Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Tez jestem zdania ze powinni zachowac 5 letni cykl generacji. Z drugiej strony troszke dłuzej trwa teraz robienie gier :/

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Długość robienia gier to mit, który powtarza się przy każdej kolejnej generacji. Teraz gry robi się na taśmie produkcyjnej UE, a niektórzy są tacy chamscy (Ubi), że stosują recykling map i assetów z gier wcześniejszych.

Opublikowano

W takim razie powiedz to Rockstarowi. :reggie: 

Opublikowano

No jeśli za rok miałaby być nowa generacja, to ta byłaby chyba najsłabsza z wszystkich w dziejach. Generacja trwa tyle, na ile pozwalają jej klienci. Nie jestem przekonany czy du*y mas graczy są już gotowe na wypuszczanie rewizji sprzętów, sądzę że na tym można będzie się ostro przejechać. Nie wiem po co Sony byłoby takie ryzyko. W tym roku wychodzi kilka mocnych ex'ów, i na pewno będą chcieli je zbundle'ować, a taka petarda że wyjdzie za rok PS4K by jedynie zastopowała sprzedaż, bo teraz każdy by czekał na "lepszą wersję". Ktokolwiek wypuści dużą konsolę w wersji lepszej, popsuje ten rynek. MS-owi bliżej do tego, od Sony spodziewałbym się jakiejś ciekawostki w stylu PS4 bundle z VR które wesprze telewizję w 4k, ale gry będą na wszystkich konsolach jednakowo wyglądały ;)

Opublikowano

Czyli co, albo gramy w remastery kupione po raz kolejny w sztywniutkim 1080p na PS4 albo w dobre gierki na X1 w 720p, w obu przypadkach płacąc coroczny haracz za granie online xD

no k,urwa nie ma co, świetne czasy dla konsolomaniaków

Opublikowano

Ale może niech chociaż jakieś naprawdę fajne gry wyjdą zanim skończy sie ta generacja. :(

Opublikowano

MOTHER RUSSIA BLEEDS może być fajne i Deus Ex. No i coś od Rockstar. A tak to robię kupę na tę generację.

Opublikowano

Nie zapominajcie o Life is Strange i Division.

Opublikowano

Do tej pory nie powstało ani jedno nowe ip o którym ktoś będzie pamiętał za rok.  :beksa:

Opublikowano

MOTHER RUSSIA BLEEDS może być fajne i Deus Ex. No i coś od Rockstar. A tak to robię kupę na tę generację.

:czesc:

Opublikowano

Do tej pory nie powstało ani jedno nowe ip o którym ktoś będzie pamiętał za rok.  :beksa:

Ja będę pamiętał o Ori, no ale nie wyszło na plejstejszyn więc rozumiem Cie pawcio. :lapka: 

Opublikowano

Za to wyszło na laptopa z biedronki.

W tamtym toku dostaliśmy dwie świetne gry, W3 i BB oraz sporo bardzo dobrych. Ten rok zapowiada się epicko, ciężko na to wszystko znaleźć czas i kasę. Więc tę wasze brednie traktuje jak trolling, a jeżeli serio ktoś twierdzi ze na ma w co grać, to po prostu wyrósł z gierek i czas zapuścił wąsy, założyć kapcioszki i rozłożyć się przed telewizorem... janusze!!1

Oczywiście pisząc o epickosci tego roku mam na myśli tylko i wyłącznie posiadaczy PS4.

Opublikowano

kubson pisał że taki ma. pewnie dlatego że zawsze szanował markę

Opublikowano

Niedawno kupił? Spokojnie, wszystko z czasem. Moja druga PS4 tez byla cichutka przez 2 miesiace, wprawdzie teraz nie wyje tak jak pierwszy model ale i tak jest glośna.

Opublikowano

Za to wyszło na laptopa z biedronki.

To czemu nie zagrałeś tylko zamiast tego grałeś w jakieś crapy jak order. 

Ano tak jesteś januszem i stulejarzem. Zapomniałem. :hi: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

si. wersje cuh 1215/1216. wyszły m.in. wraz z wersją 1TB. na rynku są chyba gdzieś od listopada-grudnia 2015. 

ja mam jeszcze tę głośną, ale do odrzutowca blubera się umywa

Edytowane przez nobody

Opublikowano

a są już modele z grami?

Opublikowano

serdecznie polecam bundla z Battlefrontem oraz Kolekcją Drejka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.