM, ale był ograniczony tylko do rzeczy typu skracanie loadingów.

Stawiam na jakiś bajer dla bogatych snobów, jeśli już. Dotychczasowi posiadacze raczej nie ucierpią...

Opublikowano

No chyba pod 4ka i monitory 144fps.

Pomijam juz fakt, ze pewnie te PS4 point 5 za 2 kafle wyswietliloby w koncu 1080p i 60 fpsow, czyli zblizyloby sie do GTXow 960, od lat dostepnych na rynku za 900 zl...

Ani na PS4s, ani na PS5 1080p i 60fps nie będzie standardem. A na PS6 pewnie będzie 1440p i 30fps. 

Opublikowano

Niny podobne praktyki nie przeszkadzają sprzedawać milionów konsol. Nie jest to ani niemoralne, ani jakieś nieuczciwe, w końcu kupiliście bardzo tani sprzęt do grania, więc czego się spodziewaliście, że wystarczy na tak samo długo jak wcześniejsza generacja droższa o 50%?

Opublikowano
Nie podoba mi sie to ani troche, nie bede sie cofal w rozwoju zeby grac w gry dla kilkuletnich dzieciakow    

Uwaga na raka w statusach.

Opublikowano

Niny podobne praktyki nie przeszkadzają sprzedawać milionów konsol. Nie jest to ani niemoralne, ani jakieś nieuczciwe, w końcu kupiliście bardzo tani sprzęt do grania, więc czego się spodziewaliście, że wystarczy na tak samo długo jak wcześniejsza generacja droższa o 50%?

Ale ta nowa generacja to nie starczyla nawet na 2 miesiace xD GTX 960 nie wymyslili chyba 2 lata temu ? Nawet na rynku PC jest stagnacja od lat. Ok - na PS4 to jeszcze ja zobaczylem/zobaczymy przez wewnetrzne studia, ale przyznam szczerze, ze nie spodziewalem sie "nextgen" - np. MS bedzie wyswietlal gry w tej samej rozdzielczosci i tylu samych fpsach jak wysluzona 360tka!

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.